FPS-uri (single player campaign) ce merita jucate

Dacă lucram la CD Projekt sau la un studio indie aveam dreptul la opinie?

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
 
Omg, nu am nimic cu tine personal, doar cu practicile super dubioase ale Ubisoft, EA și (da!) Activision. Motiv pentru care mă bucur pentru Bungie că se despart de Activision și următorul Destiny o să fie day 1 purchase.

Am urmărit Ubisoft de mult, am jucat jocurile de la ei în disperare (seria Prince of Persia terminată cu Warrior Within a fost dpmdv punctul culminant al seriei), mi-a plăcut mult FarCry 3, dar în ultima vreme plângerile cel puțin la jocurile Ubi este prea mult copy pasta, multe porțiuni foarte repetitive și locked content în spatele unui grind. Apoi vândut XP boosters. Nu sunt singurii, de altfel, probabil a fost un knee jerk reaction la valea plângerii că "not enuf content". Vezi Rage 2 și faptul că vor să vândă cheaturile pentru RL monies :disperat:

 
Tu ai jucat Portal? :biggrin: Ai nevoie de reflexe de numa. Numai că trebuie să puști portaluri din zbor. Nu spun mai mult, le descoperi tu când o să fie vremea, parcă văd spume la gură "de ce nu mi-a spus nimeni de jocul ăsta" :biggrin:
Am instalat Portal 2 de ceva vreme. :wink: E altceva decât cele de mai sus. Îl mai joc când am mintea odihnită. :hihi:
 
Last edited:
Apropo de Metro Exodus/Epic/Steam whatever.
5 zile de la lansare... :climb:

13510
 
Este protejat de Denuvo, eu sper că va fi spart mai repede a.î. publishers să renunțe la jegul ăla oribil.

De asemenea, nu l-am cumpărat deși le am pe primele două atât în varianta originală (plătite preț full) cât și Redux, dar mizeria care au făcut-o cu Epic store m-a convins să nu le mai dau un ban. Nu cred că există DRM mai stupid decât Epic Store, iar ca store per-se este varză (jignind varza), nici măcar search nu are, darămite user reviews șamd.
 
Eu mi-am mutat atenția de la SP campaign la shootere online, în speranța de a găsi ceva mai bun (ca gameplay!) decât Wolfenstein - Enemy Teritory. Până acum mi-au atras atenția doar două: Dirty Bomb (făcut tot de Splash Damage, creatorii W-ET) și Ironsight, oricum departe rău de ceea ce mi-aș dori. Dacă mai știți alte fps-uri online BUNE, nu ezitați să postați.
 
Quake Live.
Quake Champions.
Counter strike global offensive. Acum free to play.

Vrei PvP sau PvE?

Pentru PvE - Destiny 2 Forsaken. Are şi PvP dar este unbalanced grav, deși mie îmi place şi așa.

Edit: gameplay sau gunplay? Pentru că în general nu-s același lucru. Deși cele de mai sus imo sunt superlative dpdv al gunplay, că gameplay s-ar putea să nu îți placă.


