Dar explică-i polițistului că Yokohama și Toyo intermediare >>>>>> Matador de iarnă, dacă nu vede fulgulețul sau faptul că-s de iarnă scris pe ele/pe factură (care o țin în mașină btw), tot te-ai ars.
...orice altceva decât cauciucuri de iarnă aduc uzură căii de rulare a maşinii sau a cauciucurilor. Eu nu pun pe maşină altceva decât cauciucuri de iarnă.
Ceea ce spui tu seamana a polei. Pe ala e mai periculos cu lanturi decat cu anvelope de iarna simple.Hint: Paltinis, 6 dimineata, pe jos sticla curata (freezing rain peste noapte), nimeni pe drum, de antiderapant nici vorba (ca d'aia platim taxe peste taxe). Si esti obligat sa cobori in Sibiu. Ce zici? Merge fara lanturi?![]()
Hint: Paltinis, 6 dimineata, pe jos sticla curata (freezing rain peste noapte), nimeni pe drum, de antiderapant nici vorba (ca d'aia platim taxe peste taxe). Si esti obligat sa cobori in Sibiu. Ce zici? Merge fara lanturi?![]()
Aia cu uscat și curat era la tampoane parcă.Platesti taxe ca sa ai sosele intretinute, dar nu ai contract cu nimeni ca o sa iti tina soseaua uscata si curata (Allways Coca Cola) si in timp ce ninge, etc. Cred ca trebuie sa ai asteptari realiste, indiferent de tara in care te afli exista niste costuri pentru a curata soselele si nu cred ca isi permite cineva availability 99.999%. Obligat? Lulu, nu exista obligat, daca vrei tu sa cobori te priveste, nu te-a trimis nimeni acolo si nu e obligat nimeni sa iti curete drumul ca sa te intorci, te duci iarna la munte atunci iti asumi si riscurile sa ramai inzapezit sau blocat din diverse momente. Natura nu are nivel de servicii, ti-o trage pe toate partile cum are chef.
LNT, vreo 2 chestii, da` să nu te superi
Coborâtul cu aceeași viteză cu care urci este altă dumă din regulament care e foarte ușor de spus și mai greu de aplicat. Coborârea se face cu frână de motor și ambreiaj patinat în viteza 1-a, nu ai nevoie de accelerație, pentru frânare ridici piciorul de pe ambreiaj, dacă vrei mai repede calci ușor ambreiajul. Pe gheață devine foarte dificil*, mai ales la mașinile noi, unde cursa de la ambreiaj e relativ scurtă și discul și placa de presiune "prind" mult mai brutal ca la orice Dacie (Logan sau nu).
*Astfel, te poți trezi că derapezi la vale pentru că în frâna ta de motor ai reușit să echivalezi blocajul roților pe care l-ai fi realizat prin frâna de serviciu - trustory, bine că mi-am dat seama la timp și-am călcat ambreiajul - eram pe coborâre pe pod la Floreasca, în curbă la dreapta, viteza a treia, ambreiajul călcat jumate, ~35-45km/h și mă duceam țintă pe sensul opus de circulație. Prin călcarea ambreiajului am recăpătat controlul suficient încât să rămân pe bandă, dar chiloții maroniți nu i-am uitat![]()
N-am urcat pante lungi ca să-mi dau cu părerea, dar în unele locuri i-am simţit efectele benefice.- la urcare pe gheață cu sisteme antiderapaj te dai cu capul de toți pereții, am avut pe C4 și nu aș vrea pe nicio altă mașină. Patinatul cu cap te poate scoate din multe chestii și cum-necum, urci. Dar dacă i s-a pus pata computerului de bord că alunecă prea tare, urci cu spatele la vale - if you get my drift![]()