Daca vreodata nu stiti cum arata router-ul vostru la interior si nu vreti sa il desfaceti, FCC ID este o sursa buna: aici sunt fotografiile interne pentru EA6300 insa nu se pupa intotdeauna cu realitatea. EA6300-ul meu arata de fapt asa, ca EA6400
Just for fun, chip-ul NAND flash este un Cypress / Spansion S34ML01G100TFI000. Totusi, dezlipirea chip-ului, reprogramarea lui folosind un programator TSOP48 si relipirea lui la loc depaseste cu mult un cost rezonabil pe care sunt dispus sa il platesc pentru resuscitarea router-ului
Deci, sa speram ca varianta cu rescrierea prin JTAG functioneaza, mai am de asteptat cateva saptamani bune pana imi vine jucaria ca sa o probez.
Din poze pare că ai multe jtag-uri acolo, unul de 20 de pini și altele mai mici (de 10 pini). Vezi aici pinout standard http://www.keil.com/support/man/docs/ulink2/ulink2_hw_connectors.htm - poți să verifici dacă seamănă măcar după VCC și GND, și după conectivitate (cel de 20 e foarte aproape de cel de 10, posibil să fie de la același CPU doar în formate diferite).
Din cate zic oamenii astia aici se pare ca porturile JTAG care imi trebuie sunt cele de 10 (etichetat cu 3 pe poza lui sergey1977) si 20 pini. Cum eu o sa primesc cablu pentru 10 pini, pe ala o sa il incerc primul. Sper ca o sa functioneze, altfel le iau la testat pe toate.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.