FPS-uri (single player campaign) ce merita jucate

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Likes
104
Location
Bucuresti
@Adrian

Poate an fost ambiguu, nu am o ceva cu Blizzard in asamblu (daca era asa nu jucam Diablo 1/2) dar aleg sa boicotez jocurile cu always online. Daca prin absurd o sa ceara always online si la Starcraft 1 gratuit atunci nu o sa il joc.

@Cosmin

Multumesc de sugestie, dupa ce termin Titan Quest Aniversary edition as vrea sa il incerc dar vad ca la cerinte minime de sistem cere "x86 compatible 2.3GHz or faster processor (Intel 2nd generation core i-series or equivalent)".

Cel mai puternic sistem al meu are Intel E8400.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Likes
295
Location
Dream Theater
Din ce informatii gasesc pe google cand caut "grim dawn on low-end sistem" presimt ca va merge decent si pe E8400, mai ales la 3.6 ghz adica in bus 400 asa cum ar trebui sa stea de la mama lui. :biggrin: Am avut 2 sisteme cu E8400 si amandoua au stat din prima zi la 3.6 ghz iar unul din ele este la un amic, inca merge perfect.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Likes
104
Location
Bucuresti
Din pacate overclockul e imposibil, sistemul e un HP Pro 3010 SFF refurbished

CPU: Intel E8400 Core 2 Duo 3GHz
Motherboard: Pegatron 2A94h 1.02, Intel G43 chipset
RAM: 4 x 2GB DDR 3 1333 Zeppelin @1066
HDD: Seagate ST3160318AS 160GB
Unitate optica: HP TS-H653R
Placa video: Intel x4500HD
Sursa: Bestec 250W - TFX0250P5WB Rev X4

Daca merge pe asta bine daca nu asta e, nu risc sa incerc upgrade-uri intr-un un sistem construit in Noiembrie 2009 cu o sursa al carui brand nu e tocmai faimos pt calitate (aici Burebista cred ca se pricepe mai bine ca mine).
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Likes
295
Location
Dream Theater
Pe placa aia video nici Titan Quest nu poate merge decent intr-o rezolutie mai mare de 800x600 or somethin'. :mda:

Amicul meu are GTX 560 pe langa acel E8400 3.6hz si sunt inca multe jocuri moderne care merg decent. Onboardele de pe atunci erau atroce, Intel a facut pasi uriasi de cand a mutat cipul video in procesor.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Likes
104
Location
Bucuresti
Cand am luat sistemul am cautat ceva cu accelerare H264/VC-1, asta a fost singurul criteriu de alegere a placii video. Din ce am testat merge in 1920x1200 dar are lag (tolerabil pt mine, sunt obisnuit cu framerate redus, nu am fost niciodata fan al jocurilor FPS).
 

ursamajor

Toruk Makto
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Likes
773
Location
acas'
De vreo două zile îmi apare aleator cursorul de Windows în bătrânul meu joc online RTCWET. Bineînțeles că personajul meu "îngheață" și trebuie să apăs din nou left click să reintre în joc. Am tasta Win inactivă, nici vorbă să ating ceva din greșeală. Mă gândesc la un virus, ceva. Sau e o explicație mai pământeană?
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Likes
295
Location
Dream Theater
Se poate intampla asta daca placa video face GPU recovery. Am vazut placi video in service care facea asta rapid si nu dadeau mesajul specific de windows, dar clar se opreau din functionare si se restartau foarte rapid. Vezi daca face si in alte jocuri, totusi, daca nu face probabil e altceva. De fapt, chiar daca face si in alte jocuri poate fi altceva, dar deh, eu daca asta fac la munci, doar la asta ma gandesc. E ca la doctor, de duci la 3 specialisti cu aceeasi problema/durere si toti te gasesc bolnav de altceva, din zona lor de expertiza. :biggrin:
 

ursamajor

Toruk Makto
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Likes
773
Location
acas'
Nu face în alte jocuri. Am jucat nițel Battlefield 4 și off și online și a mers impecabil.
Să fie de la avast? Și-a făcut recent un update și m-am trezit că mi-a comunicat că a adăugat RTCWET în Game Mode, cu el activat. L-am dezactivat să văd dacă mai face. Dar probez mâine, că azi îs rupt în gură de somn, că am trebăluit toată ziua. :biggrin:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Likes
807
Location
offline
MD în schimb este absolut infect la performanțe, eu am fost deloc plăcut surprins să văd 15FPS când precedentul mergea absolut uns (totul maxed out în ambele cazuri).
Au rezolvat ceva cu performanta? Nu de alta, dar nu am chef sa schimb placa video ca sa il pot juca.

Merita cei 60 de euro de pe Steam? Human Revolution mi-a placut la nebunie, l-am jucat de vreo 2 ori, dar MD parca are scoruri mai mici.
 

ursamajor

Toruk Makto
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Likes
773
Location
acas'
Am jucat cu plăcere Black Mesa. Practic, a fost ca un joc nou, fiindcă HL am jucat acum muuuulți ani și uitasem mare parte din acțiune. M-a impresionat plăcut și sunetul, în afară de celelalte elemente, acesta fiind gândit cu mare grijă pentru detalii și fiind de foarte bună calitate.
Setat pe remake-uri, am dat și de CoD4 - Modern Warfare, care are o grafică absolut impresionantă.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Likes
636
Location
The Emerald Dream
Au rezolvat ceva cu performanta? Nu de alta, dar nu am chef sa schimb placa video ca sa il pot juca.

Merita cei 60 de euro de pe Steam? Human Revolution mi-a placut la nebunie, l-am jucat de vreo 2 ori, dar MD parca are scoruri mai mici.
Eu nu l-am cumpărat nici la reducere. Aparent povestea este ok, interesantă, dar mi-am pierdut entuziasmul. Probabil o să-l iau când va apărea GOTY la 3£.


 

ursamajor

Toruk Makto
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Likes
773
Location
acas'
Wolfenstein II - The New Colossus - va urma. Dar impresia inițială e de mult mai slab decât predecesorii. Păcat de grafică.
 

ursamajor

Toruk Makto
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Likes
773
Location
acas'
Wolfenstein II - The New Colossus - va urma. Dar impresia inițială e de mult mai slab decât predecesorii. Păcat de grafică.
Pe mine m-a dezamăgit, nu merită comentarii în plus. :frown:
Povestea e cam de rahat (baze SS pe Venus!?, pe cea mai improprie planetă din Sist. Solar), o sumedenie de cutscenes lungi și enervante, între care doar faci tir în nemți, roboți și alte porcării.
 
Top Bottom