Ieftinăciuni de jocuri

Destiny 2 este free 2 play acum pe Steam și are o grămadă de chestii faine de făcut. Best gunplay and best looter shooter. Get it :smile:
Ia să vedem, bre, ce-ai tot lăudat domnia ta. Nier Automata m-a cam lăsat... dezumflat.
 
Ia să vedem, bre, ce-ai tot lăudat domnia ta. Nier Automata m-a cam lăsat... dezumflat.
Nu știu cum te-a lăsat dezumflat NieR Automata, jocul ăla este o operă de artă. Și are vreo 50h+ run-time, cu vreo 9 finaluri diferite :smile: Mă îndoiesc că ai trecut prin tot și te-a lăsat dezamăgit.

Pe de altă parte, este ok, nu toată lumea este emoționată de aceleași lucruri. Poți să-mi pui Maria Tănase 24/7 și n-o să-mi placă :biggrin:
 
Nu e genul meu, asta era ideea, ba chiar deloc. Operă de artă e, cică, și The Witcher 3, dar nu-i și pentru mine. Destiny 2 abia l-am început, dar încă îl rumeg și-i cam greu digerabil. Oricum, speram să fie ceva mai ieșit din comun, dar nu e. Pentru mine joc bun înseamnă, în primul rând, shooter/acțiune (poa' să aibă și puzzle-uri, cum aveau jocurile odată), joc cu mouse, apoi cât mai puține controale din tastatură și interacțiune directă, nu povești de adormit copiii. :wink: Jocurile astea așa-zis moderne sunt, în marea lor majoritate, niște elucubrații care au gameplay greoi, voit și anapoda complicat.
PS: Ioana Radu nu-ți place? :hihi:
 
Eu personal m-am lasat de NieR Automata dupa prima ora, cand mi-am dat seama ca ce am facut in primele minute va trebui sa fac si in urmatoarele alea 50+ ore. Iar ce am facut in primele minute era f*cking boring. Am jucat o ora pentru eye-candy, dar pana si asta a devenit obositor la un moment dat. Story-ul era oarecum interesant, banuiesc ca evolua bine... astept filmul, sa vad povestea fara tot acel button smashing repetitiv. :biggrin:
 
Eu personal m-am lasat de NieR Automata dupa prima ora, cand mi-am dat seama ca ce am facut in primele minute va trebui sa fac si in urmatoarele alea 50+ ore. Iar ce am facut in primele minute era f*cking boring. Am jucat o ora pentru eye-candy, dar pana si asta a devenit obositor la un moment dat. Story-ul era oarecum interesant, banuiesc ca evolua bine... astept filmul, sa vad povestea fara tot acel button smashing repetitiv. :biggrin:
În prima oră faci fix pix, nu știu ce jocuri te atrag dar are și puzzles (unele excelente, altele aberant de grele), muzica este fenomenală, arta din joc... Mă rog. Adevărata artă a unui joc video este să integreze un gameplay loop apoi să te facă să ignori că repeți acel loop. Poate pur și simplu ai devenit prea perspicace în a descoperi acele loops, TOATE jocurile sunt la fel. Ce le diferențiază?
- poveste;
- feelings generate (arta, inclusiv eye candy și muzică dar și gameplay-ul, cum combini moves este foarte personal imho în NieR);
- power fantasy sau reality simulator (personal prefer prima variantă și NieR/DOOM/Destiny în loc de Call of Duty/Battlefield.

Și cam atât. Este ok, unii au trecut de vârsta jocurilor. Nimic rău în asta. Dar eu personal mă bucur că mă mai pot bucura de ele :smile:

ursamajor - Destiny 2 este gunplay. Ridicat la rang de artă. Asta vezi cu armele default, nu mai spun când dai de cele cu adevărat puternice. Este power fantasy făcut cum trebuie, ești un Guardian care rupe tot (și asta by default). Dacă îți plac shooterele "realiste" cu AK etc, nu, nu-i pentru tine. Dacă vrei power fantasy, este - acel sentiment că domini este însă legat și de skill-ul cu care joci și mie jocul mi se pare foarte rewarding. Pentru mine a detronat DOOM (2016).
 
