Interzis vegetarienilor: mașină de tocat carne

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Dragii mei, se întâmplă că la o curățenie prin debara am găsit, printre altele, și o mașinărie manuală de tocat carne, primită cadou de la viitorii socri că, poate-poate, m-oi face și eu om gospodar. Dar eu nu și nu, batman, batman, iau carnea gata tocată de la măcelărie, iar pentru alte situații ce impun acest proces mecanic prefer să folosesc un blender cu cinșpemiidouăsutenouăjtrei de accesorii. Drept și prin urmare, această lucrătură mirifică a industriei rusești este scoasă la mezat pentru primul doritor care este.

Ce să spun decât că, pe lângă ce se vede din imagini, are două site de-alea, una cu găuri mai mari (montată) și alta cu găuri mai mici (rezerva). Încă o chestie de remarcat, că are o gură de alimentare mare și nesătulă, nu de-aia strangulată din comerțul socialist de pe la noi. În rest, what you see is what you get.

Esențial este să mă scăpați iute și degrabă de acest instrument inutil mie contra cât credeți domniile voastre de cuviință, că l-am pus în drum ca să nu uit de el și până acum l-am identificat de două ori cu degetul mic în întuneric.
 

Attachments

  • DSC_5547-r.jpg
    DSC_5547-r.jpg
    267.6 KB · Views: 46
  • DSC_5548-r.jpg
    DSC_5548-r.jpg
    253.8 KB · Views: 49
N-o da, e buna pe viitor (vin rusii, se "ia" curentul). E bine sa ai si niste deviceuri d'astea manuale prin preajma (la nevoie). Bine, se tin la boxa nu in casa.
 
N-am boxă, nici vreun interes viitor de a cârnăți chestii eu însumi. Și oricum, așa cum a stat pe raft în debara, ar putea sta mult și bine de acum înainte. Volumetric ocupă mult mai puțin loc decât cutiile cu căblăraie și piese de calculator :biggrin: deci nu din lipsă de spațiu vreau s-o dau. E vorba de principiul de a te debarasa de lucrurile inutile, pe care încerc să-l aplic din când în când. Mi-am amintit că avem niște carnivori feroce aici, de-asta am pus oferta înainte să mă duc pe alte site-uri de anunțuri (unde aseară am pus anunțurile privind casca moto nouă, suporți auto magnetici pentru skiuri și un blender pentru frappe nou).
 
Back
Top