Filme, seriale, actori, popcorn

MADONNA vrei sa zici. L-ai facut gay pe Guy. LOL
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmaţie care conţine o uşoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificaţii opuse sensului lor obişnuit; zeflemea, persiflare. ♢ Expr. Ironia sorţii = joc neaşteptat al întâmplării. – Din fr. ironie, lat. ironia.
Sau ceva de genu' asta. :biggrin:
 
The Man From Earth - un SciFi low budget pe care il recomand tuturor celor pasionati de filmele si literatura de acest gen si nu numai. Este un film... diferit... fara nici un fel de efecte speciale si care se bazeaza doar pe "firul povestirii" pentru a te tine lipit cu ochii de ecran - cel putin pentru mine a fost absolut captivant. Spre deosebire de de alte productii SciFi care fac uz de ochii si urechile tale, The Man From Earth iti stimuleaza creierul punand la incercare tot ceea ce stii despre istorie & religie.

Ratingul si comentariile de pe IMDB spun totul.
 
Subscriu; văzut filmul, e excelent, nu din punct de vedere al imaginii şi jocului actorilor (care sug, sorry to say), dar ideea, dom'le, ideea!
 
(Se putea şi fără) Underworld: Rise of the Lycans (2009), un film pe care l-am văzut cu toţii de nu ştiu cîte ori, dar acum cu un supernatural twist: princess falls in love with stable boy, stable boy frees slaves, princess goes against father, stable boy returs for princess, obviously fights father, slaves decide to help stable boy. This is just the beginning. The end. Doar că acum princess e vampir, deci filmul e action/thriller, dar şi horror/fantasy. :goofy:

Îmi place mitologia creată în jurul vampirilor şi vîrcolacilor, iar un film bazat pe asta, plasat în Evul Mediu, o perioadă şi aşa primitivă şi misterioasă a istoriei, trebuia să iasă mult mai bun decît ăsta. Un vampir şi un vîrcolac în formă umană care fac scrimă (cică punctul culminant al filmului) ca orice alţi doi gigei nu impresionează pe nimeni. N-or fi văzut şi ei Blade? Sau măcar un film cu Bruzli. Unii spun că e un prequel bun pentu că explică ce şi cum. Ca şi cum îi ia cuiva mai mult de 5 minute să înţeleagă povestea din Underworld, încît era nevoie de o parte creată special pentru asta.

Mai e şi fără Kate Beckinsale şi pantalonii ei de piele.
 
LOL@MOVIEmeter. 300% since last week. Pana la 6.9 stele. Banuiesc ca last week era votat de cast, ca altcineva nu prea vad cum l-ar fi putut vedea.
 
Neon Genesis Evangelion - 26 de episoade si un film (End of Evangelion)

Il consider slabutz, poate din cauza ca l-am vazut dupa Spirited Away si Ghost in the Shell.
Caracterele au personaliate prea "clara", uneori exagerata inutil. Imaginea/desenele nu sunt prea grozave. Sunetul... asa si asa. Muzica este total inadecvata, iar firul actiunii este pe alocuri dificil de urmarit.
Pare film de desen animat pentru copii, dar este violent iar intriga ar fi doar partial inteleasa de un copil. Sincer, nu prea stiu ce public tinta are. ...Emo? :rolleyes:


Le-am vazut mai demult dar daca tot vorbesc despre desene...:

Ghost in the Shell 1 & 2
Superb. Imaginea, muzica (oh! muzica! oh, DA!!! :love:), sentimentele, actiunea, problemele filozofice atinse; totul este superb.

Spirited Away
Si asta e bun. Simbolistica bogata, aproape omniprezenta, din pacate neinteleasa de occidentali (si de mine inclusiv). Tare mi-ar place sa-mi explice cineva ce am vazut.
 
Neon Genesis Evangelion - 26 de episoade si un film (End of Evangelion)
[...]
Pare film de desen animat pentru copii, dar este violent iar intriga ar fi doar partial inteleasa de un copil. Sincer, nu prea stiu ce public tinta are. ...Emo? :rolleyes:

Păi nu ştiu... tu l-ai văzut, nu? :smile:
 
Eu tocmai am re-vazut Neon Genesis Evangelion si sincer am facut-o cu placere. Poate e chestie de gusturi, poate de aprecierea altor lucruri, cine stie...
 
Vazui Slumdog. Mi-a placut dar ma duce instant cu gandul la filmele romanesti gen "4 3 2" care impresioneaza doar strainii. Deci e un fel de adaptare (cu multe imbunabatiri) a unui potential film romanesc :smile:. Totusi il recomand.

Am revazut si Full metal jacket. Pe langa un film care m-a impresionat la vremea lui, cand l-am vazut prima data, mi-am dat abia acum seama ca are o coloana sonora exceptionala.
 
Afro Samurai (2007) şi Afro Samurai: Resurrection (2009). Animaţie mişto, voice-acting mişto (Samuel L. Jackson, Ron Perlman, Lucy Liu, Kelly Hu), coloană sonoră mişto (RZA de la Wu-Tang Clan), poveste zero, cu momente foarte plictisitoare şi uneori prea multă regie. Resurrection stă puţin mai bine la toate capitolele. Universul prezentat, cu samurai din viitor care dansează pe hip-hop e de-a dreptul... disturbing.

Mai am de văzut vreo 2-3 episoade din S01 din Prison Break. Ce să zic? Partea cu evadarea mi-a plăcut, dar conspiraţia intergalactică mi se pare că strică tot. Şi mă uit vexat la faptul că mai sunt 3 sezoane. :eek:
 
Mda, am văzut şi S02 şi 3.

2-ul suferă de sindromul Lord of the Rings: cînd se face praf 'frăţia', se face praf şi firul narativ, încercînd să urmărească toate personajele iniţiale, dar nu e tocmai rău, cel puţin în primele 3/4 din sezon. Cel mai interesant personaj mi s-a părut de departe Mahone, pe care au avut totuşi grijă să-l strice în sezonul următor. Spre sfîrşit, o dă în diverse grav. He'll break out, it's in his blood? Cum să scrii aşa ceva şi să te mai ia lumea în serios?

3-ul e extrem de penibil ca premiză, repetitiv, negîndit în prealabil, fără direcţie şi cu nişte dialoguri atît de plate şi jenante de te apucă migrena. Sona nu-şi reflectă deloc reputaţia mult-pălăvrăgită, chiar pare un loc exotic şi mai plăcut decît închisoarea primordială (am făcut filologie :goofy:).

Iar ca nemulţumiri generale: Miller ar putea să încerce să nu mai stea încruntat măcar cînd vorbeşte cu gagică-sa, şi să nu mai dea fiecare replică ca şi cum ar avea ceva extraordinar de important şi inteligent de spus, iar Purcell ar putea să folosească mai multe vocale. Doar o părere.
 
Va rog, nu va uitati la Punisher: War Zone: actingul e prost, efectele speciale sunt "speciale", personajele sunt lipsite total de caracter, iar script-ul pare a fi scris de un copil de clasa a 5-a. Un copil retardat de clasa a 5-a...
Am stat si am trecut prin comentariile de pe IMDB in speranta ca voi intelege de ce are nota 6.6, iar acolo m-am tot lovit de "e cea mai buna adaptare dupa comics" "e pentru fani, nu pentru critici" etc. Nu numai ca nu reusesc sa-mi explic nota, dar acum ma gandesc la faptul ca poate si comicurile erau retardate? (nu, nu le-am citit). Sper sa gresesc...
 
Back
Top