Filme, seriale, actori, popcorn

9 Rota (Compania a noua), un Platoon rusesc făcut surprinzător de bine. Afganistan, 1989, film de război.

Ballada o soldate. Alt film de război rusesc, 1960, alb-negru, deosebit.

Young People Fucking este excelent. Merita vizionat.
Subscriu. Un film care merită vizionat.
Placut si mie, dar luat mai mult ca comedioara, bun pt relax seara.

M-ați făcut curios și am făcut efortul. Mi s-a părut cam gogomănie. Fuckin' Canadian prononciation.

P.S. Nu m-a făcut să râd și asta era tot ce voiam de la o comedie.
 
Nu era vorba de o comedie in care razi direct de bancuri, glume si gaguri. Era vorba de o satira mai degraba.
 
Vazut aseara Mamma Mia!, din cauza ca era singurul film potential decent dupa ora 22.00... recomandare: nu mergeti decat daca agreeasi filmele in care se canta juma' din timp (toata sala era disperata pe tema asta) si cu poante semi-rasuflate... bine macar ca au avut muzica buna de cantat... :smile:
 
The Mist (2007) e, dpmdv, un exemplu bun de cum ar trebui să arate un film horror; horror pe bune, d-ăla care inspiră nesiguranţă, frică, nelinişte, nu comicării cu pretenţii alegorice gen Hostel, care provoacă doar dezgust. Singurele nemulţumiri sunt legate de unele dialoguri cam in your face (în speţă cele despre religie şi natura umană) şi de faptul că Thomas Jane nu m-a convins că suferă aşa cum au făcut-o alţii, dar astea sunt totuşi chestii minore. Tensiune este, conflicte interumane în situaţie de criză... este :goofy:, iar finalul mi s-a părut foarte bine ales şi dramatic. 8/10.
 
Vazut si eu azi The Mist. Dupa vreo ora si ceva n-am mai rezistat, am sarit direct la ultimele 10 minute. Complete shit, multi gargaloti insetati de sange, actori care joaca neconvingator si un final intr-adevar dramatic, insa un pic prea dur pentru gustul meu, puteau sa lase copilul in viata totusi. 4/10

PS: scris cu alb e un mic spoiler, pt cei care au vazut filmul, si care argumenteaza parerea mea despre finalul filmului.
 
WALL-E este o animatie care mi-a placut. O recomand.

Pentru persoane pretentioase - care vor sa rada la o comedie - recomand Buster Keaton. Nu conteaza care filmulet. Toate sunt bune.
 
House M.D., 1.01-5.02, deci tot. Excelent serialul, nu pentru partea medicală, cu care oricum sunt paralel, ci pentru Hugh Laurie, despre care dacă îmi spunea cineva pe vremea cînd juca în Blackadder că poate mai mult decît roluri de măscărici, l-aş fi pus să-şi dea două palme. Se vede că m-aş fi înşelat rău de tot.
Personajul e genial, începînd cu sarcasmul şi terminînd cu bastonul. Atipic din toate punctele de vedere, hence interesant. :smile:

PS: O întrebare care nu-mi dă pace: toate tipele de la Medicină au ochii verzi? Să ştiu dacă am greşit facultatea. :goofy: :biggrin:
PS din nou: Lost ce mai face? Au aterizat deja extratereştrii, sau sezonul viitor? :goofy:
 
Iată şapte motive pentru care Knight Rider (2008) nu prinde sezonul 2:

1. Serial cu o maşină vorbitoare: în '82 era mişto, în '08 - nu.
2. Ford Mustang pimp-my-ride, cît hipopotamul de mare, cu dungi de curse. Foarte stilat şi subtil. :goofy:
3. Film-reclamă la Ford. No, thanks.
4. Efecte speciale deloc speciale. Know your BSG.
5. Actori de alimentară. (Tipa e drăguţă, dar mă îndoiesc că asta va fi suficient.)
6. Scenariu scris în alimentară.
7. Theme song. WTF?! Originalul era mişto, ăsta nou e un fel de Meshuggah la beţie.

FAIL.

Mă duc să mă uit la The A-Team.
 
Married Life. Un film destul de bun, simpatic si agreabil celor carora le plac filmele care evoca viata din perioada visului american din 1930-1960 (filmul in cauza se localizeaza prin 1940 daca nu ma insel).
Idile de dragoste, probleme de pre-varsta a treia, cateva mici glume si relaxare totala cand ai senzatia ca poate gasesti solutia unora din problemele tale in film.
 
...nu comicării cu pretenţii alegorice gen Hostel, care provoacă doar dezgust.

HBO mi-a oferit de Halloween "Hostel - Part II". L-am vazut intercalat cu Silent Hill (ceea ce l-a mai indulcit). Oricum l-am gasit interesant, genul de film care te face sa te intrebi daca regizorul inca mai e in libertate si ce pedeapsa risca daca e prins. :biggrin:

Personal recomand, mai ales ca lumea zice ca e mult peste prima parte (pe care nu am vazut-o insa).
 
Back
Top