Filme, seriale, actori, popcorn

Mda, m-am trezit si io dupa 3 ani: Revolver.
Acu' l-am terminat de vazut, miine tre' sa-l mai iau odata ca-s clei. E ceata la mal in mintea mea.
Mi-e simpatic Jason Statham dar acu' a fost altceva.
Dupa mine filmul merita vazut.
 
Oho, merită de merită, eu l-am văzut de 6 ori, şi-o să mă mai uit :smile:
There is something about yourself that you don't know. Something that you will deny even exists, until it's too late to do anything about it. It's the only reason you get up in the morning. The only reason you suffer the shitty puss, the blood, the sweat and the tears. This is because you want people to know how good, attractive, generous, funny, wild and clever you really are. Fear or revere me, but please, think I'm special. We share an addiction. We're approval junkies. We're all in it for the slap on the back and the gold watch. The hip-hip-hoo-fuckin' rah. Look at the clever boy with the badge, polishing his trophy. Shine on you crazy diamond, because we're just monkeys wrapped in suits, begging for the approval of others.
 
10000 B.C. 5/10. Poveste...draguta, despre iubire. Ceva..ceva efecte vizuale. In rest nimic. Chiar sunt curios: cu 10000 de ani inaintea lui Hristos era pasta de dinti, coafeze, se cunostea limba engleza?
 
Last edited:
De ce măi? Se pupau ăia de zor şi zâmbeau alb? :tongue:
Probabil nu ştiau alternativa de peste 12000 de ani. :biggrin:
 
The Conversation un film cu un subiect foarte interesant si cu actori buni. Mi-a placut. Il recomand.


August Rush mi s-a parut un film construit din prefabricate. Un cliseu aici, altul aici. Ce ar mai lipsi? Aaa, un pic de atmosfera de poveste. Se face, vine si atmosfera de poveste si gata, inca un film pentru guvizi.
 
De acord 100% cu Azazel în legătură cu The Mist. Nu-mi vine să cred că au putut lansa pe piaţă aşa ceva.
 
Jumper - simpatic, efecte speciale cât cuprinde, dar cam atât. Un no-brainer cu fir al acţiunii previzibil, la care te uiţi pentru imagine. 7/10.
 
Cam vechi, dar abia acum am apucat sa-l vad.

Mai intai de toate, trebuie sa spun ca nu ma sperii la filmele horror. Deloc. Eh, ori am avut o seara mai sensibila, ori 1408 este chiar bine facut. Una dintre ecranizarile bune dupa ceva scris de Stephen King, am fost nevoit sa-i dau pauza de vreo 4 ori pentru o gura de aer. :biggrin:
 
Nomad este un film de la care nu asteptam mare lucru, credeam ca e vorba de inca un film "istoric" folosit ca pretext pentru o serie de cafteli ieftine, trase la indigo, sa sature americanul plictisit intr-o duminica seara. Surpriza, filmul e chiar bine legat, cu o poveste spusa cum trebuie si un acting excelent. Un aer proaspat o reprezinta bataliile epice, care sunt facute cu figuranti, multi, nu cu 300 de oameni trasi cu copy/paste pe calculator pana se umple ecranul. Pentru mai multe detalii... uitati-va la film. :biggrin:

Nota ? Sa zicem un 8/10 destul de subiectiv, adica binisor mai mult decat nota de pe IMDB.
Din lipsă de inspiraţie am încercat să văd din filmele bine cotate aici. Nu am început cu The Mist :biggrin: , ci am văzut Nomad.

Istoria e interesantă, m-a făcut să citesc câte ceva pe Wikipedia. Filmul e mediocru, între 5 şi 6 din 10: bătălia de 100 de zile e atât de confuz şi neverosimil prezentată încât cele 5 minute strică tot ce s-a realizat până atunci. Finalul moralizator, dar complet nerealist să zicem că se încadrează pentru un film patriotic. Per total, singurele elemente pozitive sunt lecţia de istorie şi amintirea frumuseţii femeilor kazace (I used to know one).
 
Din lipsă de inspiraţie am încercat să văd din filmele bine cotate aici. Nu am început cu The Mist :biggrin: , ci am văzut Nomad.
[...]
Poate ar trebui sa precizez ca notele mele nu sunt relevante pentru cei care vor filme complexe/complicate, cu probleme morale grave, subiecte sociale, sensul vietii, etc etc ci doar pentru cei care vor sa se distreze, cei care prin film inteleg entertaining, nu sa isi taie venele la sfarsitul filmului. De exemplu daca m-as uita doar la filmele preferate de Rabbit probabil ca as ajunge la nebuni destul de repede. :biggrin:
 
Nu comentez şi nu judec nici notele, nici gusturile. Dacă văd un 8 lângă numele unui film înţeleg că acel film a plăcut cuiva, nu mă aştept să îmi placă neapărat şi mie dar consider că am şanse mai mari să îmi placă un film de nota 8 decât unul de nota 6. Deci, folosesc informaţia cu discernământ şi fără nici un fel de pretenţii de la cei ce o oferă.

Dacă am dat o notă unui film deja notat este tocmai pentru că perspectivele diferă şi comentariile asociate notei poate că vor oferi informaţii pentru cineva interesat de acest film.
 
Incurcate sunt caile IMDB-ului. Si cum internetul devine din ce in ce mai important, caile IMDB-ului probabil o sa se "incurce" si mai mult.

Southland Tales -Sarah Michelle Gellar, Mandy Moore, Justin Timberlake. N-am rezistat pana la final si nici n-as incerca.
 
Back
Top