Sună fain asta în context: "bă, io am voie să fumez ce vreau eu, e treaba mea și atâta vă trebuie să ziceți ceva că umplem câteva pagini de forum, da' în același timp ăia care nu se duc la femei au caracter dezgustător"mersul la femei e chiar indicat. Altfel, e dovada unui caracter dezgustător.
Ba nu rămâne, frate, nimic. E o opinie personală. Nu dau sfaturi. Consider, în capul meu, că a-ţi înşela nevasta/prietena e urât. Nu te combat, nu te conving să te schimbi, nu te scuip pe stradă dacă faci asta. Treaba ta.Și dacă nu tai aia cu "dacă ești singur și n-ai familie", atacul tău rămâne.
După 2 pagini în care combați argumente cu "eu știu mai bine ce e bine pentru mine", te apuci să faci același tip de observații pe care ți le-au făcut și ceilalți ție. Hotărăște-te ce vrei, ori ești mai egal decât alții și logica nu se aplică în cazul tău, ori încerci să înțelegi că, așa cum tu înlocuiești o țigară cu altceva, și alții pot înlocui o femeie cu altceva.
Nu există dovezi că filtrele și restul de BS scad semnificativ consecințele asupra sănătății. În condițiile în care fumătorul de rând crede toate mizeriile care i se înșiră de fabricanți, mie mi se pare corect și inteligent
war, sa am pardon insa afirmatiile de mai sus sunt bull!Între Carpaţi şi Kent, aleg kent, fiindcă:
1. Au filtru. Încearcă să rupi filtrul unei ţigări kent şi s-o fumezi aşa. Ai fi surprins.
2. Au un control al calităţii bine pus la punct. Am vizitat fabrica de la Ploieşti, am rămas uimit.
Defineste caliatea in cazul tigarilor, tinand cont de ce anume se baga in ele.3. În urma 2., au o calitate a produselor net superioară.
Ai uitat sa mentionezi care anume whiskey.Fă o analogie simplă cu băuturile alcoolice. Între Whiskey la 40 de grade şi Săniuţa la 40 de grade, ce-ai alege? Cantitatea de alcool e aceeaşi, dar diferenţa calitativă e uriaşă.
war, sa am pardon insa afirmatiile de mai sus sunt bull!
Inseamna ca ai o constitutie de otel, tinand cont de ce chestii se gasesc in tigariFără supărare, dar dacă tu pui semnul egal între tutun românesc fiert în cazane şi tutun turcesc procesat conform cu standarde valabile în ţări pretenţioase... eu ce să mai zic?
Şi când spui "potenţiatoare de aromă" greşeşti. Potenţiator de aromă e glutamatul de sodiu, de exemplu. În ţigări se bagă arome şi sosuri, pe care le-am văzut, le-am pipăit, le-am mirosit şi... le-am gustat. Faci o mare confuzie acolo.
Faptul ca pentru tine, sa zicem, un hamburger de la McD reprezina standardul de faco pentru calitate in ceea ce priveste acel aliment, nu inseamna ca este si un etalon universal valabil, mai ales pentru cei care, sa zicem, stiou cum si prefera sa-si faca, de unii singuri, un asemenea aliment.Între Carpaţi şi Kent (de exemplu) deosebirile nu sunt doar de arome. Sunt de origine a tutunului, proces de fabricaţie, control al calităţii, etc. Fabricile de tutun care fac Carpaţi nu au, de exemplu, pe linia de producţie, aparatură care verifică dacă tăierea tutunului s-a făcut corect; nu au sisteme de senzori care verifică prezenţa de urme de ulei; nu au cazane de fermentare monitorizate şi închise ermetic, etc.
Na, am definit calitatea. Your move.