FPS-uri (single player campaign) ce merita jucate

Ştiu, dar îmi plac şi unele dintre aceste third person games (de pe vremea lui Jedi Academy). :smile:
 
Ăsta e unul din puținele momente când sunt de acord cu Ne0 :biggrin:.
Witcher 3 e unul din cele mai bune jocuri din ultimii ani. Recomand și eu varianta goty.
 
Devine mai lejer după ce te obișnuiești cu el. L-am jucat și pe pc și pe ps4, dar tot mausu și tastatura mi se par de bază. Eu chiar și dark souls 1 și 2 le-am jucat pe pc cu mouse și tastatură.

Io unul nu pot juca fps-uri cu controler nicicum. Am mi-am luat metro redux și old blood pentru conserva și mă uit la ele în cutie :tongue:
 
Offtopic: chestiile gen Loom, Day of The Tentacle, King's Quest, etc... Cum se numesc? Adventure?
 
Eu n-am folosit d-astea care fac gaură serioasă în buget. Din principiu n-aș da peste milion pe un mouse. Poate doar dacă aș juca pe bani.
Am folosit X7 și apoi vreo doi X7 Oscar de la A4tech. Mititei, cum urma să constat, chiar și cei mai mari. De vreo 2-3 ani am un Trust GXT31, perfect pentru palma mea și care e de departe cel mai bun (și foarte, foarte rezistent) din câți am folosit eu. Și nu l-aș schimba nici chiar pentru unul mai scump.
Aaa, și tastatura tot X7 e: G800

puterfixer, fă un split, te rog, de la #25 inclusiv. Mulțumesc.
 
Last edited:
Da' chiar, aşa de bun e Witcher 3? În-afară de Blizzard stuff n-am prea jucat nimic în ultimele milioane de ani, auzisem de ăsta şi l-am... achiziţionat :hihi:, dar încă nu-i instalat/testat.
 
Blizzard stuff adică wow? :tongue:
Dacă ai jucat starcraft și overwatch s-ar putea să nu fie pentru tine, dar dacă ai jucat wow sau păcălici erm heartstone sunt șanse mari să îți placă. Oricum, merită încercat.
 
Last edited:
WoW 90%, ceva Starcraft si HotS, puţin D3 (am ajuns până pe la LvL56-57) şi câteva meciuri de Hearthstone. Fără Overwatch, în general nu mă dau în vânt după şutăre.
 
Io am început Witcher 3 și... nu m-a prins. Pe urmă mi-am amintit că nici Skyrim nu mă prinsese. Pe urmă mi-am amintit că RPG-uri nu prea decît WoW. Dacă mai știți voi vreunul despre care credeți că m-ar prinde...

Neo, dacă softul de la Logitech e cancer, ăla de la Razer e SIDA. N-o să niciodată cum mi-a tufut un Mamba (ăla original) cînd i-a rescris firmware-ul să nu mai poată fi personalizat decît cu Synapse...
 
Nici pe mine nu m-a prins, dar îl pot aprecia ca pe capodopera care este :smile:

La fel şi Alien Isolation :smile:


 
Eu n-am folosit d-astea care fac gaură serioasă în buget. Din principiu n-aș da peste milion pe un mouse. Poate doar dacă aș juca pe bani.

Depinde de buget, dar pe de altă parte G700 al meu face 7 ani (parcă) şi n-are nicio problemă. I-am schimbat skates dar doar pentru că l-am desfăcut să-l curăț de praf. N-avea praf înăuntru. Ohwell :biggrin:

Perifericele de calitate țin cam cât te ține o carcasă bună la desktop (Lian Li PC-A7010 luată în 2009 de la ITDirect represent :biggrin:), adică indefinit. Încă mai am un mouse cu bilă de la HP pavilion 8580C din 1999.


 
Io mi-am tras un G900 de care sînt foarte fericit. Sper să mă țină cel puțin șapte ani.
 
Io am început Witcher 3 și... nu m-a prins. Pe urmă mi-am amintit că nici Skyrim nu mă prinsese. Pe urmă mi-am amintit că RPG-uri nu prea decît WoW. Dacă mai știți voi vreunul despre care credeți că m-ar prinde...

Vrei MMO-uri sau rpg-uri SP? In materie de MMO am jucat cam tot ce o aparut in ultimii 10-12 ani cu sabii si fara teme japoneze (Asheron`s call 2, Everquest 2, Age of Conan, LotRO, Warhammer Online, Rift, DDO, SWTOR, Newerwinter.....), dar pana la urma tot la WoW si la prima dragoste DAoC m-am intors. Cred ca principalul motiv era gasca cu care jucam nu neaparat calitatea jocului, inca mai cumpar expansion-urile de WoW si mai bag cate o luna dupa ce apar, dar mai mult nu mai am rabdare.

De Skyrim si eu m-am plictisit repede. Daca vrei SP da-mi vreo 2 exemple de rpg-uri care ti-ai placut:tongue:
 
Nici pe mine nu prea m-a prins The Witcher 3, dar e ceva ce totuşi mă atrage la el şi nu mă las să-i dau flit. Îi mai dau o şansă.
 
Nu, povestea pare interesantă, din ce-am mai tras cu okiu' i pe net.
Însă controalele mă-nnebunesc. La majoritatea ăstora third person controalele sunt prea alambicate.
 
Păi, pe gamepad îl joc, dar chiar şi-aşa sunt o mulţime de combinaţii, mai ceva ca la PES-uri.
 
Back
Top