Incarcator auto pt tableta /telefon

Neo: ai dreptate daca exista riscuri neneglijabile, dar daca in vreo 3 ani de folosit chinezarii ieftine nu am avut decat un singur incident in care cineva a rupt o mufa USB prin metode mecanice atunci continui sa le folosesc linistit.
Nu e vorba de 15$ versus 3$ o singura data, eu folosesc un car pool (mergand cel mai mult cu moto nu imi iau o masina a mea mai buna, asa ca imprumut dupa nevoi si disponibilitati) si am nevoie de 1-2 bucati in fiecare masina, ca nu le mut de fiecare data. Cand comand pe DX iau cate 3 sau 5 bucati.
 
Tare mi-e că diferența între chinezăriile ok și cele „originale” este la finisajul exterior, de unde și percepția de calitate dată de brand sau aspect care nu are legătură cu performanțele tehnice intrinseci.

Am luat un alimentator auto din Grecia, din primul magazin de electronice întâlnit; no-name, dar arată bine, pare bun calitativ, și la momentul ăla era printre foarte puținele care se lăudau cu 2A la ieșire. Mi-l trebuia la alimentarea unui iPad pe post de hartă. Merge boboc, la fel ca și chinezismele alea de 5$ sau 3$ sau cât or fost, alese pe sprânceană de la DX. Belkin-ul luat de la noi, cel care a crăpat, l-am demontat și m-am înspăimântat când am văzut cum sunt vomate piesele înăuntru. Ăla chiar era o pocnitoare cu ambalaj frumos. Deci... nici aspectul, nici prețul nu mai indică ceva.
 
Voi ați citit măcar articolul la care am dat link care compară chargerele originale cu cele aftermarket? Nu de alta, dar vi s-ar putea lămuri foarte ușor de ce sunt mai scumpe, mai mari și mai grele decât chinezăriile.

@Adrian - perfect de acord cu situația ta și probabil că nu s-a întâmplat nimic grav pentru că în general alimentarea din mașină are voltaje mult mai mici decât cea de la priză, pe de altă parte, amperajele sunt suficiente pentru a distruge circuite undeva prin locuri esențiale. Nu trebuie să să se întâmple decât o singură dată.

puterfixer - aspectul/prețul nu indică. Construcția la interior da. De asemenea, nu știu cine te-a mințit că Belkin este o firmă de super renume, dpmdv este undeva la nivel cu alte companii taiwaneze/chinezești semi-no-name. Sunt și cam la fel de proaste în general.
 
24.9.14 Your order has been fully shipped -de pe DX.com. Si nici acum nu mi-a ajuns. Deci o sa vreau o bucata incarcator, cu 2.1A +1A la iesiri, va rog. Cine se poate lipsi de unul timp de maxim 2saptamani, apreciez.
Va astept pe PM sa va dau detalii de contact. Puneti curierul cu plata la mine. As vrea toata problema rezolvata saptamana asta, maxim vineri sa am incarcatorul.
Cu multumirile de rigoare -Cristian.
 
Asta e acum, comanda la emag ma cheama. O sa am mai multe chistoace d-astea (3+1buc), daca or sa-mi vina vreodata din China.
 
M-am întors noaptea trecută, da' am un program foarte fucked up. Dacă poți veni mâine prin zona Obor să-l iei, cu mare drag.
 
Ce e ciudat e ca am si eu o comanda care trebuie sa vina de aproape 2 luni si inca nu a ajuns, desi in vara cateva comenzi au venit chiar si in 2 saptamani. Dar am mai avut o comanda prin ianuarie care a venit dupa 3-4 luni, timp in care deschisesem un tichet si mi-au trimis produsul (ceva ieftin, gen 5$) din nou si a ajuns in o luna, ca dupa inca o luna si ceva sa soseasca si pachetul initial.
 
Din cate am inteles, in ultimul timp controalele vamale in China (pentru export) sunt mult mai stricte si dureaza mult mai mult. Poate din cauza asta apar intarzieri.
 
Dacă ai pune-o în profil, ar fi mai ușor, că neuronii mei nu memorează asemenea detalii ne-necesare suficient de frecvent...
 
Back
Top