Filme, seriale, actori, popcorn

Daca vrei efecte speciale, uita-te la Firefly sau la AVPs (cand o iesi). Battelstar e mai mult static plot decat actiune si batai de nave.
Pacalesti lumea ca nu sunt efecte speciale in Battlestar Razor. :biggrin:
Sunt destule batalii si au si efecte sonore pe masura.

Mi-a placut filmul, mai ales felul in care s-a pus accent pe psihologia umana. Ca parti negative, mi s-a parut cam scurt. D.p.m.d.v. zic ca merita vazut.
 
SorCerer said:
In matrix au folosit nmap sa "scaneze matricea", stiu ca a fost ceva valva la vremea respectiva.
De fapt, un exploit pentru un OpenSSH mai vechi...
Şi nu au scanat matricea, ci sistemul informatic al unei centrale electrice, deoarece doreau să oprească curentul (IIRC).
 
jarod stie. Chiar azi ma uitam cu un prieten la episoade din Myth Busters. Unul era cu "jafuri imposibile" si mituri haliudiene legate de asta. Cate s-au dovedit macar plauzibile las la imaginatia fiecaruia :smile:.

Sincer, nu cred ca as vrea un StarTrek in care astia sa alimenteze periodic solid booster-ele doar ca sa fie realist, sau sa iasa o masa de carne diforma la fiecare teleportare pentru ca si daca oamenii de stiinta au reusit sa transforme energia in materie si invers, nu au reusit sa obtina forma si functionalitatea initiala :biggrin:. Si exemplele pot sa continue.

In facultate am facut o materie, Electronica Medicala, cu un profesor care a proiectat jumatate din dispozitivele medicale productie interna folosite prin spitalele romanesti in urma cu niste ani. Omul a avut rabdare sa explice pentru fiecare om care e treaba cu ce vedem in filme, de la anestezii pana la stimularea cardiaca. Dar parca arunci cand ma uit la E.R. sau la Grey nu vreau sa ma gandesc doar la "ce vraja, nu au pus gel" sau "cum a reusit asistenta/omul abia iesit de pe banca facultatii sa impunga pacientul cu o seringa cat casa la fix fara sa nimereasca nici o coasta or smth". Strica tot farmecul unui film si, in cantitati limitate, bs-ul e un aditiv cu efecte excelente :biggrin:.
 
Ghost Rider (2007). Se poate dormi la el la fel de bine ca la Resident Evil. Şi nu, nu mă aşteptam la Scent of a Woman II, deci nici o pretenţie în plus faţă de ceea ce înseamnă un film de acţiune decent.
 
Tot ce am inteles eu din Grey's Anatomy (m-am uitat la cateva episoade bune, pana s-a plictisit pretena) e ca doctorii americani si-o trag intre ei in disperare, peste tot, oricand, oricum, mai ceva ca iepurasii Energizer.

Poate nu a inteles toata lumea asta si atunci au facut si Private Practice. Sa vezi acolo actiune!
 
Hot Fuzz (2007). Ăăă, problema e că eu mă aşteptam la o comedie şi atât, deci fie-mi înţeleasă uimirea când văd cum îi înfige ăla toporul în... well, you know. E un fel de Bad Boys cu substrat miştocăresc puternic. Per total, nu e rău.
 
Vazut Hot Fuzz, placut la mine. Facut caterinca de politai prosti pana pe la mijloc. Facut caterinca de engleji tampi mai incolo. Vazut a doua oara saptamana trecuta si ras iar la fazele de la sfarsit. Ras pana cracanat de lebadoi.

Acum privim la Black Adder 1 2 3 si 4. Ras pana cracanat cu repetitie cam la fiecare episod. Ceea ce doresc si la voi.
 
Acum privim la Black Adder 1 2 3 si 4. Ras pana cracanat cu repetitie cam la fiecare episod. Ceea ce doresc si la voi.

Văzut şi crăcănat acum vreo 2 ani la TV. II şi III mi s-au părut cele mai tari.

4: Rise of the Silver Surfer (2007). Rezumat (atenţie, e posibil să aflaţi de aici despre răsturnările neaşteptate de situaţie :goofy:): Mr. Alien Badguy vrea să distrugă Pământul, dar gaşca locală de supereroi îl convinge să-şi urmeze inima, şi se răzgândeşte. The end.

Observaţii: Jessica Alba arată bine în colanţi, but she can't freakin' act! Iar Surferul CG arată ca dracu', animaţie de mileniul trecut; puteau să încerce şi ei un motion capture or something.

Vreau şi eu un film de acţiune bun, cer prea mult?
 
Hot Fuzz: :thumbs:
Black Adder: unul dintre cele mai bune seriale de satiră făcute vreodată. Sînt de acord cu Velkan, II şi III sînt cele mai faine. Plus că accentul lui Atkison mă scoate din minţi (în sensul bun al expresiei).

Prince George: Last night, I was having a bit of a snack at the Naughty Hellfire Club, and some fellow said I had the wit and sophistication of a donkey.
Blackadder: Oh, an absurd suggestion, sir.
Prince George: You're right. It is absurd.
Blackadder: Unless, of couse, it was a particularly stupid donkey.
Prince George: Ah, Dr. Johnson. Damn cold day.
Johnson
: Indeed it is, sir, but a very fine one. For I celebrated last night the encyclopedic implementation of my pre-meditated orchestration of demotic Anglo-Saxon.
Prince George: No. Didn't catch any of that.
Johnson: Well I simply observe, sir, that I'm felicitous, since during the course of the penultimate solar sojourn, I terminated my un-interrupted categorization of the vocabulary of our post-Norman tongue.
Prince George
: Well, I don't know what you're talking about, but it sounds damn saucy, you lucky thing! I know some fairly liberal-minded girls, but I've never penultimated any of them in a solar sojourn, or for that, been given any Norman tongue.
Blackadder: I believe, sir, that the Doctor is trying to tell you, that he is happy because he has finished his book. It has apparently taken him, ten years.
Prince George: Yes. Well. I'm a slow reader myself.
 
