Eu am Zapp cu un modem de cand era bunica fata,
Z020. Acum il folosesc si cu antena externa. Nu stiu daca ajuta dar o aveam de pe vremea cand foloseam Z010 si erau locatii pe unde ma mai duceam cu modemul in care daca nu stateam la ferestra, nema semnal. Antena facea treaba atunci, poate o face si acum.
Pe partea cu acoperire nationala Z040 ar fi cred cea mai buna alegere. Pe 3G nu am idee. Ala 3G+ arata interesant
.
Dar ma uit ca la abonamentele care sunt acum in oferta, la 8E ai trafic nelimitat de 2GB
. Ceea ce pare cam putin. Cu putin noroc au uitat sa imoplementeze limitarea. Nu de alta dar nu cred ca au un numar atat de mare de clienti... inca. Poate ar merita sa incerci cartela sau sa vezi daca au un program de evaluare ca sa verifici si modemurile 3G cu mana ta inainte sa faci abonament pe x ani.
Nu stiu ce nevoi are un jucator de WoW dar eu as alege in continuare CDMA in favoarea 3G. Am modemul asta de ani de zile si niciodata nu s-a blocat, restartat, de fapt singurele dati cand a facut probleme era din cauza DNS-urilo Zapp. Merge fara probleme pe W7 x64.
Cand compar cu toata experienta Vodafone de pana acum mi se pare o diferenta ca de la cer la pamant. Singurul dezavantaj fiind, evident, viteza. Pe Zapp Z020 150KB/s e cam limita superioara.
P.S. Cartela aia Zapp 3G ar merge in
Huawei E220? E decodat, are firmware de 7.2Mbps, acum doar sa fie compatibile ca e o solutie de backup destul de buna.