FPS-uri (single player campaign) ce merita jucate

Eu inca sunt in desert, urmeaza sa fac rost de apa pentru locomotiva.

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
 
Relativ bunicel jocul (merge de-o pedală) :smile:, dar controalele sunt de rahat. Eu joc cu arrow keys și schimbam pe WASD la fiecare început de capitol. Plus că n-am aruncat niciun molotov, că n-am aflat cum să schimbi throwables din cutii de conservă în molotoave.
Prea multe cutscenes și lungi. I-aș da un 7-7,5 din 10. Nu l-aș mai juca încă o dată.
Când zici bad ending te referi la faptul că moare Artyom? Are mai multe finaluri, ca Stalker? Oricum nu-s curios să le joc, doar așa.
 
Last edited by a moderator:
Pune și tu un spoiler acolo, poate sunt alții care mai vor să se joace fără spoilere. :hmm:
 
Finalul e previzibil.
Eu mă așteptam să-i ia :dracu: pe toți, dar a scăpat Anna. Mă aștept ca în următorul Metro să devină un soi de Evă a renașterii rasei umane. :hihi: Parcă văd că deja are un pui de Artyom în dânsa. :haha:
Aaa, și muzica aia de la final, când conducea mașina spre tren, mi-a plăcut.
 
Last edited by a moderator:
Ce te ataci așa? Eu dacă vreau să joc un joc, îl joc și dacă aflu tot despre el. Ba chiar citesc ceva review-uri dinainte despre ce este. Nu e ca la un film la care finalul te face să renunți uneori. În joc intri în pielea personajului și contează mai mult gameplay-ul. Care la cel de față a fost sfâșiat de cutscenes. Povestea e OK, dar la un fps atâta tonaj de cutscenes afectează.
 
Omule, faci spoiler la poveste cu ce scrii. Există taguri spoiler pe care le poți folosi. Ce-i așa de greu. Apoi după ce scriu să le folosești, mai bagi 2-3 spoilere, că de ce nu.
 
Am bagat io fo' doo spoilere. :smile:

Schimbi armele secundare daca tii apasat mai mult pe tasta lor. La mine era mouse5.
Aia cu cutscenes e enervanta. WASD pe sageti am si eu si nu intelegeam de ce nu reactioneaza la alegeri cu tastele directionale. Enervant s'asta intr-adevar.

Dar eu il mai las oleaca si o sa-l reiau ca sa-l joc ca un gentleman nu ca un Rambo. :biggrin:
 
o sa-l reiau ca sa-l joc ca un gentleman nu ca un Rambo. :biggrin:
Aș vrea să te văd cum faci plecăciuni și bezele când te atacă
creveții sau lipitorile alea uriașe. :biggrin: Dacă ar ști Neo că astea sunt keto, ar da click pe spoiler. :hihi:
Bine, înțeleg ce spui, și eu am tras în tot ce-mi schimba în roșu crosshair-ul și cam toți mi-l înroșeau.
 
Eu am început și Far Cry New Dawn și în afară de ciclamenul ăla enervant, cred că grafica e cea mai bună din ce-am jucat în ultima vreme. Cred că gameplayul e cam ca la celelalte FC, așa că nu știu câți purici va face la mine pe HDD.

Aaa, și de vreo săptămână joc Dirty Bomb online. Un joc funny, plăcut de jucat, că tot eram în căutarea unui înlocuitor de ET. E un shooter diferit de porcăriile tip Counter Strike, joc de echipă, cu obiectiv și, cum am zis, extrem de amuzant. Se apropie de Wolfenstein ET ca gameplay, se vede mâna celor de la Splash Damage.
 
Back
Top