Filme, seriale, actori, popcorn

Abia acum am ajuns si eu sa vad Crank, cand sta sa apara continuarea. :biggrin: Ce pot sa spun, un film 100% de actiune, teoretic cel mai de actiune film posibil - tipul din rolul principal nu se poate opri din pompat adrenalina ca moare, deci daca se opreste se termina filmul. :smile: Jason Statham devine incet-incet actorul meu favorit pentru acest gen, omul stie sa si joace iar accentul sau englezesc este un mare plus...

Recomandat pentru orice fan al filmelor de actiune, 9.5/10 din partea mea. :thumbs:

P.S. Trailer la Crank 2. Rulz. :biggrin:
 
Numai pe mine ma lasa asa putin neclintit filmul? Sau am mai vazut multe de genul inainte si acum nu ma mai macina asa de mult?
 
Watchmen (2009) - Văzut, plăcut, recomand. Atmosferă întunecată, imagine demitizată a supereroilor, coloană sonoră excelentă. Foarte bun, dpmdv, Jackie Earle Haley.

Pentru cîrnaţii agresivi care se aşteptau la Spider-Man 4, n-au înţeles povestea şi se vaită că filmul e confuz: e de la voi, şi nu l-aţi fi priceput nici cu benzile desenate în faţă. Valabil şi pentru criticii care se plîng, pe de o parte, că Snyder n-a schimbat nimic faţă de benzile desenate şi, pe de altă parte, că filmul e prea lung. :goofy:

PS: Rorschach: [to prisoners] I'm not locked in here with you! You're locked in here with ME! made my day. :biggrin:

9/10.
 
Sen to Chihiro no kamikakushi (2001), nume in engleza: Miyazaki's Spirited Away.

Filmul asta a fost multa vreme pe locul I la filmele de animatie de pe IMDb:
http://www.imdb.com/Sections/Genres/Animation/

Pe de alta parte, daca faceti un mic sondaj intre copiii cunoscuti, o sa aveti, foarte probabil, surpriza sa descoperiti ca este un film foarte putin popular.

Eu vi-l recomand, e un film aparte, mi-a placut cum m-a purtat printr-o lume imaginara, si emotiile mele au fost de la bucurie si veselie la frica.

Cu alte cuvinte, are suspans.
 
PS: Rorschach: [to prisoners] I'm not locked in here with you! You're locked in here with ME! made my day. :biggrin:
Asta seamana cu sfarsitul filmului "The one" in care Jet Li ramine singur sa se bata cu o gramada de puscariasi. Dar filmele nu se compara. Watchmen chiar are in fir epic bun si un final pe masura. Un pic cam multa filosofie in gindirea Dr. Manhatan, dar merge.
9/10 si de la mine.
 
Last edited by a moderator:
Shutter
Film tailandez cu fantome. Asteptati-va la suspans, frica fara motiv :smile:, frica cu motiv :biggrin:, vise urate dupa vizionare. Banuiesc ca barbatii vor fi afectati un pic mai rau decat femeile. O sa vedeti de ce. :wink: Contine foarte putina violenta si nu contine deloc imagini care sa intoarca stomacul pe dos.
 
Vals Im Bashir

Un film israelian care vorbeste despre un soldat care a participat la masacrele din taberele de refugiati palestinieni din Liban, savarsite de militiile pro-israeliene, sustinute de catre trupele regulate israeliene.

Interesanta abordarea regizorului.
 
Last edited:
L-am văzut, cam multe clișee și cam previzibil filmul dar mi-a plăcut afirmația de la final că eleroanele la mașini sunt gay. La noi se numesc "tunate".
 
Hai ma, nu ti-a placut cand a intrat intre negrii aia si le-a zis "Maroniilor ...".

Eu l-am luat ca pe o comedie. Asa m-am distrat destul de bine.
 
Roozi ke zan shodam - film iranian in care este reliefata conditia femeii in acea societate dementa.

Povestea a doua mi se pare cea mai frumoasa, emotionanta. Celelalte doua povestiri sunt deosebit de triste.

Yes Man - J. Carrey. Aceeasi maimutareala cu care ne-a obisnuit. Totusi acest film am reusit sa-l vad pana la capat si sa remarc ca vine cu o idee valida.

Groundhog Day - da, stiu, este vechi. Totusi atat de bun si IMDB-ul il categoriseste ca fiind comedie? Hmm. Am zis ca este bun?
 
Last edited:
American History X - un film de care imi e un pic greu sa scriu, cand imaginez scene din film.

Violent, dur, cu o faza (va lamuriti voi care) ce iti ramane in minte. Iar scenariul si logica in care curg scenele din film m-a lasat masca.

E un film care te duce in extreme, de la speranta in mai bine la tragedie si intristare. La sfarsit am fost doar asa: mai confuz decat atunci cand am pornit filmul.

Il recomand cu (ne)placere.
 
Am văzut Exit Speed. Un film de căcat, cu o bandă de motociclişti care se pare să cunt MUŢI. Ăia n-au scos un cuvând în 90 de minute. Mă rog, un bullshit prost regizat, prost jucat, prost făcut. Nota 3 cu felicitări.
Find me Guilty (2006) - Vin Diesel în rol de... mafiot italian. Şi cu păr! Mi-au trebuit 10 minute să îmi dau seama că e el :smile: ...dar filmul e simpatic. Nu foarte bun, dar simpatic. După un fapt real. De privit în caz de lipsă de opţiuni.
 
Back
Top