De-aia pare ok. Noua Lara deja începe să mă calce pe nervi cu apucăturile de 2018.
Aham. Ăsta nu e ăla în care mergi în linie dreaptă din QTE în QTE? Că despre asta era seria: limitare și predictibilitate. Deci recomand Anniversary, Legend și Underworld celor care vor să își formeze o idee corectă despre ce a însemnat TR
Domnilor, trebuie să vă contrazic. Am mai explicat ceva mai sus că această "nouă" Lara mie personal mi se pare mai umană, mai complexă. Poate pentru că și posibilitățile de exprimare ale producătorilor jocurilor sunt mai diverse acum și le fructifică la maximum și ostentativ.

Prefer o Lara de-asta "nouă" decât una gen Super Mario ca în vechile jocuri. Cât despre gameplay, nu văd că s-ar fi deteriorat, ci că s-a remodelat. Și pe mine mă cam agasează cutscenes, dar fac parte din logica acelorași producători, care așa au gândit
filmul jocului.
Ca să-mi fac o idee despre acele Lara mai vechi, chiar am jucat Underworld (sunt pe la 75%). Legend am jucat acum o vreme și pot să zic că n-am fost impresionat deloc la reluarea jocului acum (vreo 10%), motiv pentru care i-am zis "Flit". În schimb, cum ziceam, mi-au plăcut antepenultimul (cred, TR-GOTY) și ultimele două (Rise of TR și Shadow of TR). Ba chiar utimul e și mai drăguț. După un început ce te poate face să-i dai uninstal, jocul devine un adevărat Tomb Raider. Grafica e excepțională, jocul e excelent optimizat (ca și ultimele două), iar puzzles sunt mișto foc. Aaa, și mai remarc campaniile foarte lungi (și bine făcute, cum spuneam), nu scurte ca la ultimele apariții de jocuri single player.
Eu le recomand. Ciudat, nu m-am plictisit încă de serie, fiindcă poveștile sunt foarte bine ticluite. Nu ca la FarCry x ; de la nr. 4 m-am acrit de genul acela de joc.