FPS-uri (single player campaign) ce merita jucate

Nu am jucat jocul asta nou, dar plotu' din The New Order zica ca nazistii descoperisera niste stiinta/magie veche de jdemii de ani si totusi mult peste ce avem in zilele noastre; in 1960 aveau deja baza pe luna si zboruri regulate pana acolo. Cu asemenea tehnologie demna de Star Trek cateva sute de grade este o problema absolut banala. :smile:
 
Știu și eu ce paranormale aveau nemții, dar tot e trasă de păr povestea. :wink:
Fiindcă dacă e să comentăm, în primul rând, Spațiul ca atare este foarte ostil (ca să ajungi acolo), apoi cred că mai ușor "negociezi" (de pildă) cu temperaturile și presiunea de pe Marte, decât cu cele de pe Venus. Pe mine m-au pierdut de mușteriu dac-o țin tot așa. Pentru SF-uri joc Star Wars sau alte asemenea. Acum, deh, dacă stăm să analizăm, și CoD a ajuns în spațiu... Bleah! :biggrin:
 
I-am dat flit lui Wolf. 2 și am instalat GTA V. Merită jucat? L-am evitat, fiindcă am avut mereu impresia că genul ăsta de joc te ține cât "Young & Restless" și parcă nu mai am răbdarea de odinioară. Nu mai zic de AMR... :biggrin:
 
Dishonored. Nu pot să cred că l-am ratat. Un joculeț drăguț de tot. Nu e hardcore ca DOOM, dar îmi place suficient de mult încât să-l joc: e în genul Bioshock, cu o poveste fantastică, dar parcă mai drăguțel. Merită atenție și de aceea nu povestesc mai mult.
 
Titanfall 2. În sfârșit l-am jucat și pot spune că e bunicel, mai ales că în ultima vreme fps-urile astea cu SP campaign s-au cam rărit. Merită jucat.
 
Riddick - Escape from Butcher Bay și Assault on Dark Athena... cum naiba le-am ratat la vremea lor? Aaa, ba știu, Escape from Butcher Bay mi s-a părut plicticos, după începutul ăla în care te tot plimbai de la deținut la deținut.
 
Ei, au ele și elemente de la alte genuri (action, stealth etc.), dar per total MIE mi-au dat impresia tot de fps de-ăla de pe vremuri, cu gameplay isteț, nu cretin ca astea de-acum. :smile:
 
Action-Adventure, Action RPG, FPS => genuri diferite. Te rog frumos.

Altfel spun și eu că Dark Souls este o serie care trebuie musai jucată (single player), dar nu ăsta e titlul threadului. Cauți jocuri care să solicite intelectul în general și să fie FPS sau jocuri care să solicite intelectul și care pot fi 3rd person?

Nu de alta, dar am un prieten care nu poate trece peste faptul că Destiny 2 este FPS 99% din timp deși are și momente 3rd person pentru că el este pasionat de 3rd person stuff (pentru motive pe care nu le înțeleg).
 
FPS-urile mai vechi solicitau nițel și intelectul. Bunăoară seria Half Life. :wink:
Riddick are o cantitate considerabilă de fps și destul stealth (dacă alegi așa ceva), cu care face casă bună. Și nu e nici 3rd person.
Dar îmi plac și astea 3rd person, cum au fost de ex. seria Jedi. :kul:
 
Destiny 2 are campanie? Si mai e si super? Esti bolnav.
FPS-urile contemporane sunt aproape toate exclusiv multiplayer. Sunt mult mai usor (si ieftin) de produs, poti sa le lungesti viata cu niste addonuri mizere pana cand iese urmatorul si din astea se scoate banu' gros cand vine vorba de microtranzactii.
Exista si exceptii, cum ar fi Titanfall 2, care mi-a adus putin aminte de HL, povestea e decenta, level design-ul e foarte reusit si reuseste sa creeze niste momente faine jongland cu mecanicile de joc,; (exista si primul dar are o campanie SP scurta, e practic doar un capitol introductiv pentru MP).
 
Ubisoft employee spotted.


