Filme, seriale, actori, popcorn

Free Jimmy: animatie, bun daca intri si tu in atmosfera plina de fumuri de joint
Thank You for Smoking: stil narativ care te forteaza sa zambesti, indiferent daca in timp ce il vezi tii plamanii in palme dupa un pachet de Rothmans sau nu.
Futurama: la modul in care se dezvolta (?) societatea in ultima vreme, tind sa vad si eu viitorul la fel de... armonios. Ca observatie, mi l-au recomandat razand cu lacrimi oameni care n-au citit/vazut SF-uri in viata lor.
 
Balanţa de Lucian Pintilie. Nu-s mare amator de filme româneşti şi este primul film văzut cu această semnătură. Încă unul care descrie cu lux de amănunte societatea pre-89, dar într-un stil hilar, de comedie neagră ce este. Uneori simt nevoia şi de astfel de filme, aşa că a fost binevenit.

Poate că ar fi interesat şi romanul lui Ion Băieşu, cel după care a fost realizat filmul. Sau nu.
 
Dexter: Un serial despre un ucigaş în serie, poliţist de meserie; mi-au trebuit vreo 2 episoade să mă obişnuiesc cu stilul filmului însă nici acum, la sezonul 2, nu pot spune cu mâna pe inimă că îmi place să mă uit la intro. Actorul principal a mai jucat şi în Six feet under şi face şi aici o treabă nemaipomenită în opinia mea.
 
Dexter e fenomenal. Prolly my favorite series of all time. Desi probabil nu toata lumea l-ar gusta, e highly recommended din pmdv. A, and I felt right at home cu stilul filmului inca de la inceput :biggrin:.
 
Resident Evil: Extinction. Incepe (iar) cu Milla despuiata, continua cu Milla ceva mai imbracata, la un moment dat se termina si te trezesti sa inchizi monitorul si boxele. 3/10 pentru partea vazuta pana am adormit, in ciuda sunetului dat tare. Noapte buna.
 
Into the West
Mini-serial de 6 episoade, vestul salbatic, indieni de genul celor din Dances with Wolves, filming locations f. bine alese (peisaje superbe) si Steven Spielberg. Asta spune tot.
 
Poate n-a avut rezultatul scontat în cinema-uri; nu ştiu... În orice caz, e un lucru bun că apare pe micile ecrane aşa repede.
 
Am vazut Next aseara pe Protv (cred). Interesant cum au imbinat viitorul cu prezentul si cu trecutul
Mi-au placut efectele de la cabana, sau ce era aia, cand fuge fraieru la vale (Chris :tongue: ) cu masina, vreo 3 carute si 2 copaci dupa el.

Vazut Futurama: Bender's Big Score. Dragut. :|
 
Last edited:
Mai urmareste cineva Prison Break, seria a 3-a? Prima a fost extrem de captivanta, a doua a inceput sa o lalaie incat nu stiu daca are rost sa incerc pe a 3-a.
 
Bugu si altii spuneau prin alte parti ca nu s-ar merita .. acu daca va uitati mai puneti pareri si aici, eu abea am inceput sezonul 1 si sa stiu si eu unde sa ma opresc :goofy:
 
Am vazut pana la episodul 3 inclusiv (seria 3, desigur). Tot cam asa o lalaie, dar ceva mai dramatic parca. Eu zic ca merita.
 
Back
Top