Dacă îți plac shooterele "realiste" cu AK etc, nu, nu-i pentru tine. Dacă vrei power fantasy, este - acel sentiment că domini este însă legat și de skill-ul cu care joci și mie jocul mi se pare foarte rewarding. Pentru mine a detronat DOOM (2016).
Pe bune? Skill contra boților? :drool: Că eu până acum doar boți am întâlnit. DOOM e mult mai mișto d.p. meu d.v. deși nu-i cap de listă. Dar pentru online shooter încearcă și tu Dirty Bomb. E destul de aproape de ce-aș juca online (și chiar îl joc), deși nu-i perfect. Dar a înlocuit cu brio RTCW-ET. E funny și direct, fps pur sânge, fără povești de-alea de adormit copiii. Și n-am trecut nici eu de vârsta jocurilor, probabil voi juca până m-or ține ochii și ... balamalele. Păcatul lui DB e că e un joc mort. :frown:

EDIT: ei hai că am reușit să joc și contra alți Guardians. Ieri tot căuta și nu găsea niciunul. Slăbuț, ceva gen Quake 3 sau Quake mai nou (modul 6 vs 6)... nu-i de mine. Povestea aia stufoasă din deschidere, mult zgomot pentru nimic. :biggrin: Chestie de gusturi, evident, și tip de joc.
 
Last edited:
Păi ai reușit să joci PvP și este slăbuț pentru că probabil au măturat pe jos cu tine :biggrin:

Nu-i deloc gen Quake, pentru că deși light level nu contează în Crucible, contează weapon perks. Și skillul combatanților. Hint - aim for the head :biggrin:

Povestea probabil te-a pierdut. La fel ca și la NieR. Există totuși un grad de răbdare care trebuie investit în a înțelege o poveste și paralelele descrise. Mă rog.
 
un grad de răbdare
N-am. N-am timp de așa ceva când e vorba de jocuri. :biggrin: Vreau jocuri "plug and play". :hihi:
În aceeași ordine de idei, am cumpărat Star Wars Battlefront 2 și am jucat partea de SP. Cea de MP e cel puțin la fel de stufoasă ca a lui Destiny, tot cu povești de adormit copiii și cu controale tembel de multe și alambicate și nu prea mă atrage. Mai joc când și când câte un meci, dar numai când mă acresc de Dirty Bomb. În rest PES, cel mai bun simulator de fotbal. :thumbs:
 
Neo, și dark souls are the best sword play according to the internetz and i absolutely love the series si afaik you hate it. Nu viu să îți dau cu dark souls bible in cap sa te convertesc.
Mi-o plăcut la nebunie seria dead space si ursa hates it iirc, again no bible bashing:biggrin:
You see the pattern, i hope....:tongue:
 
Neo ti-ai luat Shadokeeper? Cum e?
Am Shadowkeep Collector's Edition. Merită fiecare bănuț, din păcate nu se mai găsește :frown:

Styr - Dark Souls îmi place dar este prea lent iar pe Sekiro nu dau banii de nou. Poate mă învârt de un PS4 să joc Bloodborne :biggrin: Nu fac bible bashing, chiar am intuit corect, omul nu are răbdare și-i nu este nicio problemă :smile:
 
Nu e numai răbdarea problema, că la NA am avut. În general nu-mi plac jocurile astea third person, care cer gamepad. (Seria cu Lara mi-a plăcut, dacă e să amintesc o excepție.) Prea puerile, IMHO. Iar la NA asta se vede al naibii de bine. Mișcările alea rapid-sacadate, țopăielile gen desene animate... La Destiny, hmm, e altceva, acolo nu-mi place tipul de acțiune, gameplayul. Asta e, fiecare cu gustul lui. :smile:
 
Back
Top