Ieftinăciuni de jocuri

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Joined
Aug 18, 2005
Messages
1,264
Am jucat un joc cu întrebări și răspunsuri de vreo 3 ori.

Ei bine, jocul respectiv e acum (pentru o perioadă) gratis, și dacă vreți să îl aveți în contul vostru, vă puteți face un cont și adăuga jocul în contul vostru.

E un joc distractiv de jucat în mai mulți oameni, numai bun de pandemie.

E destul de distractiv de jucat în echipe. :smile:

E bazat pe răspunsuri la întrebări, asta poate duce jocul și în tot felul de zone mai fără perdea, mai cu cuvinte mai dure, din astea. :biggrin:

Spor.

 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,552
Daca e cineva interesat am cateva key-uri pentru closed beta la urmatoru' Settlers.
The preload of the Closed Beta will be available starting from January 18th, 6PM CET / 9AM PT. The Closed Beta will then start on January 20th, 2PM CET / 5AM PT and end on January 24th, 10AM CET / 1AM PT.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,493
Nu este ieftin dar s-a lansat God Of War pe Steam. Buy it. Play it.

Atât :biggrin:
 
Top Bottom