HTC Trinity și două headsets Nokia (vezi detalii în mesaj)

whiskas

Chronic suicidal
Vînd PocketPC (sau cum s-o numi) HTC Trinity (P3600). E Orange branded (doar pe carcasă, stînga sus). E modelul negru. Specificații complete pe GSM Arena. E cumpărat anul trecut, în septembrie, prin Oranj. Garanție... parcă 12 luni, zău dacă-mi amintesc (am actele acasă). Nu este network-locked (am avut eu grijă de asta :biggrin:) și nu mai are ROMul original (băieții de pe XDA Developers fac niște ROMuri foarte mișto).

Este ca nou (l-am ținut mai mereu în toc și am avut foarte mare grijă de el, folie de protecție pe ecran). Vine cu toate accesoriile (card miniSD de 512 MiB, stylus de rezervă, încărcător, încărcător de mașină, headset stereo cu telecomandă - un singur buton + controlul de volum, toc pseudo-piele).

Din păcate, are o singură problemă: am reușit să zgîriez (sic!) carcasa, asta mai costă vreo 150 de lei în service. Fie îl luați voi și mergeți cu el în service, fie o fac eu și urc prețul.
Evident, disponibil pentru teste și alte alea. Momentan rulează Windows Mobile 6.1 fără nici o problemă. :smile:

Preț: e 2.141,36 RON la EMag, eu vreau 1.700 RON sau 1.850 RON dacă vreți să merg eu în service. :smile:

Headset Nokia BH-500, bluetooth 1.2, A2DP (adică stereo). E foarte drăguțel, review aici și pagina de prezentare aici. Vine cu un set de căști + 3 earbuds de schimb (diverse mărimi) + încărcător de voiaj. Căștile sînt schimbabile (sic!), jack de 3,5. Nu mai e în garanție (din păcate), dar e foarte, foarte bine îngrijit. Văd că prin magazine e ~ 450 RON, îl dau cu 300 RON.

Headset Nokia BH-902. E drăguț dacă telefonul știe PBAP (majoritatea știu). Îi fain că are display (OLED) și poți vedea cine te sună. :smile: Vine cu încărcător de voiaj + o drăciuță de agățat. Cumpărat acum vreo săptămînă, 249 RON, garanție 12 luni (deși ar trebui să fie 1 + 2, conform EU, e un thread pe forum). Vreau fix 215 RON pe el.

Contact: radu.obada (Y! M, nu prea sînt online), 0752 067 927, PM sau email.

P. S. Dacă prețurile vi se par nerezonabile, negociem. Nu vreau să jecmănesc pe nimeni (da' nici pomeni nu vreau să fac).
 
Back
Top