Da, Destiny 2 are o campanie super. Mă refer aici și la Forsaken DLC. Fite me :smile:

Bine că faci apologia EA, Titanfall 2 ar trebui să vină cu 2 gagici la pachet la mizeria de companie care îi face publishing. Bitter EA boycott person here :biggrin:
 
Battlefield V - deși scurtă, povestea single player e drăguță, puternic emoționantă. Nu prea mă-mpac eu cu controalele ăstora de Battlefield, dar m-am descurcat onorabil.
La fel și CoD - WW2, pe care l-am terminat nițel mai devreme. Misiunea cu tancul e mizerabilă de-a binelea. A trebuit să măresc mouse sensitivity la maximum.
Pe de altă parte, după Dishonored 1 și 2, care mi-au plăcut la nebunie, Dishonored Death of the Outsider mi se pare o mică mizerie.
 
Ubisoft employee spotted.


Da, Destiny 2 are o campanie super. Mă refer aici și la Forsaken DLC. Fite me :smile:

Bine că faci apologia EA, Titanfall 2 ar trebui să vină cu 2 gagici la pachet la mizeria de companie care îi face publishing. Bitter EA boycott person here :biggrin:

Ce legatura are Ubisoftu'?

Nu, Destiny 2 nu are campanie super. Misiunile sunt repetitive si in general anoste, povestea e demna de un desen animat (si nici macar unu d'ala misto), voice acting-ul e meh (noroc cu Nathan Fillion) si sistemul de progresie e inspirat din jocurile de mobil; ca sa nu mai zic de level design - de fapt asta e problema, ca nu prea am ce zice; prin Curse of Osiris abia au inceput sa isi dea si ei seama cum se fac niste lucruri interesante.
Asta nu-mi seamna ca nu-l joc, e chiar distractiv in pauzele de pranz la munca.

Iarasi, ce legatura are EA cu Titanfall? Aia de la Respawn sunt responsabili pentru munca lor iar la primu' au dau chix major, au sarit sa faca direct MP, au uitat de campanie. In al doilea chiar au investit in campania aia si s-a vazut; povestea e interesanta, misiunile sunt variate si level design-ul bun spre foarte bun.
 
Glumesc și eu. Ubi a ajuns să dea copy paste ca să le iasă un joc de 50-60h unde nu-s mai mult de 8h efective (Far Cry 5, AC Oddysey).

Curse of Osiris este efectiv una din cele mai proaste părți ale jocului.

Forsaken este absolut excelent din toate punctele de vedere, Dreaming City este o capodoperă de level design și modul în care-l folosesc este foarte bine pus la punct. Acum că scapă de Activision sper să ajungă la ceva și mai decent.

Ce spui tu este oarecum adevărat până la Forsaken. Și ca poveste, și ca voice acting, dar și ca feeling în general. Destiny 2 nu a știut efectiv dacă se ia sau nu în serios. Forsaken a reușit să ajungă la un echilibru și deși e fun and games, există un punct unde se termină. Progresia era oribilă într-adevăr, acum nu mai este cazul.
 
Glumesc și eu. Ubi a ajuns să dea copy paste ca să le iasă un joc de 50-60h unde nu-s mai mult de 8h efective (Far Cry 5, AC Oddysey).

bla bla bla lai are dreptate
Ba, la FC5 nu stiu ce'au facut aia din Montreal da' la Odiseu te-asigur ca n-am dat copy paste.
Ce am refolosit a fost baza (in special tehnica si de mecanica de combat) pe care am facut-o la Origins. Da' restu' sunt cativa ani de munca: design de questuri, narativa, level design, progresie, sisteme (mercenari, cultisti, naval, etc.)
Campania, fara side questuri (alea handmade, ca exista si autogenerated) dureaza vreo 20h.
E putin frustrant, de cativa ani urla internautii ca seria AC stagneaza si se repeta. Ies Origins & Odyssey, apar schimbari majore, incep sa urle ca asta nu e AC, vrem AC-ul vechi inapoi. plm
 
Dude, când oamenii spun că găsesc clădiri copy-pastad și questuri în AC Oddysey și dau și exemple... Nu mai spun despre progres, iei canci XP dar poți cumpăra XP boosters ca microtransactions...

Nu spun că n-a fost muncă, dar dacă se simte bloated și Ubi s-a băgat în lumina farurilor cu microtransactions single player -> fail. Gated content is bad, mkay.

 
Back
Top