Filme, seriale, actori, popcorn

Velkan, nu as prea compara Banlieue cu Crank. Mi se par pur si simplu prea diferite ca punere in practica desi ideea de baza e una singura "agitatie pana obosesti chiar tu in fotoliu".
 
Am vazut si eu cele doua filme din seria "Banlieue 13". Trecand peste usorul disconfort cauzat de limba franceza, care nu imi e familiara in colana sonora a filmelor la care ma uit de obicei (blame Hollywood for that) si scenariile subtirele si previzibile, peliculele mi-au placut.

Cel putin cascadoriile si secventele de actiune sunt foarte antrenante. In plus mi-a placut constrastul fata de filmele americane care abunda de explozii. Cred ca o sa revad si Leon pentru cascadoriile cu masini. :biggrin:
 
Atunci sa nu uiti sa (re)vezi si Doberman. Si daca e vorba musai de masini si doar masini, macar primul film din seria Taxi.
 
O să revin cu mai multe titluri când mi le amintesc, și mai noi :biggrin:

Mersi de urări.

Apropo, dacă am văzut un film și nu mai știu cum se numește, pot să întreb aici? Există un alt topic pentru așa ceva și nu am văzut eu?
 
Pentru fanii Stargate:

David Hewlett (interpretul rolului Rodney McKay din Stargate Atlantis) se afla in Romania (Bucuresti) pentru filmarile la "The Whistleblower".

O chestie interesanta este faptul ca pe IMDB au aparut detalii despre Stargate Extinction (film ce doreste a finaliza seria Stargate Atlantis terminata subit). David Hewlett se arata indignat astazi pe pagina sa de Tweeter cu privire la faptul a ca fost "distribuit" in acest film, cu toate ca nu a stabilit nimic concret cu producatorii.

David Hewlett said:
Stargate:Extinction is on my imdb listing...where did that come from...and when do I start? :wink: http://www.imdb.com/name/nm0382110/
 
Back
Top