Filme, seriale, actori, popcorn

Weekend... Acasa... Bere... Traditionala ceafa de porc sfaraie pe grill... Mmmm... Relaxare... Poate vedem si un film bun diseara... Ia sa vedem... Da... Luam la rand posturile TV din ghidul TV-Mania... Vineri, 31 August... Da... Bine ca nu e 13 ca cine stie ce drak de filme bagau astia... Hai sa vedem ce vizionam diseara... Incepem de la stanga la dreapta cu TVR1: Ora 00:10 "Arta de a ucide" - Thriller Brazilia/SUA 1991... Promite... Promite... Sa vedem si oferta profesionistilor de la ProTV: Ora 23:45... da... "Placerea de a ucide" - Thriller, coproductie 2000... Interesant... Dar iata ca si Kanal D incearca sa patrunda pe piata autohtona a entertainmentului de weekend... ia sa vedem... ora 23:30, "Liftul ucigas" - thriller SUA/Olanda 2001... slabut... slabut... Ia sa vedem mai departe... NationalTV... "Crima aproape perfecta"... na ca am pierdut-o ca a fost la matineu - ora 9.00... mai jos... da, iata ca nu am pierdut chiar totul: "Fascinatie diabolica" la ora 1:15, thriller SUA 1998... amatori... amatori... poate e ceva mai interesant la HBO... daaaa... daaaa... ora 20:50 "Noaptea Macelului" - Horror 2006... e proaspat... e prea proaspat... Ajungem intr-un final si la Hallmark, ora 21:00 - "Crimele din Midsomer" - asta e serial... Oferta bogata, nu stiu ce sa ma fac... :frown: Cred ca ma culc devreme si il las pe ala micu' sa stea la TV. :smile:

Vizionare placuta!
 
Last edited:
Unknown. Plot-ul pe IMDB: "Five men wake up in a locked-down warehouse with no memory of who they are. They are forced to figure out who is good and who is bad to stay alive." Dar daca aveti rabdare pana la sfarsit o sa vedeti ca e more than meets the eye. 9/10 pentru poveste si 8/10 pentru atmosfera.
 
Am văzut The Invisible (2007).

Filmul a început bine, cu Oceansize pe fundal; :goofy: a urmat un sfert de oră în care m-am concentrat mai mult la „cine e ăsta că l-am mai văzut undeva” (răspuns: Robbie din War of the Worlds) după care lucrurile au decurs normal... Deep inside ştiu că nu e un film extraordinar, dar mi-a plăcut suficient de mult încât să stau până la două noaptea să-l văd. Then again, mie mi-a plăcut şi Van Helsing, deci nu prea sunt de încredere. :tongue:

Mi-a atras atenţia în mod special coloana sonoră (alternative, art, prog, indie, experimental, muzică ce ajută mult la crearea atmosferei dacă ştii s-o foloseşti) foarte bine aleasă şi potrivită pentru film. (În plus, m-a făcut să încerc din nou să ascult A Perfect Circle).
 
Deep inside ştiu că nu e un film extraordinar...
E un film din categoria "Al saselea simt". Au intriga buna si efecte cinematografice care sa te tina in suspans. Poate daca drama tinerei "criminale" era mai accentuata, ar fi adus un plus de actiune si interes. Ca si "Al saselea simt" sau "Unbreakable," mi s-a parut ca s-a terminat prea repede.
 
M-am uitat la un serial. Studio 60 on the Sunset Strip. Un fel de Saturday Night Live - Making of/behind the scenes.
Amuzant, bine facut, trateaza niste subiecte delicate (rasism, razbelu' in Irak, patriotismu' american). Creatia acelorasi oameni care au facut si The West Wing, cu cativa din aceiasi actori.
S-a filmat un singur sezon, ceea ce nu e neaparat un lucru rau.
Alte detalii... Mathew Perry. Tare tipu'.
 
Atenţie! Posturile de mai sus pot conţine spoilere. :goofy: Happy? :tongue:

Pe bune, staţi liniştiţi că nu e nici un spoiler acolo.
 
The Painted Veil. Mă uitam să văd în ce-a mai jucat Edward Norton în ultima vreme (am descoperit astfel cu uimire că n-am fost atent la vocea regelui în "Kingdom of Heaven" :kul: - btw, varianta extended conţine ceva informaţii în plus...) şi m-a făcut curios. E excelent, muzica n-a fost premiată degeaba, iar imaginea mi-a atras atenţia, sunt câteva cadre chiar geniale. Într-adevăr, accentul lui Norton nu e britanic, faţă de cel al Ms Watts. Btw, ştiţi ce face acum? Îngrijeşte băieţelul. Cu celălalt. :biggrin:
 
1. Huo Yuan Jia, un film istoric despre fondatorul federatiei chineze de Wushu. 9.5/10 din partea mea, daca nu sunteti interesati de artele martiale mai scadeti un punct. Totusi merita vizionat, chiar si versiunea vorbita in engleza (Jet Li si-a dublat singul vocea) dar ideal ar fi sa aveti versiunea in chineza cu subtitrare in engleza sau romana.

2. Danny The Dog, mai mult decat arte martiale, o poveste interesanta si (inca) un film care arata calitatile de actor ale lui Jet Li, probabil cel mai versatil si mai interesant actor dintre toti "batausii" cinematografiei. In plus, contributia lui Morgan Freeman nu poate trece neobservata, dealtfel tocmai aceasta alaturare neobisnuita de actori mi-a atras atentia si m-a facut sa vizionez filmul. 9/10 cu aceasi regula de mai sus.

3. Kingdom of Heaven, un film mediatizat destul de mult dar care a reusit sa ma dezamageasca profund. Sa zicem ca povestea e acceptabila dar jocul lui Orlando Bloom este penibil, reusind sa strice mult din atmosfera. Liam Neeson a jucat bine, ca de obicei, dar rolul prea scurt nu a reusit sa imi schimbe impresia proasta despre film, si eu chiar sunt tolerant la filmele istorice sau fantasy. 5/10 pentru efortul depus de echipa si pentru decoruri.
 
Mie personal mi s-a parut ca Family Guy a devenit extrem de slab in ultimele sezoane. S-a salvat acum cu vreo doua episoade + star wars special, dar in rest catastrofa totala, era sa renunt total la a-l mai urmari. Simpsonii sunt mai stabili, American Dad a fost absolut criminal in primul sezon, apoi s-a mai domolit putin, dar tot era mult mai bun decat FG. Insa repet - asta e parerea mea si eu am vazut cap-coada toate serialele sus-numite + southpark + robot chicken.
 
Back
Top