Gume de iarna - anvelope adica...

Garaj subteran rulz, macar una din masini a stat bine. :goofy:
Mai naspa a fost ieri in timpul zilei, cand am avut de mers prin vreo 3-4 locuri unde am stat cam 1h prin fiecare, de fiecare data am stat sa dezghet cate 5-10 minute masina. Nu-mi aduc aminte sa fi vazut prea des asa fenomen tampit...
 
Da, interesant fenomenul, imi pare rau ca nu aveam camera la mine... erau unii pomi care aratau incredibil, ziceai ca-s de sticla.
 
Trăiască Blackberry :smile:


IMG00100-20101202-1113.jpg IMG00095-20101202-1112.jpg IMG00103-20101202-1115.jpg IMG00099-20101202-1112.jpg
 
Voi va plangeti ca nu ati putut veni cu masina, eu ma plang ca nu am putut veni cu bicicleta (nu mi-au venit inca discurile de frana la rotile cu cauciucuri cramponate si nu stau sa le schimb) si am venit cu motocicleta. Cauciucuri moto de iarna mai rare, asa ca sunt all seasons, dar tot am venit cu bine si fara incidente.

War, nice pics :smile:
 
Traiasca. :smile: Aveam si eu telefonu' de 3 mp dar face poze mai proaste decat ce vad acolo... eu ma ofticam ca nu am dSLR-ul la mine, de multe ori il am cand ma duc la firma, acum l-am lasat acasa ca era frig si am crezut ca nu-i nimic de pozat. :biggrin:
 
Thank you. Pe FT îmi dădeau în cap cu ele, că tehnica, focus-ul... :smile:
Dar iar deviem de la topic, carry on, please :smile:
 
Ieri seară a fost mai greu, pe la 9 dezgheţam la maşină să o duc acasă. Azi am prins loc în parcarea acoperită, şi e numa' bine.
 
Helău!

Nu ştiu dacă e bine post-ul meu aici însă din căutări nu prea am găsit alt loc potrivit.
Îmi puteţi spune de unde pot face rost de nişte jante de tablă, second hand, pe 16 inch?
Vreau să le pun gumele mele de iarnă şi nu mă îndur să dau 250 de lei per una bucată jantă nouă, cu atât mai puţin pe unele din aliaj, pentru a merge iarna (a se citi 2, max 3 luni pe an) în majoritatea timpului în Bucureşti.
Ştiu că cele din aliaj sunt recomandate pentru vară însă le-aş fi cumpărat acum pentru gumele de vară.
Deocamdată eu am tot jante de tablă dar trebuie de fiecare dată să dau în jur de 100 de lei (cu tot cu şpagă) la vulcanizare pentru montat+demontat+echilibrat...ca să nu mai vorbesc de momentul în care le mai şi îndrept (45 de lei per jantă), iar dacă mai adaug şi o geometrie computerizată (o dată pe an) vă daţi seama cam pe la scoruri ajung.
Aşadar, nişte jante de tablă, SH, pe 16 inch, de unde? Un nr de tel? O adresă? De ce nu, poate chiar cineva de aici?
 
Weeee, tocmai i-am gasit pe astia, care au Vredestein Snowtrac 3, montare gratuita, etc. I-am sunat azi si le primesc pe stoc peste doua zile, cica sa-i sun maine sa fac comanda.
 
Rezolvat, 251 Ron bucata dar sunt Vredestein! Lucreaza frumos baietii, organizati, etc. I'm as happy as a kid with a new toy, n-am mai avut pana acum cauciucuri de iarna.
BTW pana la 60 km/h nu sunt mai zgomotoase decat cele de vara pe care le aveam. Sau poate nu aud eu :smile:.
 
Facut concediul cu ele puse. Placut impresionat. In primul rand nu imi mai clantane dintii in gura cand dau prin gropi. Adica amortizeaza foarte bine socurile comparativ cu continentalurile de vara care parca sunt roti de caruta. Mare zapada / polei n-am prins dar pe carosabil noroios se lipesc meserias. Sunt silentioase, in sensul ca la 130/ora (A1) nu le aud. Deci sunt foarte multumit.
 
Back
Top