Ieftinăciuni de jocuri

FREE ‎Bastion by Supergiant Games on the App Store | Apple | Free Unlock in App
 
*NOTICE* Play the beginning for free. A one-time in-app purchase unlocks the full game.

Deci nu.

Jocul în sine era destul de fain (acum muuulți ani pe PC).
 
Te-aș ruga să nu mai spamezi jegul ăla de Epic Store. Absolut toată lumea știe că dau jocuri bune moca. Absolut toată lumea știe că nu le pasă de datele tale personale și cardul tău mai bine îl dai direct unui homeless înfometat decât să-l adaugi la contul tău de Epic shit.

Mulțumesc.
 
Simt că după ce voi posta în continuare, va crește numărul persoanelor care mă pun la ignore. Ata ete. :biggrin:

Poate se îndură cineva și face un filtru de Adblock cu dedicație pentru mine. :biggrin:
 
Last edited:
Bine, nu voi mai posta. Mersi!
Evident, atunci când îți atrag atenția că ai un post nasol, nu mai postezi deloc, pentru că așa funcționează mintea omului :facepalm:

De asemenea ai simțit nevoia unui double post ca să-ți ceri scuze.


Epic Store este un rahat sinistru, care deși dă jocuri bune moca tot un rahat sinistru rămâne. Acum dacă cineva simte nevoia de jocuri bune și nu le poate lua cu <5$ de pe Steam, asta este. Dar deja se știe, nu este nevoie să faci un post nou de fiecare dată când dau o mocăciune. Eu știu că tot ce-i gratis are o atracție fenomenală, dar poate n-ar strica să se întrebe fiecare care-i șpilul.

S-a demonstrat deja că clientul de la Epic Games face datamining în PC și trimite info în afară. Vrei așa ceva în PC doar pentru jocuri moca? Treaba ta. Dar aș prefera alte standarde pentru XF, un loc unde avem bani și de pâne și de jocuri. FFS.

Simt că după ce voi posta în continuare, va crește numărul persoanelor care mă pun la ignore. Ata ete. :biggrin:

Poate se îndură cineva și face un filtru de Adblock cu dedicație pentru mine. :biggrin:
Te rog, nu te mai flata atât :smile:
 
Bai acu' lasind gluma la o parte pentru mine e OK ce posteaza omu'.
Habar n-am ce oferte sunt la joace asa ca nu ma deranjeaza deloc cind gaseste el cite una si o posteaza. Ca ma intereseaza jocul sau nu e alta poveste. Poate pe altcineva intereseaza.

Nu ma duce mintea ce-i rau in ce face mai ales ca-i threadu' de ieftinaciuni. :what:
 
Yep keep spamming, să nu uiți articolele satiră postate ca fiind serioase.
Dacă te referi la articolul la care puterfixer a atenționat că e satiră, și să nu îl ia lumea ca serios, era postat la Is this fun or what?, din ce țin minte.
 
burebista - Tu nu ai înțeles că eu nu am o problemă cu Olivian, ci cu ce postează în sine. Clientul software de la Epic Store este aproape malware. Citește și aici. Nu este vorba de jocul în sine, ci de o companie cu acționar Tencent.

Una la mână, practicile Epic Store sunt disperate pentru a lua din prăjitura Valve. Da, concurența este bună, dar nu așa. Oferă un produs mai bun, nu-ți bate joc de oameni. Nu da chestii gratis, ci încearcă să ai lucrul mai bun la ofertă. Pentru că asta este diferența, nu este ca la piață unde precupețele își dau în cap pentru că tu nu o să cumperi de la femeia cu capul bandajat. Dar nu, clientul de la Epic Store îți face datamining prin PC, datele tale personale sunt sigur vândute mai departe, refunds sunt extrem de greu de accesat și te poți trezi cu ban din te miri ce. Sau blocat din motive absolut idioate.

Doi la mână. Poate nu urmărești ce se mai întâmplă în lumea jocurilor, dar momentan impulsul este satisfacerea orală a Chinei pentru acces la miliardele de portofele (cu tot ce înseamnă asta, este o țară oribil de cenzurată, oamenii de acolo nu știu ce s-a întâmplat la Tianamen, iar cei care nu vor să lase asta deoparte sunt făcuți dispăruți la modul cel mai secu posibil). Orice încurajează astfel de practici imo nu merită încurajat. Că instalezi clientul de la Epic Store, că pupi Blizzard în fund, sincer nu mă interesează, dar nu-i face reclamă într-un spațiu cu oameni cu oarece pretenții morale.

Ce merită încurajat? GOG, CDPR - oamenii care luptă cu ideea de DRM și tot au vânzări spectaculoase. Pentru că fac jocuri bune și nu le închid în spatele unui morman de rahat.


Ia, aruncă un ochi:


Tl;dr: nu mă interesează pe cine interesează, 5$ pentru un joc la reducere este mai mult decât ok și Steam nu-ți face datamining, nu are practici dubioase și nu finanțează China. La fel și GOG, Direct 2 Drive, greenman gaming etc. Epic Store este cancer și trebuie să crape și nu are nevoie de publicitate suplimentară :smile:


Și ca să fiu on-topic, www.gog.com au sale. La jocuri DRM-free. Exemplu - Dragon Age Origins. De asta nu a postat, postăm gratuități unde îți oferi date personale și PCul să-ți fie scanat. Pe bune?
 
Nu voi mai posta de pe Epic Store (decât din greșeală).
Eu nu aș plăti pentru jocuri, dar urmăresc promoții pentru jocuri gratuite, pentru un viitor în care poate voi avea chef să mă joc ceva. Consider că jocurile dau o dependență cu care nu agreez. Da, pot accepta să joc un joc gratuit, chiar în aceste condiții, dar nu vreau să plătesc pentru asta.
M-am gândit să parajtez când găsesc ceva util, dar nu țin neapărat să fac asta, de asta acest du-te-vino în decizia de a posta.
A mai fost un mesaj pe threadul de față pe tema asta, m-a și pus la Ignore persoana respectivă.
La modul general, uneori pricep mai greu, nu citesc cu mare atenție, și mesajul nu ajunge din prima la mine. Scuze dacă uneori cineva îmi trimite un mesaj și nu ajunge 100% corect la mine. Am problema asta, alături de o problemă cu memoria.
 
Tara arde (voteaza), babele se piaptana. :hihi:
PS: ba, io-s la munca(mi-ar) :smile: si azi si maine iar voi va ciondaniti din nimic? :biggrin:
 
ursamajor când o deschis threadul:

troy-barnes.gif
 
Back
Top