HDD 2.5" Seagate Momentus 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA 2

zgobyliticu

Membru
HDD 2.5" Seagate Momentus 500GB

După ce am tot încercat să-l fac să meargă pe un Dell Inspiron 1520 şi n-am reuşit, aparent din cauza senzorului G-Force, îl scot la vânzare. Eu pot să-l păstrez pentru desktop sau stocare externă, dar poate are cineva nevoie mai mare de el. Se poate testa cât doriţi. Am ataşat capturi din HD Tune.

Cumpărat pe 23.12.2010 de la PC Garage şi rătăcit prin casă o lungă perioadă :biggrin:. Mai are câteva zile din garanţia de 3 ani.

Preţ: 150 lei

Seagate Erori.jpgSeagate Health.jpgSeagate Info.jpg
 
Uai, înțeleg că l-ai găsit prin vreun sertar :smile:. Ăla e nou nouț, în 3 ani l-ai folosit 7 ore!
 
Cam aşa ceva. Alea 7 ore le-am petrecut instalând de vreo 2 ori şi foarte greoi sistemul de operare. Pe acel Inspiron, cu care nu se împacă deloc, scotea un păcănit anormal, timp în care îngheţa. Se pare că se datorează senzorului G-Force. Ţin minte că după ce l-am luat am încercat un upgrade de firmware, dar nu s-a rezolvat. La garanţie nu i-au găsit bube. De asta am şi abandonat lupta şi l-am pus la păstrare.
Pe desktop merge fără probleme, deci pare să fie o problemă de compatibilitate cu laptopul.
 
Nasol comportament. Eu am avut același HDD dar fără accelerometru; de fapt cred că încă îl mai am, în T510. Or fi prost calibrate, sau nu-i place curentul dat de laptop.
 
Back
Top