Filme, seriale, actori, popcorn

Velkan, ca să continui ideea lui Cosmin, nici mie nu mi-a spus nimic seria "Kill Bill". :tongue:

Aşa cum, bănuiesc, nici ţie "Tom & Jerry". :biggrin:
 
M-ati prins, sunt sado-maso. Tom si Jerry rulz, cred ca am toate seriile clasice (facute de Hanna/Barbera). A, si Kill Bill sux. A, si o sa ne luam ban iar ultimele ~10 posturi or sa ajunga in curand la gunoi pentru off-topic flagrant pe o sectiune non-fun. :tongue:
 
De aia are forumul ăsta atât de puţine posturi, că se şterg nemilos asemenea bunătăţi. :tongue:

Nici nu îmi mai vine să postez. Îmi iau jucăriile şi plec. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
 
Numai dacă vrei pe lista mea de Ignore. :biggrin:

Momentan, există două mari blasfemii pentru mine: să nu recunoşti geniul lui Tarantino şi să ţi se pară că Shyamalan e genial. :biggrin:
 
Originally posted by Pisoi
Momentan, există două mari blasfemii pentru mine: să nu recunoşti geniul lui Tarantino şi să ţi se pară că Shyamalan e genial. :biggrin:
Momentan am bifat prima parte. La a doua m-ai pierdut, credeam ca e vorba de un film dar IMDB nu prea ma lamureste . Da-mi un link, un hint, ceva... :goofy:

P.S. M-am prins, e tot regizor. :biggrin:

P.P.S. Studiind putin filmografia, este clar diferit de Tarantino dar nu imi pare geniu. Se pare ca am scapat de ignore list, deocamdata.
 
28 Days Later... ~ Mă uit la rating-ul de pe rottentomatoes.com (89%) şi mă întreb, Am I missing out something? (da, în engleză mă-ntreb). Ştiu că nu e doar un film cu zombie, dar chiar să fi fost aşa subtil mesajul încât să nu-l fi priceput eu? 7/10 pentru scenele (promiţătoare) de început, cu Londra pustiită. Pe urmă o dă în Resident Evil, IMHO.
 
Vorbeşti despre unul dintre filmele mele preferate, şi ţi-o spune un om extrem de rezervat în privinţa filmelor horror. De fapt, cred că e singurul film de gen pe care l-am apreciat foarte mult (poate alături de Cube-uri, care totuşi sunt altceva).

:smile:
 
In privinta filmului 28 Days Later sunt de acord cu Rabbit. E unul din cele mai reusite. Nu cred ca poti compara complexitatea personajelor din Resident Evil cu cea a celor de la 28 Days.

IMHO Cube e mai mult SF-thriller decat horror.
 
Pan's Labyrinth [Laberinto del Fauno] (2006)

Una dintre surprizele plăcute ale anului. Regizorul şi scenaristul Guillermo del Toro creează un basm superb, violent şi întunecat, ancorat atât în realitate, în perioada opresiunilor lui Franco, cât mai ales în fictiv. Filmul e deosebit de inovator din punct de vedere vizual, realizarea fiind excelentă. Scenariul e undeva la limita dintre poveste şi horror, iar actorii fac o prestaţie de ansamblu deosebită (un plus pentru Carmen şi căpitanul Vidal). Prima dată când citeşti subiectul, te poţi lăsa păcălit, crezând că e un film pentru copii. Eu nu l-aş recomanda persoanelor sub 18 ani, e deosebit de violent şi dur, cu imagini marcante.
În concluzie, e un film deosebit, debordant în imaginaţie, pe care l-aş revedea oricând cu cea mai mare plăcere.

Apocalypto (2006)

Puteţi spune despre Gibson ce vreţi, că e sadic, antisemit, bolnav, însă nu puteţi spune că omul nu ştie să facă un film. Are ochi pentru detaliu, ştie cum să te ţină lipit în scaun. Apocalypto nu e un film istoric, aşa cum am crezut atunci când am intrat în cinema, ci un film de acţiune. M-au impresionat peisajele superbe ale Mexicului, muzica pătrunzătoare a lui Horner şi mai ales scenele de acţiune excelent realizate. Nu e un film pentru cei slab de înger, însă e o experienţă deosebită pentru amatorii de film.

The Illusionist (2006)

Filmul are un şarm aparte, începând de la imaginea insiprat aleasă şi până la numerele de magie la limita dintre acceptabil şi bombastic. Norton e unul dintre actorii mei preferaţi şi face şi în acest film un rol bun. Personal m-a captivat universul Austriei secolului XIX (deşi producţia e filmată integral în Cehia) şi tonul romantic al filmului, fapt pentru care l-am urmărit cu o deosebită plăcere până la final. E un film bun de văzut cu soţia/prietena.
 
Originally posted by bogdan192
Nu cred ca poti compara complexitatea personajelor din Resident Evil cu cea a celor de la 28 Days.
Dar macar Resident Evil are o scuza, intrucat a avut la baza povestea si personajele unui joc video de PlayStation.
 
Back
Top