Filme, seriale, actori, popcorn

Eu zic să nu mai acordaţi note deloc. O descriere scurtă (impresii, atmosferă, eventual genul filmului, nu staţi să descrieţi subiectul), plus un link la IMDB face mai mult decât o notă subiectivă.
 
The Chronicles of Riddick (Pitch Black 2). Pierdere de timp. Mult mai slab decât primul, mi-a părut rău că am pierdut timpul degeaba. PS: iubesc SF-urile, dar ăsta a fost sub orice critică.

Hellboy. Dacă nu aveţi altceva de făcut merită văzut. "Gen: Actiune, Aventuri, Horror, SF", se pare că cei de la Cinemagia au uitat să treacă comedie pe listă :wink:. Sunt multe momente foarte amuzante în film, chiar dacă se vrea ceva înfricoşător, moarte, iad, monştri, apocalipsa and stuff like that. Trust me, râs garantat.
 
Boondock saints "cu adevarat original". Mi-a placut la nebunie accentul cu care vorbeau Sean Pattrick Flanery si Norman Reedus. Willem Defoe e chiar interresant in rolul agentului FBI homosexual si homofob... hehehe !
I Robot desi notat destul de bine, mie nu mi-a facut nici o impresie deosebita. Profunzimea la care are pretentia prin tema robotului cu sentimente umane este demontata de catre detectivul de ghetou Will Smith. (In cazul meu s-ar putea sa fie preconceptia datorata cartii cum ca Spooner este alb.)
 
Hidalgo

Viggo Mortensen, aka Aragorn din LOTR, revine in rolul unui calaret american, participant in cadrul unei curse de anduranta prin lumea araba, impreuna cu mustangul sau Hidalgo.

Filmul are o serie de scene previzibile, dar merita vazut.
 
Goodbye, Lenin!

"GoodBye, Lenin!" - tragicomedie, productie germana

A incasat o sumedenie de premii pe la festivalele internationale, si nu degeaba. O radiografie a nostalgiei est-germanilor dupa "epoca lor de aur" si nu numai. Se putea aplica, de altfel, foarte bine si la noi...

Nota (Spoiler?) - Daca povestea este bine gandita, jucata si regizata, se scuza chiar si microfonul ce "scapa" in partea de sus a ecranului in mai mult de jumatate din scenele filmului :rolleyes:
 
New York Minute - comedie usurica cu gemenele Olsen. N-am prea urmarit actiunea filmului ca eram absorbit de cele doua. Vorba unui tip din film care se trezeste cu cele doua in camera lui tocmai iesite de sub dus: "It is my birthday ?"
 
Re: Goodbye, Lenin!

Originally posted by UnderTaker
Nota (Spoiler?) - Daca povestea este bine gandita, jucata si regizata, se scuza chiar si microfonul ce "scapa" in partea de sus a ecranului in mai mult de jumatate din scenele filmului :rolleyes:
La faza asta nu sunt de vina cei care au facut filmul, ci cei care l-au proiectat in sala respectiva, au montat aiurea rolele...mi s-a intamplat si mie frecvent sa vad bucati care in mod normal n-ar trebui sa apara la vizionare-microfoane, sina pentru camera mobila, etc.
 
The Pianist

Un film deosebit, deşi am văzut altele mai bune. Povestea unui artist care încearcă să supravieţuiască războiului. Sper să găsesc şi nuvela după care a fost realizat filmul, trebuie să fie interesantă.


(Descărcaţi ataşamentul doar după ce vedeţi filmul/citiţi cartea sau în caz că nu vă deranjează să aflaţi totul dinainte.)
 

Attachments

  • spoiler.txt
    3 KB · Views: 82
King Arthur - drăguţ.. cu excepţia monologurilor care nu conving filmul este vizionabil, muzică decentă, Keira Knightley, puţin penalizat de sunetul slab de la Glendale (vreo 10 minute cred per total în care sunetul era doar stereo).
 
Occident.
Dupa ce i-am citit descrierea pe imdb m-am decis sa-l vad si pot spune ca nu am fost dezamagit. Este destul de bine facut si, culmea, nu i se intuieste sfarsitul decat destul de tarziu.

-SorCerer
 
Sincer, Occident mi s-a parut un nou film din interminabila serie "Mama, ce nasol e in Romania, hai sa plangem nitel in grup si sa mai facem un film". Mai ales zonele in care s-au facut filmarile m-au enervat, ai zice ca Bucurestiul e format doar din maidane si vulcanizari din Rahova...ce naiba mai, am trait in Bucuresti destula vreme si are niste parti absolut fermecatoare.

