Ieftinăciuni de jocuri

Pe GOG.com sunt niște promoții de sărbători (până pe 2 ianuarie, parcă). Azi e ultima zi de reduceri pentru titlurile Activision.

Iar pe Steam cred că se uită deja toată lumea, au și ei tot felul de reduceri până pe 1 ianuarie - packs, daily deals și concursuri.
 
Deux Ex: HR la 17 euro pe Steam, redus de la 50. Merita "The missing link" dlc inca 3.73 euro?
 
1. Download + install Steam.
2. Check out Free to Play games.
3. Download and install Free to Play games.
4. ???
5. Profit.
 
Am 6 cupoane cu 50% reducere pentru HoMM VI și 2 cu 66% reducere pentru Might & Magic Clash of Heroes pe Steam. Sunt tradeable, dacă interesează pe cineva.

Sunt valabile până la 1 aprilie.
 
Deci am Serious Sam 1 și 2 Classic și Portal 2, giftable pe Steam. Cine vrea și eventual are ceva la schimb, come forth and gief PM. Mulțam.
 
Reducerile astea-s pentru cei care se îndoiau de calitatea remarcabilă a release-urilor Ubi de ceva timp încoace, sau doar pentru a sărbători fixarea a 10% din known bugs?
 
33% Off Starcraft II (39.99 €/$) pentru o săptămână. Promoţia e valabilă şi pe EU, dar n-am găsit link cu ştirea, doar la store.

To buy or not to buy... Am înţeles că au avut şi nişte promoţii cu 50% off, mă întreb dacă o să mai fie ceva de gen [până] când lansează expansion-ul.
 
L-am cumparat la pretul intreg pentru cineva (cadou), dar nu si pentru mine si nu l-as cumpara nici la 66% reducere: campania mi se pare foarte buna, e printre cele mai bune jocuri ale ultimilor ani; partea de online insa mi se pare prea hard-core: ori joci intens si bine ori ajungi de te bat pustii de 7-8 ani. Prea putin fun, fata de WoT de pilda, unde cel mai bun jucator poate sa o ia rau peste ceafa de la o gasca de 2-3 oameni care se coordoneaza. Random fun, nu sah rapid. Or good weed :smile:

PS. La WoT daca iei o pauza de 1 luna nu pierzi mai nimic, nu te retrogradeaza in liga cercetasilor mucosi, continui de unde ai ramas.
 
Tbh, pe mine mă interesează pentru campanie mai mult. Am jucat started edition pe care îl dau "gratis" și mi-a plăcut povestea și toate cele, aș fi vrut să trec prin ea până la capăt. Multiplayer nu mă interesează în mod deosebit, mai ales că pe majoritatea pe care îi știu interesați îi văd mai mult uitându-se la alții în loc să joace ei, ceea ce nu mi se pare chiar ok.

De altfel, ăsta e și motivul pentru care oscilez, dacă merită cumpărat preponderent pentru singleplayer sau nu. Nu prea mă grăbesc să arunc în Blizz cu bani, după x ani de cotizat activ la WoW și o alegere inspirată imo de a nu cumpăra propriu-zis Diablo III.

În altă ordine de idei, pe Humble Bundle și GOG se tot întâmplă diverse promoții și reduceri interesante (Bastion, Limbo, Syberia 1+2, Tomb Raider 1+2+3 to name a few). :smile:
 
Back
Top