Filme, seriale, actori, popcorn

X-Men 3: The Last Stand este excelent! Continua seria intr-un mod absolut superb. Ca idee, toti mutantii sunt de level 4, mai putin Jean Grey, care este the next step in evolution, atingand level 5 si puteri crescute exponential, gratie laturii sale Phoenix.
Pot fi vazuti in film si Juggernaut, Beast si Angel.
Personal abia astept X-Men4, bataia cu Apocalypse & cei 4 calareti si sfarsitului lumii. Ma rog, despre asta ma gandesc eu ca o sa fie viitorul episod.
Si sper sa le faca mai lungi, ca filmele din trilogia inelului, ca prea scurt este timpul alocat, de numai o ora si jumatate.
 
Good news everyone...

...ca o continuare la #475 se zice ca Futurama va fi reinviat pe bune, ca un serial in toata regula ce se respecta, nu numai cateva filmulete. Kewl, vom avea Futurama (2008), care se va bate pe ratinguri cu sezonul 23 din The Simpsons :smile: don't matter to me, amandoua sunt excelente. All hail Zoidberg!
 
Last edited by a moderator:
Piratii din Caraibe: cufarul mortului are acelasi umor de situatie ca si primul film din ceea ce probabil va fi o serie, insa se termina intr-un mod care sigur cere o continuare.
Referitor la efecte speciale, abunda actiunile noaptea si diverse fapturi marine care de care mai "interesante". Probabil pentru a nu-si pierde din public au bagat monstruleti mai mari si mai rai.

The fast & the furious: TOKYO drift este un film dedicat pasionatilor de NFS, care pot vedea acum ce trebuie ca sa faci un drift. Evident ca fiind in tara soarelui rasare, avem si putina yakuza la mijloc, si putina iubire, ca deh, e la moda. Iar Lil' Bow Wow are vana de actor.
 
De curand am apucat sa vad Jin-Rô (The Wolf Brigade). E o poveste trista si frumoasa, desenata de mana, asa cum numai japonezii o pot spune. Sincer sa fiu, nu vad un european sa poate povesti asa de bine despre iubiri imposibile.
Character designerul ei este Hiroyuki Okiura, cel care a lucrat ca animator la Ghost in the Shell 1 si 2, Blood: The Last Vampire si Metropolis. Personal cred ca a facut o treaba a naibii de buna aici.
Scenariul e fluid cu cateva twist-uri, cu personaje care mimeaza surprinzator de bine realitatea si un final ce "makes sense". Scufita Rosie salvata de lup... sau nu?

Ca tot mi-am adus aminte de Scufita, acum cateva saptamani Dan si cu mine ne-am uitat la Hoodwinked. Cu o grafica gen Tripping the Rift si un scenariu oarecum simplist Dan a obiectat pe la inceput ca nu e mare lucru de capul filmului. Asta pana nu au inceput dialogurile alea mortal de comice, ca dupa aia a devenit absorbit de el. Pe la aparitia veveritei eram amandoi convinsi ca a meritat sa ne "pierdem" timpul cu vizionatul.
 
Dogville - 10/10, o capodoperă care m-a făcut să gândesc altfel. Să spunem că a schimbat ceva într-un mod irevocabil din modul meu de gândire, deşi poate că numai cu 0,1%.

Stay - un film foarte bun, cu câteva replici memorabile.

Being John Malkovich - nu ştiu dacă merită efortul, e un film OK, cu idee stupidă dar cu posibile mici înţelesuri dincolo de ceea ce se vede.

The Stand - extrem, extrem de plictisitor, lungit peste măsură, dacă dura o oră şi jumătate era numa' bun pentru relaxare.

RRRrrrr! - cea mai stupidă comedie pe care am văzut-o, probabil că celor mai mulţi nu le va plăcea, dar pentru mine a fost o dovadă a faptului că mai sunt şi alţii afară de mine cu umor stupid. Pardon, cretin.

Click - o comedie OK, fără nimic senzaţional. N-am pierdut nimic văzându-l, în schimb am câştigat relaxarea oferită de o comedie decentă, cu accente de dramă.

Spanglish - un film frumos, care merită văzut, cu un final pe care mi l-aş fi dorit diferit.
 
Filme pe care abia astept să le văd:

Accepted (2006) - subiectul nu-mi spunea nimic...până m-am încumetat să văd trailer-ul ! o comedie mai mult decât interesantă, spun eu

World Trade Center (2006) - numai numele Nicolas Cage valorează mai mult decât orice recomandare pentru mine

Happy Feet (2006) - film de animaţie mai mult decât haios şi cu o distribuţie de zile mari (check the trailer)

Saw III (2006) - dacă respectă reţeta predecesoarelor lui nici nu încape îndoială că merită văzut (mai ales că partea a doua nu m-a dezamăgit cu nimic);

Proof (2005) - ultimul film al lui Antony Hopkins (actorul meu preferat de la seria Hannibal încoace); din când în când e bine să mai vizionezi şi câte o dramă :smile:
 
Aici este cel mai potrivit loc sa ii faci o idee despre un film :smile:. Trailere pentru toate aparitiile, ca sa ai de unde alege. Si HD-ul ala ma face sa salivez pe tastatura :biggrin:.
 
In ultima vreme imi pierd timpul uitandu-ma la Whose line is it anyway? si Mystery Science Theatre 3000. Ambele sunt seriale de comedie. Primul este o combinatie intre stand-up, game show si imporvizatie. Cat se poate de spontan. Al doilea este un pic mai ciudat, in sensul ca avem parte de comentariile a 3 personaje apropos de filme vechi SF.
 
Recomand si eu "Whose line is it anyway", am vazut cam tot ce exista pe youtube si aveam momente in care ma durea burta de ras/trezit parinti, vecini etc :smile:.
 
Originally posted by hulubei
Aş fi preferat link la IMDB. Găsesc într-o singură pagină foarte multe informaţii.
Pentru seriale, tv.com oferă ceva mai multe opţiuni decât IMDb, imho. :smile:

Şi ca să nu fiu prea offtopic, m-am uitat recent la Take the Lead, cu Antonio Banderas în rolul unui profesor de "ballroom dance" ce-şi asumă responsabilitatea de a face cursuri de dans cu o grupă de elevi ce au oarecare probleme sociale şi de atitudine.

Filmul nu e ceva remarcabil, însă cele câteva clişee prezente şi previzibilitatea ocazională nu deranjează în mod deosebit; iar o doză discretă de umor şi un final fericit îl fac o alegere destul de bună pentru un film lejer, vizionat în scopuri de relaxare.
 
Weeds: TV.com, Wikipedia (engleză) şi IMDB. Un serial de comedie atât de serios încât doare (deh, astăzi sunt pus pe oximoroane).
Sper că omul negru nu va mai avea nimic de comentant.

Mulţumesc pentru urări, Neo!

Editare ulterioară: este prea dur acest serial, eu nu îl mai pot urmări. Vă doresc vizionare plăcută.
 
Last edited:
Ca să păstrez direcţia: Midsomer Murders - Wikipedia (engleză), TV.com, IMDB. Tot „crime drama”, tot englezesc, foarte bine realizat. Episoade serioase, de o oră lungime, suspans foarte bine punctat şi personaje simpatice. Verosimil. Pentru mine, acele decoruri englezeşti sunt pur-şi-simplu delicioase.

Bausto, mulţumesc. La bere, în curând :smile:
 
Back
Top