GPS

Soluţia hardware e bine să fie echipată cu un chipset SiRFStar III ca să ai semnal şi atunci când nu e senin.

Hărţi bune pentru Ro am văzut la IGo şi Wisepilot. Route66 încă nu am testat. Wayfinder au hărţi bunicele şi au o variantă gratuită, dar cu mai puţine opţiuni şi fără suport GPS.
Cred că toate softurile de mai sus au variantă trial de 3-5 zile aşa că nu e greu să te decizi. Deşi pentru a activa Wisepilot trebuie să trimiţi un SMS în Suedia :biggrin:.
Era să uit de Tom-Tom mobile.
 
Situatie: am un mobil Orange SPV C100 cu Windows Mobile 5.

Intrebare: exista soft free pentru navigatie GPS ce poate rula pe OS-ul meu?

PS: cu ocazia asta va salut pe toti, este primul meu post aici (si probabil unul din putinele mele posturi <semi>civilizate)

LE: am incercat pana acum TomTom si Route66 si am avut probleme cu ele ...
 
Merci, o sa am ce instala o zi intreaga. Pacat ca vine prietena la mine si nu o sa am timp pana luni :frown:

Intre timp imi sugerati si mie un receptor GPS ce se conecteaza la mobil prin Bluetooth si e destul de ieftin? Nu vreau rezultate de Googule, ca asta stiu si eu :frown:. As prefera ceva testat de voi, ceva care a dat rezultate bunicele.

Nu prea le am cu sculele astea. Daca plec din Romania pana in Franta, apoi in Italia, apoi Grecia si inapoi acasa, o sa am semnal mereu? Daca am semnal inseamna ca nu ma pot rataci, nu?

LE: am citit :wink:
 
GPS pentru romania BMW x5

Salut! Stie careva un soft de GPS pentru Romania, pentru un BMW X5? Ce format trebuie sau ce program?
 
Am citit de două ori lista cu ţările din IGo Europe şi nu am văzut Grecia. Parcă era în EU totuşi :tongue:
 
M-am hotărât la un Mio P550. Consideraţi că la această sumă există altă alternativă care ar trebui luată în calcul?
Caut: GPS, Windows Mobile (sau orice altceva îmi permite să îl transform în ebook reader), WiFi.
Mulţumesc.
 
Eu am luat de curand un SPV C600 sh la 450 RON, cu tot cu un card de memorie de 512 MB. Are pe el WM CE si tipul de la care l-am cumparat imi oferea un TomTom in 200 RON, cu tot cu soft de navigatie. Telefonul l-am luat special ca sa citesc PDF-uri si fisiere word (ClearVue si DocumentsToGo sunt OK pentru asta). Pentru ca am avut timp si chef, am transformat-copiat pe el filmul Terminator 2, la care m-am uitat azi in metrou (stiu... bizon).
 
Asa e. Oricum, SPV-urile sunt mai mult telefoane decat PDA-uri. Daca vrei ceva cu adevarat puternic ia-ti o Nokia E61. SH ar trebui sa o iei cu 7-8 sute, depinde de stare. "La liber" e vreo 12.

Chiar daca e symbian, merita banii, unii spun ca sistemul de operare ar fi mai stabil ca WM, iar tastatura QWERTY face scrierea de mesaje si diverse rapoarte foarte usoara (au colegii la servici, aia cu functii de conducere si din zisele lor, QWERTY e must la un PDA).

Daca totusi te hotarasti sa renunti la WiFi, poate te uiti si la un SE M600.
 
Doresc să achiziţionez un modul de GPS prin Bluetooth pentru Nokia E50. Îl voi folosi probabil cu Route66 (sau orice alt soft mai bun pentru Symbian S60V3 îmi propuneţi). Aşa că ce recomandări îmi faceţi?
Utilizarea principală va fi în maşină dar dacă are şi baterie şi hărţile sunt suficient de detaliate, poate-l voi căra şi prin drumeţii.
 
Eu rămân la recomandarea unui modul cu chipset SiRF StarIII datorită semnalului bun, preciziei bune şi timpului de fixare mic. Ca soft poţi încerca şi TomTom Mobile.
 
Back
Top