Filme, seriale, actori, popcorn

Cloverfield, 7.5/10.
Filmul are "wow factor", este bine facut, te tine lipit. Dar o buna parte din atmosfera este creata prin alternarea secventelor de pe banda si senzatia de realism data de camera portabila. Fara ele, ar ramane un film de 5, cu un script simplu si banal.

Mai mult film decat documentar, si mai mult documentar decat film: Battle for Haditha. Stii ca s-a intamplat, dar pana nu o primesti in fata, chiar daca doar sub forma unui film, este mai greu de priceput. Este departe si greu de inteles, un fel de "hai, frate, chiar se omoara civili ziua in amiaza mare, nu pot sa cred".
Nu este un war movie clasic, actiunea este simpla iar scriptul (dupa cum zice imdb) este facut din mers. Actorii sunt necunoscuti, actingul este decent, atmosfera este excelenta. 7.5/10
 
Coincidenţă? Am văzut Cloverfield azi noapte. Simpatic, dar te lasă cu o nedumerire de genul "and then?". 7/10 din partea mea, şi da, aştept continuarea :smile:
 
N-aveam mari pretenţii de la Iron Man după puhoiul de filme nereuşite făcute după benzi desenate (cu cîteva excepţii gen Batman Begins şi X-Men), dar a fost o surpriză plăcută: acţiune, FX, umor şi o idilă în locul clasicei poveşti de dragoste. Finalul mi s-a părut un pic cam huh? (nu finalul final, lupta finală), dar altfel un film reuşit dpmdv. 8/10. Sequel? Yes, please.
 
The Machinist. Pfuai, de multa vreme nu m-a mai intrigat un film in halul asta. Noroc ca finalul a limpezit lucrurile ca ramineam frustrat.

Anamorph. Am imbatrinit si cred ca nu mai functioneaza rotitele. Nu prea am inteles mai nica'.

PS. I love you
. De vazut cu jumatatea si ceva popcorn. Io l-am vazut singur si fara popcorn, da' mi-a placut.

Secretary Alta ciudatenie de subiect/film. A mers pina la urma.

Shoot 'Em Up. Daca v-a placut genul Kill Bill e OK, eu l-am luat ca o parodie ceva. Am ris.

The Assassination Of Jesse James Naspet. Cica western acolo, da' pauza gloante.

The Counterfeiters. Based on a true story. Mi-a placut.

The Walker. Merge de vazut intr-o seara cu popcorn prin zona.
 
Am vazut intai Meet the Spartans si abia apoi am vazut 300 (varianta 2007). Ce pot spune e ca 300 mi s-a parut adevarata parodie prima jumatate, vazute in acest ritm. Pacat sau noroc mai bine zis cu finalul ca mai iti readuce cheful de a viziona un film destul de laudat de altii.
 
Bani

Un proiect românesc descărcabil gratuit: Bani.

Bani este un proiect personal al lui Florin Piersic jr., alcatuit din 14 scurt metraje cu aceeasi tema si cu aceleasi reguli stricte.
 
Back
Top