Filme, seriale, actori, popcorn

Open Water (2003) - Nu atât de intens pe cât mă aşteptam să fie citind diverse articole despre el. Aia cu 'buturuga mică...' e bull****. 3/5
 
Matrix a fost un film bun doar in partea intai. Continuarile sale au fost un amestec delicat de jenant si penibil.
 
Am fost chiar azi la 300 si mi-a placut mult, dar poate pentru ca nu l-am luat prea in serios. Am facut misto pe rand de abdomenele perfecte ale treisutistilor, de ninjas, de variatii mutanti&other creatures, de asemanarea din anumite puncte de vedere cu multe filme (LOTR mai ales) etc. Orice ati spune, cu exceptia cazului in care despicati firul in patru merita vazut, iar realizarea este chiar frumoasa, se vede ca nu e facut de amatori.
 
L-am vazut si eu. Atmosfera se inspira puternic din "Gladiatorul", doar ca "300" se vrea magistral in orice secunda. Si esueaza tocmai din acest motiv.
 
Come on, huge men in leather underpants (only they're not under any pants)... You gotta love that! :smile:

Toate scenele cu lanul de grau sunt fix Gladiatorul.
 
Oh, God, nu vorbiţi de lucruri sfinte, că-mi faceţi poftă să revăd Gladiatorul a n-a oară! Lanurile de grâu... :love:
 
Eu am nedumerire. Alergatu'/taratu'/statu'n lanu' de grau nu e cam dureros? Din ce-mi aduc aminte tulpinile si spicurile respectivelor cereale nu sunt tocmai moi... Deci cum naiba rezista aia pe acolo?
 
Care aia? Cei care merg in sandale 24/7 si se imbraca cu prosopul? Isi fac carari si merg doar pe-acolo.
 
300 (2007) - Over-hyped şi cu nimic mai bun decât - you name it - Troy, Hellboy, Van Helsing, The League of Extraordinary Gentlemen, King Arthur, Underworld, bla bla... orice film de acţiune din generaţia CG graphics scos în ultimii ani (deci fără Vandam vs. Ceac Noris).

Prea multe scene Elysium Fields-style pentru cei care au văzut Gladiatorul, ceva LotR, ceva umplutură (deh, era nevoie de interludii), scene cu bătăi (cică atracţia principală), bine realizate, dar care nu m-au făcut să cad de pe scaun de uimire, şi cam asta ar fi. 2.5/5. Mi-a plăcut mai mult Van Helsing.

PS (don't worry, there's no spoiler): Şarja aia de la final e haos total. Ăia 10000 n-au învăţat nimic de la ăia 300 despre cum se poartă o luptă? :goofy:
 
Vazut si eu 300. Impresia generala buna (la mine nu a ajuns hype-ul).

NU se compara cu LOTR (lipseste povestea, personajele), iar imaginea este - special banuiesc - prelucrata pana la ireal (spre deosebire de Gladiatorul), pt a spori ideea de timpuri imemorabile sper, nu cred ca au filmat totul in studio, ca Y&R :biggrin:.

Scenele de lupta placut mult (I'm a sucker for a nice fight :smile: ), dar putin exagerate la capitolul cruzime si sange - care sarea mai ca in HL.

Povestea e de 2 lei, dar cumva originala realizarea. Sper ca nu se asteapta nimeni sa fie luat ca o alegorie in adevaratul sens al cuv cam am mai auzit, ca prea macane :biggrin:.
 
Last edited:
Mie tocmai povestea (originala) mi-a placut. Adica legenda/basmul/mitul/faptul istoric.

Originala ? adica aia putini de se duc si tin piept la aia multi, da pierd prin tradare ? :confused:

Spartanii sunt cool, faptul istoric idem, in special ca e istoric si nu fantastic. Dar la nivel de scenariu de film nu imi pare o noutate.
 
Povestea originala adica aia spusa la cursul de istorie, si nu cea modificata de producatorii filmului "300". N-am spus ca povestea filmului ar fi originala.
 
Sa inteleg ca ar trebui sa imi para bine ca pe la inceputul anului am vazut The 300 Spartans (varianta din '64) si mi s-a facut lene sa-l vad si pe asta proaspat?
 
@Xllerator: ah, ok, am înţeles eu greşit
@molia: ba eu unul îl recomand, în ciuda multelor critici care îi pot fi aduse. bineînţeles, depinde şi de cât de bine stai la capitolul timp ..
 
Molia, problema lui "300" consta in faptul ca reprezinta altceva decit ne asteptam. Totusi, uite ce discutat e, deci probabil merita vazut. :wink:
 
Back
Top