 
Quake Live.
Quake Champions.
Counter strike global offensive. Acum free to play.
Edit: gameplay sau gunplay? Pentru că în general nu-s același lucru. Deși cele de mai sus imo sunt superlative dpdv al gunplay, că gameplay s-ar putea să nu îți placă.
PvE e cu boți, adică? Nu, prefer PvP.
Gameplay... și gunplay. :biggrin: Dar corect asamblate.
Să mă justific: pe vremuri, când am jucat prima oară online, nu prea aveai de ales. Existau Counter Strike (CS), Quake și suita Wolfenstein. Quake-urile (și astea noi) mi se par prea hardcore și nu mă interesează, deși le-aș juca ocazional. RTCW cel original nu mi-a plăcut în mod special, dar cel gratuit și doar multiplayer, Wolf - ET, da. Am jucat ceva vreme și CS și m-am plictisit de el: hărți slabe, gameplay plicticos (plantezi/dezamorsezi bomba), mulți codați la vremea aceea. S-a transformat ulterior într-un joc doar de killăreală.
Așa am ajuns la Wolf - ET. Gameplayul e(ra) grozav: hărți multe (deh, oricine poate adăuga), SIMPLE, bine făcute, și mari, și mici, misiuni interesante și bine gândite, cu obiective. În plus, feedback-ul/feeling-ul armelor este excelent, n-am mai întâlnit așa ceva în alt fps. Păcat că grafica e de peste 15 ani vechime. Are clase bine delimitate: medici, soldați, mecanici etc. ce mai, un joc de echipă. Se poate juca hardcore, dar și stealth. Necesită și ceva inteligență, dar neapărat ca joc de echipă. Necazul e că în ultimii ani, se pare că poolimea peezdificată încearcă să-l trasnforme în CS, prin setările serverelor. Și așa s-a ajuns să fie doar un joc de killăreală pentru reputație, cu foarte puțini jucători care mai joacă la misiune/obiectiv.
Acum, din cele noi ce le-am instalat, Dirty bomb pare a se apropia de ET, dar nu prea mult. :biggrin: Ironsight e un soi de CS, deci mă cam plictisește. Probabil va zbura de pe HDD. :biggrin:
Destiny 2, nu, free games only. Cumpărat am Battlefield 4, îl mai joc ocazional, dar e plin de cheateri.

EDIT: joc Metro Exodus :biggrin: de vreo jumătate de oră. Adică, vreau să spun că am jucat vreo 2-3 minute: am împușcat vreo 2 monștri, am acordat un aparat de radio și m-am plimbat cu soția (din joc) printre ruine. Restul au fost cutscenes. Zicea cineva de Shadow of Tomb Raider că e plin de nu știu ce? Lol, e incomparabil mai fluid decât începutul lui Exodus. Să vedem ce s-o mai întâmpla.
 
Last edited:
Exista si un nou Unreal Tournament in pre-beta, dar se poate juca la liber si exista mereu ceva playeri in el. Poate acum ca Fortnite e in cadere libera or sa-si faca timp sa-l mai dezvolte. :smile:
 
  • Like
Reactions: Neo
Zici ca e prea rapid? Ca da, asta este, e mai rapid ca vechile UT, seamana mai mult cu Quake. Hmm, pai mai lent (poate si putin mai tactic) eu de vreun an de zile ma joc Crossout. Nu e chiar shooter, iti construiesti o masina cu arme si te lupti cu alti jucatori. Daca nu te trage la construit poti copia proiectele altora si ocupa doar de pew-pew. Pentru mine jocul asta a inlocuit momentan palierul de shooter clasic, care nu a lipsit niciodata de pe calculatorul meu. :smile:
 
S-a rebalansat acum vreo luna. :smile: Hooverele erau OP dar acum se misca mult mai incet si nu prea mai merg folosite la power score mic. Si eu era sa ma las, dar de vreo luna e fun din nou...
 
Doar free încearcă Fortnite sau cum se pronunță.

Apex Legends cică e supercalifragilistic, e free dar cere echipă pentru drop. Poate ne strângem mai mulți?


 
Apropo eu de la o vreme evit gratis. Nici un joc nu este ferit de cheaters, dar când iei ban e mai dificil să dai iar șaizeci de iepuroi pe joc. De exemplu D2 a avut ceva boți care săreau singuri dar nu făceau nimic (pentru farmat număr de jocuri pentru quests) şi acum au dispărut.


 
Mda, am si io fo' juma' de ora-o ora jucata si ma cam seaca vorbaraia aia din cutscenes.
Parca nu ma mai prinde ca STALKER/celalalte Metro dar poate e si din cauza ca n-am mai jucat un FPS de ani de zile. :smile:
 
Bă, frate, măcar la alea alergai ca prostu' pe câmp, mai gâdilai mutanți, dar nu te întrerupeau așa des și mult.
 
Back
Top