Firme neserioase

Frumos. Caz clasic deja de NESIMTIRE crasa (si din partea RCS/RDS dar mai ales din partea ANPC/OPC)
Am patit si eu la fel la Astral insa dupa scandal au inceput sa curga lunar si constant facturile. Dar asta e. "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".

Sarbatori fericite tuturor!
 
Azi am facut un contract pt internet. Va las sa observati si singuri...
 

Attachments

  • 100_2817.jpg
    100_2817.jpg
    67.7 KB · Views: 365
Topicul ăsta ar trebui să se numească "Oameni neserioşi angajaţi la diverse firme". Firma nu îţi aduce nici un prejudiciu pentru că ea nici nu există.
 
M-au conectat!!! N-au venit nici cu fibra optica nici cu modemul de cablu. Au venit cu un UTP obisnuit, conectat la un switch pe hol.
 
Eu.
Am comandat de la ei mai multe produse (hdd, memorie, placă video, cooler). Au fost prompţi. Am primit telefon pentru confirmarea comenzii, o voce foarte amabilă şi caldă la celălalt capăt al firului :biggrin:

Personal nu am ce se le reproşez... s-au comportat de nota 10.
 
Au discount-uri mari de la importatori si adaos mic, au intrat foarte agresiv pe piata acum numai un an si un pic. Initial am suspectat o alta afacere gen 100giga.ro pana cand le-am vazut numele pe lista noastra de reselleri. :biggrin:
 
Ghiciti cu cat sunt taxate numerele de telefon la care reclamati problemele de net sau CATV la Astral (UPC)? Ma refer la 031.1000.400 si 031.1000.401. Alea, la care iti raspunde robotul cu "momentan toti operatorii sunt ocupati...." si te tine asa de mori. Tocmai mi-a venit anexa la facura telefonica cu ce am de "cotizat"!

:kill_myself:
 
0.0452 EUR/minut fara TVA. Am de platit pentru "aventura" din luna dec.2006 "numai" 24.95 EUR fara TVA. Dupa primul minut taxarea se face la secunda. Solutia: daca nu-ti merge netul, nu mai reclama. Stai cuminte si plateste inainte abonamentul, ca vaca.
 
Ăăă, sigur 0,045 E? Păi chiar socotind acest tarif pt fiecare minut, 24,95 E înseamnă peste 9 ore!!!
 
Subscriu şi eu la părerea despre PC Garage. Căutam nişte componente mai rare şi am sunat la vreo 10 firme. Ei şi eMag au fost singurii care chiar m-au sunat aşa cum au zis, ei chiar mai prompt decît eMag (de, firmă mai mică, inerţie mai mică). Foarte amabili, rapizi, politicoşi, am fost şi pe la sediul lor, se vedea că muncesc nu că taie frunză.

PS: am văzut-o şi pe posesoarea vocii respective, corespunde. :smile:
 
Pai cam asta astept si eu ca raspuns. Mi se pare suspect ca o singura firma (si de care n-am mai auzit pana acum) sa ofere un produs cu peste 25% mai ieftin decat oricare alta firma si chiar mai ieftin comparativ cu produsele mai slabe de la aceeasi firma.
 
Nu mai, vorbeam de posesoarea vocii, nu de magazinul respectiv. Magazinul e posibil sa fie pe bune, cu preturi mici faci rost de clienti astfel incit volumul sa fie suficient de mare ca sa mai ai si profit.
 
Duminica trecuta am comandat memoria.
Luni am primit SMS ca mi-a fost preluata comanda.
Marti - tacere. Sun sa intreb de comanda si mi se spune ca totul e ok si sa astept ca vine...
Miercuri primesc mail si mi se spune ca nu mai au.
 
Back
Top