Filme, seriale, actori, popcorn

Love in the Time of Cholera. Initial am crezut ca nu-i voi rezista mai mult de 20 de minute. Mare greseala am putut sa fac gandind asa ceva. L-am savurat pana-n ultimul moment. Incarcarea emotionala creste pe parcursul filmului si cred ca multora le va trezi stari ciudate. Faptul ca parcurge intr-un mod abstract prin aproape intreaga viata a doi oameni, ca le urmaresti evolutia sau ca te lasa sa observi multe detalii si iti lasa loc de gandire, ii aduc mai multa savoare filmului. Pentru mine devine un film in topul celor mult indragite, care merita o revizualizare in viitor.

Btw, nu o consider doar o drama romantica. Scenele de sex sau despre sex (cu exceptia a doua dintre ele), m-au facut sa rad copios.
 
Pump Up the Volume
Film despre adolescenti, high scool si rebeli. Ce rau ca nu l-am vazut la varsta potrivita. Probabil mi-ar fi placut mai mult.

Carrie si Carrie 2
Tot despre adolescenti si high scool, dar de data asta in combinatie cu paranromalul. Prima parte pare a fi doar un film obisnuit despre liceeni in timp ce partea a doua este total diferita. Imi place ca nu este un film tip Hollywood. In filmul asta mor toti.
In plus, montajul este diferit. In filmele obisnuite scenele sunt alternate. Urmaresti doua sau mai multe fire ale actiunii simultan. Aici nu. Urmaresti o scena cu mult suspans, te astepti ca ea sa fie intrerupta si sa-ti arate ce se intampla in alta parte a cladirii/orasului/etc. Nu! Scena continua, devine violenta. Te astepti sa fie intrerupta, sa schimbe subiectul, sa apara cineva care salveaza situatia. Nu! Continua. Intr-un final scena se termina (prin epuizare, nu intrerupere) si te astepti ca filmul sa treaca la altceva fara legatura directa cu ceea ce tocmai s-a intamplat. Nu! Filmul continua pe aceeasi linie.
Intr-un final trebuie sa dai pauza si sa te duci sa-ti faci de lucru prin bucatarie... :tongue: Si asta nu e din cauza ca filmul ar avea ceva neobisnuit de violent sau grotesc. Montajul este pur si simplu impotriva asteptarilor.
 
Assault on Precinct 13 (2005) - M-am gîndit că, dacă e cu Ethan Hawke în rol de poliţist, trebuie să fie bun (Training Day, Lord of War). Wroong! Replici penibile şi fără viaţă, acţiune confuză, un Laurence Fishburne al cărui personaj nu convinge deloc şi... Ja Rule. :goofy: Necst!
 
Am vazut aseara Hancock.
Will Smith, super erou, betiv, miserupist, slobod la gura, cu probleme grave de personalitate. Se descurca excelent in rol (se prea poate sa fiu subiectiv, intotdeauna mi-a placut de el ca actor). Charlize Theron... e buna rau; mai multe nu am de comentat la adresa ei :biggrin:. Premizele pentru un film bun, amuzant, cu scene de actiune misto si diferite...
Ceea ce e, pentru vreo ora, pana cand scenaristii isi baga picioarele in ea de poveste sau logica si reusesc sa smulga un mare WTF?!!?!1 spectatorilor.
 
Vazut si eu. Pt mine o fost binevenita schimbarea, formula clasica superhero care-si neaga natura - many small villans - superhero care-si accepta natura - big bad villan - big bad confrontation era cam uzata :smile:.
 
Mi-a placut si mie. Finalul intradevar "WTF"-istic, dar oricum merge bine, m-a tinut lipit de ecranul de la mall :tongue:.
 
L-am văzut şi eu de cîteva zile, dar mi-a fost lene să scriu despre el: pentru mine, Hancock pur şi simplu nu se leagă; e un fel de Tînăr şi neliniştit care după - cîte? - multe episoade nu mai are nici o treabă cu premisele. Au început cu un Will Smith miserupist pus într-o situaţie oarecum tragicomică, au abandonat brusc ideea pe la jumătatea filmului prin surprize-surprize, şi au dat-o în dramă (mergînd pînă la dulcegării, după mine), revenind la un Will Smith de care m-am cam plictisit. Ori au avut prea multe idei ca să poată face un film omogen, ori le-au venit altele pe parcurs şi n-au putut să le adapteze la ce făcuseră pînă atunci.
 
Nu râdeți, dar de vreo 2 săptămâni mă uit la Third Watch. Nu e cel mai bun serial văzut vreodată, deși scorul de pe IMDB spune ceva despre asta și mi se pare un mod excelent de a petrece timpul uneori.
 
E ok Third Watch, dar prea multa drama si prea putina comedie pt gustul meu. Sunt pe la sezonul 4 momentan.
 
Și nu ai zis nimic până acum :tongue: Comedie cred că nici nu vrea să fie. Subtitles în engleză ai găsit cumva?
 
Eu il vad pe AXN, il dau fix la ora la care mananc de obicei ultima masa a zilei. :biggrin: Mi se pare ok dar nu e genul de film pentru care sa fac efortul de a-l trage si vedea pe PC...
 
Mie mi s-a părut plictisitor şi incoerent. Mi-a plăcut mai mult primul.

LE: Plus că ating noi limite ale grotescului cu motocicleta lui Betmen.
 
Back
Top