Filme, seriale, actori, popcorn

Azazel, am vazut pina la ultimul episod din Neveste. Si mi-au placut toate episoadele. Regretul este ca nu mai apar episoade. :frown:

Si House are momente de umor, dar parca m-am saturat sa tot vad mate, singe etc. Oricum, mult mai putin ca in Grey's.

M-am uitat pe tv.com si am sortat comediile dupa note. Dar ce am gasit parca nu m-au atras: nici Scrubs, nici The Office etc. Nu stiu, comediile astea cu glume proaste + risete din auditoriu (ca la spectacole) nu ma atrag. Bine, nu stiu ce parere pot sa-mi fac despre ele din trailere si youtube. Mai testez piata. :smile:
 
Desperate trebuia sa se termine in sezonul 3.
Lost in 2. Grey's si Prison la fel.
House incepe sa o abureasca. 3 serii au fost suficiente.
Smallville trebuia sa se termine acum 5 sezoane. Scenariu mai delirant decat in serialul ala nu am vazut decat la Tanar si nelinistit.

Ma enerveaza la culme dorinta asta a producatorilor de a lungi o poveste pana cand nu mai au ce stoarce din ea si reusesc sa strice toata placerea telespectatorilor. :frown:
 
Dacă tot se recomandă seriale, aş vrea să adaug şi eu pe listă Californication. David Duchovny într-un rol care i se potriveşte, comic de situaţie din plin, ironii mai mult sau mai puţin subtile, femei frumoase şi California (şi ceva referinţe subtile către cântecul cu acelaşi nume cu serialul). În plus, e scurt - 12 episoade de 30 de minute, poate fi văzut într-o seară dacă vă place.

De când am scris asta l-au mai văzut 2 persoane, uneia i-a plăcut foarte mult, una a cam strâmbat din nas (dar era o ea şi e de înţeles ţinând cont de perspectiva serialului :biggrin: ).
 
Last edited:
Noise. Ca film, 6.5 de pe imdb aş zice că e pretty accurate. Ceva declaraţii aici.
Dar ideea mi se pare super.
Un articol din NY Times aici.
Ceva petiţie pe la noi? :rolleyes:
 
Vanishing Point (1971) şi Vanishing Point (1997).

Spoiler!

Pe scurt: Kowalski trebuie să livreze un Dodge Challenger din Colorado în California în 15 ore. Poliţia încearcă să-l oprească pentru exces de viteză, el nu opreşte, şi aşa începe totul. Kowalski e ajutat de un DJ rebel care îl percepe ca pe un simbol al libertăţii şi care ascultă frecvenţa poliţiei.

Originalul e mai ambiguu, are un mesaj mai profund şi prezintă şi elemente sociale din anii '70. Tema mi se pare mult mai potrivită în acel context decât în remake, a cărui acţiune are loc în '96. :goofy: În primul nu se specifică de ce Kowalski nu opreşte când apare poliţia, ci sunt oferite doar nişte flashback-uri care sugerează că prietena i-a murit la surfing, iar el, din veteran decorat în Vietnam, fost poliţist şi fost pilot de curse cu potenţial, a ajuns să lucreze la un service auto - deci probabil he just doesn't give a rat's ass anymore. În remake lucrurile sunt destul de clare: nevastă-sa e în spital cu o sarcină dificilă, iar el vrea să fie lângă ea.

În rest, it's all about the car and chase! :biggrin:
 

Attachments

  • 1970_Dodge_Challenger_Hemi.jpg
    1970_Dodge_Challenger_Hemi.jpg
    113.6 KB · Views: 62
Io cred ca n-avea frane. E o problema cu masinile americane la capitolul asta. De asemenea, si la viraje :goofy:
 
Chiar am vazut de curand filmuletul asta, cel nou adica. Mie chiar imi plac masinile dar filmul mi s-a parut slab, prea slab ca sa mai fie imbunatatit de subiectivitatea mea. Interesant, cel original are o nota mult mai mare pe IMDB, din pacate banuiesc ca e greu de gasit...
 
Avand in vedere ca acum este acea perioada prin care trece fiecare barbat ca o data pe an - 14.02 -> 08.03 - va recomand acest film Hors de prix.

N-are legatura cu momentul, doar ca ne aminteste cat de mult ne iubeste femeile pentru ca avem valoare.
 
The Great Debaters - 9/10. Directed by Denzel Washington. With Denzel Washington.

Beowulf - 7.5/10, dragut dar parca sub Final Fantasy, desi e diferenta de 7 ani intre ele.

Gone Baby Gone - 6/10, regizat si jucat de fratii Affleck (noii frati Baldwin).

Into the Wild - 9/10. Directed by Sean Penn.

Juno - 6/10, plictisitor, ori e pentru adolescenti ori nu m-am prins.

Michael Clayton - 7.5/10, incalcit, genul de film care impinge toata actiunea la final.

The Bucket List - 9/10, Jack Nicholson & Morgan Freeman.
 
Ăăăă.
Da.
Am vazut Rambo. Nu ii dau nota, ca nu stiu ce nota sa ii dau. Da' mi-a placut. A mers perfect cu o sticla de Heineken si o felie, doua, de pizza. Cum zice si omu':" Nothing does change. ăăăăăă" :biggrin:
Si-am mai vazut si "The bucket list". Frumos. Genu' ala de film dulce-amarui. 8/10
 
Charlie Wilson's war. O ecranizare idealizata despre involvment-ul american in Afganistan in timpul razboiului rece. Comedie si tragedie in acelasi timp, cu un acting de exceptie (Tom Hanks si Julia Roberts, iar in rolul agentului CIA, Philip S. Hoffman), plotline interesant si replici bine scrise. User comment: "Funny, sad, and ultimately frightening".

Si The Last Castle. Cu Robert Redford. Need I say more?

P.S: @Velkan: Pe mine m-au impresionat pana la lacrimi "The knights of Ni"
 
Across The Universe (2007) - 6/10

Highly overrated and overhyped crap. Muzica de Beatles e bună, dar nimic mai mult. M-am oprit din vizionare după vreo 75 minute. O fi mare scofală pentru fanaticii Beatles care recunosc toate apropo-urile din film, dar pe mine m-a lăsat rece.
 
Back
Top