In "Kolya" au surprins niste imagini superbe din Praga...dar de, la noi nu se poate, Romania sacs, hai sa ii mai dam un pumn la imagine.
 
Heh ... da, dar cei care muncesc de la 8 dimineata la 8 seara ca sa-si poata permite sa se intretina si dorm pe unde apuca nu prea au timp sa se plimbe prin acele zone frumoase ale Bucurestiului.

Nu cred ca s-a vrut stricarea imaginii Romaniei prin acest film, ci mai degraba atingerea catorva puncte sensibile insesizabile la o vizionare intamplatoare. Probabil ca eu am sesizat aceste lucruri pentru ca ma asteptam sa fie un film prost. Daca m-as fi uitat la el ca la un film bun probabil ca i-as fi gasit si hibe.

Daca ai ocazia incearca sa revezi filmul si sa observi elementele principale, apropourile si nu in ultimul rand rolul melodiei 'noi in anul 2000'. Eu am gasit ceva destul de profund in filmul asta.

-SorCerer
 
Mai, refuz sa cred ca exista roman care munceste 12 ore pe zi in fiecare zi si de-asta n-are timp sa se uite in jur, ceea ce spui tu nu prea are sens...nu zic ca partea proasta a vietii de roman nu exista, pentru ca e clar ca exista, dar arata-mi si mie un singur film romanesc (poate in afara de Liceenii :biggrin: ) care se refera si la partea frumoasa a vietii. In Asfalt Tango, Occident, Filantropica, Cel mai iubit dintre pamanteni (macar asta are ca scuza ca a pornit de la carte, dar chiar si asa a exagerat serios), tot ce vezi e jeg, jeg si numai jeg.

Ce e asa greu ca macar un regizor sa puna o camera intr-un parc si sa surprinda razele de soare printre copaci??

Occident nu este un film superficial, si are cu siguranta parti bune...dar ar fi putut fi mai original si sa nu se mai lege atat de "viata de roman sacs".
 
I, Robot - Într-un singur cuvânt, entertaining. N-am avut cine ştie ce aşteptări înainte de a începe vizionarea şi s-a dovedit că n-am pierdut timpul. Un atu al filmului, pentru mine cel puţin a fost şi Bridget Moynahan. :goofy:
 
Man on Fire - foarte bine filmat, cadrele dau o senzaţie de acţiune, parcă eşti acolo. Subiectul este "fumat".

Fahrenheit 9/11 - un documentar care ne arată că ai noştri sunt mici copii pe lângă ai lor. Moore are mult curaj sau mult spate. :wink:

You've Got Mail - comedie romantică de sâmbătă seara.

Seven Years in Tibet - un film foarte bun mai ales având în vedere că este un remake, prestaţii foarte bune iar acţiunea filmului în sine este destul să te ţină în faţa monitorului. :biggrin:

Taking Lives - thriller bunicel, atmosfera tensionată, actorii nu sunt în ziua lor cea mai bună, singurul care se remarcă este Ethan Hawke.

Monster - filmul m-a scărbit şi impresionat deopotrivă, oscarul este binemeritat. Mai mult ca sigur un film care se remarcă prin prestaţia lui Charlize Theron şi a atmosferei induse decât a poveştii.

Shawshank Redemption, The - maan, astă chiar este un film foarte reuşit, acţiunea, mesajul, actorii, totul concură la un peisaj dramatic, ce-i drept cu un final fericit. :smile:

Recruit, The - CIA în acţiune, mai degrabă Pacino în acţiune. Un film peste medie, interesant ca tot, labirintul ideilor fiind bulversant la un moment dat.

Vanilla Sky - azi l-am văzut aşa că am proaspete opiniile. Mi-a adus aminte de Game, The însă mi se pare clar la un nivel superior, Tom Cruise joacă foare bine iar per ansamblu filmul te captivează şi nici tu nu mai realizezi ce e real şi ce e vis. Se apropie foarte riscant de a te băga în ceaţă însă doar se apropie. :smile:
 
Heat - un film interesant, macar pentru prestatia actorilor. Actiunea mi se pare destul de veridica... dar m-a dezamagit faptul ca [...] Oricum un film bun.

Post editat de moderator: vezi postul de mai jos al lui cart00n care explică motivul (Rabbit)
 
Back
Top