Revăzut Blade (1998) şi Blade: Trinity (2004), ăsta din urmă mare porcărie cu prea mult hip-hop şi teme reciclate. Primul nu e rău, chiar are o aură de mister care nu a putut fi recreată în continuări, dar stă destul de prost la capitolul efecte, which kinda sucks pentru un film de genul ăsta. Dpmdv, II-ul rămâne cel mai reuşit din serie (şi e cu Leonor Varela :love:).

28 Weeks Later (2007). L-am văzut doar până la... un anumit punct (vreo 40 de minute), moment în care mi-am dat seama că nu vreau să vomit azi.

(...28 Months Later, virusul infectează marţienii veniţi pe Pământ în scopuri paşnice, şi se răspândeşte şi pe planeta lor, simbolizând distrugerea triburilor amerindiene de către colonizatorii europeni. :goofy:)
 
Posibile spoilere

Cică am văzut I Am Legend (2007), filmul anului dupe unii specialişti. :goofy: Nu înţeleg cum nu observă lumea asemănarea izbitoare cu 28 Days Later. Să le povestesc în paralel? Un virus decimează populaţia, cei infectaţi se transformă într-un fel de zombie cu simptome de turbare şi sensibili la lumină. Evacuarea suge, oamenii ajung să se calce în picioare. Un tip şi un câine/Jim şi o tipă caută supravieţuitori. Întâlnesc un bărbat (Frank) şi pe fiică-sa/o tipă şi pe fiu-său. They bond. Câinele/Frank moare într-o situaţie oarecum stupidă: Robert se prinde în propriul laţ (dacă îmi zice careva că masculul alfa al infectaţilor, ăla de încerca să spargă geamul cu capul, a plănuit faza, avem o problemă)/lui Frank îi pică sânge în ochi dintr-un cadavru infectat. Jim/Robert e cam labil psihic, are impresia că ceilalţi au plecat fără el/se ceartă cu un manechin. Obiectivul final e să ajungă la teh refugee camp (de care află printr-o transmisie radio). În 28 Days Later, de aici lucrurile merg prost. Şi în I Am Legend 2 lucrurile de aici vor merge prost. Restul sunt detalii/e legendă.

De văzut. O dată.

Dacă n-am fost deloc amuzant, e pentru că e 3 dimineaţa şi eu scriu pe forumuri. Mă duc să mă culc.
 
3:10 to Yuma - Uistern, cam siripos, 7/10.

Rush Hour 3 - Umor anii 80 sau m-am cam saturat eu de Jackie Chan, 4/10.

Shoot 'Em Up - Unu ii impusca pe toti si apoi se termina filmul, 5/10.

The Heartbreak Kid - Comedie ok, relaxant, 8/10.

Fracture - Anthony Hopkins e din nou un criminal psihopat, 7/10.

Butterfly on a Wheel - Simpatic, actiune, 8/10.

Shrek The Third - continua seria, aproape la fel de bun, 8/10.

Seria Bourne - Pentru cei care apreciaza 007, 6/10.

I Pronounce You Chuck and Larry - desi e cu ghei, e si comedie, 8.5/10.
 
am vizionat aseara la cinema un super film ( nu stiu daca sa mai discutat despre el mai inainte ) American Gangster cu Denzel Washington Russell Crowe Josh Brolin ( actor in Once upon a time in America << alta capodopera dupa opinia mea un film de referinta care trebuie obligat vizionat >> )
este vorba despre un important traficant si gangster american Frank Lucas care controla un oras intreg, Harlem iar principalul sau advers era un politist de la anti-drog Richie Roberts politist in cautarea dreptatii politist impecabil care nu accepta nici un fel de mita oricat de mica. Spre sfarsitul filmului am inteles ca acesta sa fii fost un caz real? nu stiu sigur ma poate ajuta cineva?
 
...(dacă îmi zice careva că masculul alfa al infectaţilor, ăla de încerca să spargă geamul cu capul, a plănuit faza, avem o problemă)/lui Frank îi pică sânge în ochi dintr-un cadavru infectat.

Da, a planuit faza, aia era si ideea. Masculul alfa vroia tipa inapoi :smile:

Lui Frank ii pica sange in ochi din ciocul unui corb, mai uita-te odata la 28 days later. Io n-am rezistat decat o data :tongue:
 
Mda, am aflat de pe alt forum. Dar e destul de naşpa când trebuie să aflu chestii film-related din interviurile date de regizor or shit like that. :goofy:

Adică teh alpha male a ştiut ce manechin să mute, a ştiut să construiască capcana şi să ascundă laţul, dar la sfârşit nu putea să spargă uşile alea cu un scaun. Yawn.

Faza cu Frank: da, ai dreptate. Ştiu că corbul mânca dintr-un cadavru atârnat or something. Chiar am văzut 28 Days Later de două ori. Ăla nu m-a dezgustat, dar la sequel n-am putut să rezist.
 
Back
Top