Fumatul și alte vicii

In Viena, acum cateva zile, intr-un cartier, am vazut ca se fuma lejer si fara griji intr-un barulet/bodega cu vitrina la strada. Din punctul asta de vedere cred ca respectam mult mai bine regulile.
 
Nu aveam idee ca au luat-o razna in halul asta :smile: De cand romanii au putut implementa 100% aceasta regula credeam ca este fundamentul civilizatiei. My bad
 
Ăștia aici fumează toți și mai ales în restaurante.Buda o trec la alte vicii! 15435689776532657674705002246243.jpg
 
Da, toți proștii ăia care folosesc PSA pentru screening cred că pământul este plat :smile:
 
Dacă mă trimiți la citit tratate din 1900 toamna scrise de vreun ilustru obscur, mă retrag. De asemenea, logica ta este fenomenală, Pisoi spune că e inutil, eu spun că nu este și tu spui că nici unul nu are dreptate. În mecanica cuantică un electron poate avea până la 32 de stări simultan, dar din păcate situația de față nu este supusă mecanicii cuantice.

Kumar & Clark's Clinical Medicine 9th Edition (2017) spune că este util în screening. Restul e can-can :smile:
 
https://www.cancer.gov/types/prostate/psa-fact-sheet

Until about 2008, some doctors and professional organizations encouraged yearly PSA screening for men beginning at age 50. Some organizations recommended that men who are at higher risk of prostate cancer, including African American men and men whose father or brother had prostate cancer, begin screening at age 40 or 45. However, as more was learned about both the benefits and harms of prostate cancer screening, a number of organizations began to caution against routine population screening.
 
:biggrin: Fiecare țară cu protocoalele lor. Ideea este că dacă ai semne care ar putea indica un cancer de prostată, un PSA este o modalitate rapidă de a investiga.

Asta cu rutina nu știu că nu am grijă de outpatients, dar e interesant oricum.

Quark - care e problema ta :biggrin:
 
a17cc10fe045e47b7782ef3c554cbba9.jpg
677bfd07c9e76bfdfeb59a47e230587b.jpg


Nu am văzut îmbunătățiri substanțiale la contul din bancă, dar nu mai am probleme cu respirația.

În afară de o infecție care mă lasă, dar nu sunt legate :biggrin:


 
Simpla curiozitate: mi s-a spus ca dupa cancerul pulmonar, urmatorul risc pentru fumatorii înrăiți este cancerul de vezică (urinară) Eu m-am cam mirat, dar mai multi medici mi-au confirmat. True?
 
Back
Top