Filme, seriale, actori, popcorn

Văzui mai deunăzi Shaun of the dead. Aceiaşi doi actori principali ca şi Hot Fuzz. Filmul e un horror/thriller/comedy, cum bine zic imdb-iştii, nu cred că am mai văzut ceva similar, ieşind din clişeul eroului necunoscut care salvează lumea observând că dacă dă cu Ajax pe zombies se transformă ăştia în căţeluşi de companie. Tipii ăştia doi chiar nu au nici o legătură cu realitatea, lumea evoluând în jurul lor fără ca ei să se prindă câtuşi de puţin de turnura evenimentelor. Personal eram curios dacă supravieţuiesc toţi până la final, şi am aflat. :biggrin:
Film foarte fain per total.
 
Am revăzut Arizona Dream în speranţa că poate acum voi înţelege ceva din el, deoarece am mai crescut şi eu. Promit că a treia oară când voi dori să încerc să-l înţeleg, voi băga înainte un joint mare de tot să fiu măcar în atmosfera filmului.
 
Mr. Brooks (2007)

Vezi trailer!

Regia: Bruce A. Evans
Distributia: Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook, William Hurt, Marg Helgenberger...

Conform cinemagia.ro:
Mr. Brooks este un barbat (Kevin Costner) care dezvolta un alter ego ucigas (William Hurt). Demi Moore interpreteaza o politista extrem de dura, pornita in cautarea originalului duo. Dedicatia cu care se arunca in cercetare ii atrage atentia asasinului si-l face sa-si respecte urmaritoarea. Cand cei doi se intalnesc, intre ei se formeaza o legatura simbiotica, un adevarat prilej pentru regizorul Bruce Evans sa exploreze limitele psihologice ale unei relatii.

Filmul incepe bine, suspans in toata regula, o lasa mai moale pe parcurs pt ca la sfarsit sa coboare vertiginos.
I-as da 7 din 10. :rolleyes:
 
Ingmar Bergman a murit la 89 de ani

Presa locala suedeza anunta luni ca a incetat din viata, la varsta de 89 de ani, cineastul Ingmar Bergman, citand-o pe fiica acestuia, Eva Bergman. Potrivit Associated Press, regizorul suedez a murit la resedinta sa din Faro (Suedia). Cauza mortii nu a fost inca facuta publica.

Detalii.
 
Presa locala suedeza anunta luni ca a incetat din viata, la varsta de 89 de ani, cineastul Ingmar Bergman, citand-o pe fiica acestuia, Eva Bergman.

Uuu, naşpa trebuie să scrie fiică-sa, de-a murit citând din ea...
 
Presa! Presa o citează! :biggrin:

Văzui şi eu Mr. Brooks, la recomandările unui amic sub pretextul "uite bă, un film în care Kevin Costner nu e penibil de la Dances with wolves încoace". Foarte plăcut filmul, poate fără Demi era ceva mai bun totuşi. :frown:
 
Ăăă.... aaa, da.
Am vazut Heri Poker asta nou. Spre surprinderea mea nu a fost ingrozitor de rau. Chiar bun as putea spune. Singurul repros important ar fi lungimea (nu stiu sigur cat dureaza, dar peste doua ore clar; mi se lipise fundu' de scaun). Asadar, e bine realizat, are o atmosfera mai intunecata decat predecesoarele, efectele speciale sunt in mare parte reusite (mai ales in batalia de la sfarsit), povestea evolueaza frumos (desi spre final vreo 2 replici sunt penibile).
Fain. Si nu sunt gay.
In alta ordine de idei, mi-a atras atentia un trailer. I am legend. Will Smith salveaza lumea din nou, oarecum. Nu stiu de ce, dar vreau sa il vad. :biggrin:
 
Vad ca Will Smith incepe sa joace roluri ceva mai serioase. :biggrin:
Mi-a placut cum a jucat in The Pursuit of Happyness. Sa vedem ce va face in I am legend.
 
Because i did not illegaly download that movie. :biggrin:
Daca l-as fi downloadat si l-as fi vazut as fi zis ca e misto si ca merita downloadat si vazut, mai ales daca esti fan sau iti place cat de putin serialul.
Dar nu l-am downloadat si nu l-am vazut deci nu zic nimic.
 

Attachments

  • bscap000.jpg
    bscap000.jpg
    33.8 KB · Views: 33
  • bscap001.jpg
    bscap001.jpg
    43.9 KB · Views: 36
  • bscap002.jpg
    bscap002.jpg
    34.4 KB · Views: 35
Pe langa Hilux-ul asta rosu au mai avut inca unul si un LandCruiser. Toyota si-a facut super reclama cu filmul asta. Chiar sunt primii care au ajuns cu masina la Polul Nord (magnetic)?

LE: Cursa catre Polul Nord.
 
Last edited:
Back
Top