Help to unbrick a Linksys 6300v1 with JTAG

Daca vreodata nu stiti cum arata router-ul vostru la interior si nu vreti sa il desfaceti, FCC ID este o sursa buna: aici sunt fotografiile interne pentru EA6300 insa nu se pupa intotdeauna cu realitatea. EA6300-ul meu arata de fapt asa, ca EA6400 :smile:

Just for fun, chip-ul NAND flash este un Cypress / Spansion S34ML01G100TFI000. Totusi, dezlipirea chip-ului, reprogramarea lui folosind un programator TSOP48 si relipirea lui la loc depaseste cu mult un cost rezonabil pe care sunt dispus sa il platesc pentru resuscitarea router-ului :damn:

Deci, sa speram ca varianta cu rescrierea prin JTAG functioneaza, mai am de asteptat cateva saptamani bune pana imi vine jucaria ca sa o probez.
 
Din cate zic oamenii astia aici se pare ca porturile JTAG care imi trebuie sunt cele de 10 (etichetat cu 3 pe poza lui sergey1977) si 20 pini. Cum eu o sa primesc cablu pentru 10 pini, pe ala o sa il incerc primul. Sper ca o sa functioneze, altfel le iau la testat pe toate.
 
Studiază ce înseamnă "Linksys 10-pin", că poate să nu fie standardul arm 10-pin pe care probabil o să-l aibă cablul tău.
 
Back
Top