Filme, seriale, actori, popcorn

Nu sunt fan seriale, dar ăsta parcă m-a lovit în moalele capului. :biggrin:
P.S. Sunt la sezonul 3 deja :tongue:
 
Un serial care m-a atras foarte tare e Boston Legal. Este un Aly McBeal with a twist, a very funny twist. Pentru a fi savurat, trebuie un simt al umorului fin, stapanirea buna a limbii engleze (de obicei nu ma uit la filme cu subtitrare, dar serialul asta chiar si-ar pierde farmecul cu subtitrare). Slabe urme de sexism constituie un avantaj.
 
Un serial care m-a atras foarte tare e Boston Legal. Este un Aly McBeal with a twist, a very funny twist.
Mă depăşeşte de ce nu au scos Ally McBeal pe DVD, nici până azi. :capu:

Edit:
Due to music rights issues, Ally McBeal has not been made available on DVD in the United States, though it has been available in Italy, Belgium, Netherlands, Japan, Germany, the UK, Australia and Brazil. In The Netherlands it is not possible to purchase a single season, all the 5 seasons are available in a 'shoebox-set', and are not sold individually.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ally_McBeal
 
Filme care mi-au placut foarte mult hmm:
Senseless, de-a dreptul criminal, am ras cu lacrimi la el.
Van Wilder 1, pentru mine a avut un impact pozitiv, poate pentru ca sunt adolescent:smile:
Si...nu in cele din urma Garfield, care banuiesc ca marea majoritatea l-a vazut.
Nu prea sunt "cinefil", ma uit rar la cate un film, nu prea reusesc sa imi fac timp pentru asa ceva, insa cand ma uit, il savurez din plin:biggrin:.
 
Am vazut ghost rider.
Cam prost :frown: si plictisitor. Actiunea este prea redusa, povestea prea simpla, etc.
 
Aparent a fost cel mai profitabil film din România, în ultimele 2 săptămâni ale lunii februarie, trecând pe locul 2 în prima săptămână a lui martie.

Eh, puştanii care au bani şi timp de cinema... :rolleyes:
 
Ghost Rider nu s-a vrut sa fie vreo capodopera cu continut moralizator si scenariu genial. Este doar o adaptare a benzilor desenate facuta pentru fani si cei care nu au avut timp sa le citeasca. Mi s-a parut ca e destul de aproape de "feeling"-ul benzilor pe care le citeam cand eram mic cu prietenii de la bloc si cred ca nu trebuie judecat prin prisma scenariu/mesaj.
 
Rol mai nepotrivit pentru Nicu Cusca nu am mai vazut de ceva timp. Ipostaza de (un fel de) "super-erou" nu il prinde. Iar actiunea e buna pentru un comic-book subtirel, nu pentru un film.
(Sau cum spune bogdan :biggrin:)
 
Alte filme dupa benzi desenate, ca batman, spiderman etc parca sunt mai reusite. Sau am avut io pretentii prea mari la cata reclama i s-a facut...
 
Rol mai nepotrivit pentru Nicu Cusca nu am mai vazut de ceva timp. Ipostaza de (un fel de) "super-erou" nu il prinde.
Stai să-l vezi în World Trade Center-ul lui Oliver Stone. Te face să te întrebi: Care e mai penibil, filmul sau actorul?
 
Intre timp am aflat ca Boston Legal si Ally McBeal au fost regizate de aceeasi persoana. De aia mi-au placut :biggrin:
 
Boston Legal şi Ghost Rider

Păi bine, băi, Boston Legal (vi) l-am recomandat eu anul trecut, da' n-a zis nimeni nici că-i bun, nici că nu-i. Abia acum v-aţi trezit...? :rolleyes: (Oricum, nu-i bai: e bine că vă place.)

Ghost Rider nu mi-a plăcut, nu are... nimic. Probabil că Bogdan are dreptate dar, pe de altă parte, rolul parcă nu i se potriveşte lui Cage.

În rest, vizionări plăcute dar mai uşor că e păcat de primăvară.
 
300... unul dinstre cele mai slabe filme cu tema istorca pe care le-am vazut pana acum. Regia si modalitatea de realizare sunt sub orice critica... prea mult slow-motion, prea multe efecte pe calculator. Atmosfera pare post-apocaliptica, nu exista lumina zilei. Povestea macar este redata la un nivel decent, mai putin insa cand apar luptatorii ninja... slab, mult sub Troy, Kingdom of Heaven sau King Arthur. Inca putin si chiar imi parea rau de banii dati... :frown:
 
dreamer, 300 nu e film istoric. Nu e documentar. Daca ai fost atent la inceput si la sfarsit [posibil spoiler] este vorba de o povestire spusa tinerilor razboinici pentru a-i incuraja. Asa ca practic totul este cum isi imagineaza luptatorii ca s-a purtat acea batalie, dupa spusele povestitorului [/posibil spoiler]. :wink:
Priveste-o ca pe un Stapanul inelelor, mai degraba decat ca pe Troia.
 
Am spus ca este cu tema istorica, nu ca este film istoric... :smile:
Si chiar daca este vorba de o imagine, de o proiectie a acelei batalii, intr-o povestire, asta nu schimba slaba realizare a fimului. Nu fac altceva decat sa se taie si sa isi arate muschii, care e mai tare dintre ei...
Si hai sa nu comparam cu LOTR, acea serie este o adevarata capodopera cinematografica... :wink:
 
E un film "cool". Si atat.
E o transpunere cinematografica a unor comics. La fel ca Sin City. Mie unul mi-a placut.
 
Back
Top