Filme, seriale, actori, popcorn

De acord cu rebitu', am intalnit filme care s-au mai salvat (cat de cat) spre sfarsit.

Bee Movie - comedie animata usoara, 7/10. Not bad at all Jerry.
 
Rabbit sugera că, din contră, un film la care nu rezişti până la sfârşit ar merita un 4.

Nu i-am dat 4 deoarece am văzut filme de 4 şi acesta nu se compară cu ele. Însă nici cu cele de 7 sau 8. Scara mea e destul de apropiată de cea a IMDB; aceasta e una din rarele excepţii.

Dpmdv, am văzut suficient din film ca să îi apreciez calitatea monotonă. Indiferent ce surprize mi-ar fi oferit la sfârşit, nu ar fi sărit cu mai mult de jumătate de punct, în sus sau în jos. Sunt sigur că are mare succes la tineretul care nu a mai auzit Beatles, cum are Paul Potts la cei care nu ascultă operă. :tongue:
 
Inainte de a vedea un film integral, vad fragmente, suficient de putine pentru a nu afla subiectul dar suficient de multe sa-mi dau seama daca merita vazut sau nu. Asta pentru ca IMDB e bun dar are si el problemele lui: un film japonez cu 9/10 votat de 1000 membri (din care 999 japonezi dar nu ai cum sa afli asta) e posibil sa nu-ti placa deloc. Poti gasi si filme asiatice placute dar riscul e mare.

Mizeriile pentru Oscar (unde rolul principal e un evreu negru homosexual) iar sunt de evitat, nu sunt 100% sigur ca notele IMDB sunt "curate" pentru astfel de filme (sau americanii chiar sunt retardati).

Across The Universe e unul din putinele filme pe care am renuntat sa le mai vad dupa scurtul preview. Little Miss Sunshine in schimb a reusit sa scape de filtrul previewului si din pacate, inca nu am reusit sa-l uit complet.
 
American Gangster. Based on a true story. Aproape 3 ore tine. Trebuie ceva rabdare, per ansamblu e OK, dar ar fi putut fi ceva mai multe chestii gangsteresti p'acolo ca a devenit plictisitor la un moment dat.

Lions for Lambs. Surprinzator. De scurt si de interesant. Un fel de lectie civica data americanilor. Un Michael Moore mai diluat. Numa' ca atunci cind m-am instalat mai bine sa-l vad s-a terminat. :biggrin:
 
No Country for Old Men - thriller western-like, ciudat, interesant, cu psihopat (deci rulz), dar mai ales ciudat. Şi, nu în ultimul rând, ciudat. :biggrin:

Reign Over Me - frumos, păcat că e american. Altfel, destul de interesant pentru cei interesaţi de filme cu ceva conţinut psihologic. Iar lui Adam Sandler nu-i stă deloc bine în rolul ăla.
 
Nu am văzut filmul, dar bănuiesc la ce te referi cu privire la Sandler. There is more in him than meets the eye. E un actor bun care e agăţat în filme comerciale, pentru că probabil acestea sunt rolurile care i se oferă (sau din care face bani). Ca de altfel şi Will Ferrell, care e fantastic în The Producers. Sau Jim Carrey, care poate mult mai mult decât gunoaie de tipul The Mask.
 
Ezit să spun că Sandler e un actor bun. E un personaj interesant şi plăcut, fie că e vorba de partea actoricească sau de „el însuşi” apărând în interviuri. Din cauza multitudinii de roluri în care apare ca un comedian îndrăgostit, mi-e greu să mi-l imaginez ca pe un om distrus, cu părul răvăşit şi într-o avansată stare de deterioare psihică.

Unii oameni se potrivesc mai bine cu comedia, fie datorită felului actoricesc de a fi, fie rolurilor primite. Văzându-i într-o ipostază opusă, simţi că ceva nu e în regulă.
 
Back
Top