Filme, seriale, actori, popcorn

Waiting... - o comedie bună, în opinia mea îşi merită nota de pe IMDB, deşi probabil nu toţi vor gusta umorul din acest film. Este vorba despre o zi petrecută cu angajaţii unui mic diner din perspectiva unui nou-venit.

Mallrats - foarte bună comedie, o recomand cu căldură. Dacă totuşi nu îi agreaţi deloc pe Jay & Silent Bob atunci mai scădeţi ceva din nota de pe IMDB.

Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God - stay far FAR away from it. Am avut la început răbdare cam 20 de minute, dar s-a dovedit prea mult pentru mine, aşa că am trecut rapid prin restul filmului. Bad acting, bad story, only half-decent CGI. Dacă am ratat cumva strălucirea reală a filmului să-mi spună cineva :tongue:.

Oldboy - la nota fabuloasă de pe IMDB m-am aşteptat să mă lase cu gura căscată, dar din păcate n-a fost aşa. E un film destul de original, dar nu are absolut nimic special în el, nu m-a impresionat prin absolut nimic. Poate mă uit eu la prea multe anime-uri şi filme asiatice, dar pe deasupra mi s-a părut şi plin de clişee...
 
Originally posted by SCViper
Mallrats - foarte bună comedie, o recomand cu căldură. Dacă totuşi nu îi agreaţi deloc pe Jay & Silent Bob atunci mai scădeţi ceva din nota de pe IMDB.

Mallrats face parte din seria de filme din universul View Askew, al lui Kevin Smith.

Celelalte filme din serie sunt:
Clerks
Chasing Amy
Dogma
Jay & Silent Bob Strike Back.

De menţionat ca desi toate au elemente de comedie, fiecare trateaza alte subiecte si face parte din alt gen,
singura comedie pură fiind Jay & Silent Bob Strike Back.
Eu le recomand pe toate, în special Dogma, care mi se pare de departe cel mai bun.
 
La capitolul anime eu am o preferinţă pentru comedie şi pot uneori ignora multe minusuri dacă umorul este bun, deci nu ştiu cât de obiectiv pot fi. Here goes anyway:
Recomand călduros Full Metal Panic! - acţiune, mecha şi comedie, dar dacă vrei doar comedie recomand şi mai călduros Full Metal Panic? Fumoffu. Continuarea seriei, Full Metal Panic! The Second Raid nu am văzut-o, dar rating-urile sunt bune.
Tot la capitolul comedie sunt foarte bune Onegai Teacher, Love Hina, Excel Saga şi Samurai Champloo.

Trecând la anime-uri mai serioase există clasicele Trigun, Cowboy Bebop, Evangelion, Hellsing, iar din cele mai noi FullMetal Alchemist. Anime-ul meu preferat este Berserk pe care evident îl recomand extrem de călduros.

Dintre serialele lungi Rurouni Kenshin e foarte bun, iar dacă trasul de timp nu te deranjează sunt destul de bune Bleach şi Naruto.

Din anime-urile de lung metraj nici nu ştiu ce să recomand (parţial şi pentru că nu-mi aduc aminte titlurile :biggrin:), dar încerc în ordine total aleatoare cu Grave of the Fireflies, Porco Roso, Mononoke Hime, My Neighbor Totoro (mai pentru copii), tot ce e cu Lupin, Ghost in the Shell (mie mi-a placut doar primul), Ninja Scroll şi pentru moment ajunge :smile:

Filme asiatice într-un later edit sau alt post.
 
Recomand şi eu Bleach şi Naruto, chiar dacă sunt episoade la rând care pur-şi-simplu te oripilează. De asemenea, Shura no Toki este interesant, şi are doar 26 de episoade. Un anime care a reuşit să mă impresioneze cu adevărat a fost Samurai Champloo, tot 26 de episoade, care merită, merită văzut (coloana sonoră corelată cu filmul creează un efect foarte frumos).
La capitolul lung metraj recomand Final Fantasy VII: Advent Children. Vizual, este extraordinar, însă pentru a înţelege povestea trebuie să ştii jocul. De asemenea, seria Ghost in the Shell este iar peste medie.

Mai sunt câteva, dar acum îmi scapă titlul. Vizionare plăcută.
 
Revolver. Superb. N-am cuvinte.
Un film psihologic aflat undeva la răscrucea dintre Fight Club, Natural Born Killers, The Game şi altele de gen. Genial, superb, dificil de digerat. Probabil şi de aceea nota lui (5.8) e trasă în jos de multitudinea de note de 1 date de persoane care n-au priceput o iotă :smile:
 
Hellboy este un film care a reusit sa ma dezamageasca desi nu ma asteptam la multe de la el. Speram doar sa fie distractiv si relaxant. Nu a reusit nici macar atat, lasand o puternica senzatie de treaba facuta cu picioarele si neterminata. 4/10 desi la genul asta de film dau de obicei 7 (de exemplu Blade are 7 spre 8).

Batman Begins in schimb e cu totul alt gen, desi seriile anterioare erau parca altceva. S-au schimbat multe, majoritatea in bine, acum personajul pare mult mai veridic. Din pacate legatura cu restul filmelor tinde catre zero... de exemplu, unde e orasul acela prafuit, stil perioada interbelica, de unde a aparut metropola asta de anul 2050 ? In fine, 8/10 daca iau filmul de sine-statator si 3/10 daca incerc sa il incadrez in restul seriei.
 
Walk The Line (2005)

M-am aşteptat la un film de duzină, probabil datorită imaginii de blondă prostuţă a lui Witherspoon. Filmul curge, are acţiune, iar Witherspoon (şi poate chiar Phoenix) e de nivel de Oscar. Nici muzica nu e de lepădat. 8/10 şi merită văzut, chiar şi de cei care nu au habar cine a fost Johnny Cash.
 
Underworld Evolution 2006 este un film bun, continuare a mult aclamatului Underworld, cu Kate Beckinsale jucand absolut superb. Seria are un plot bun si poate deveni un subiect cu viata cinematografica lunga. Plus ca transformarea oamenilor in lycani se face dupa ultimele efecte in domeniu, fiind reusite.
Enjoy the movies, enjoy Kate Beckinsale. :goofy:
 
Sincer ţi-am citit postul de vreo 3 ori să fiu sigur că vorbeşti serios. Nu e treaba mea să judec ce filme îi plac fiecăruia dar la Underworld, Van Helsing, Charlie's Angels, Transporter 2 şi vreo alte câteva „capodopere” de gen, mi-a venit să mă sinucid de cel puţin 5 ori/scenă.
Mă rog, probabil nu fac parte din publicul ţintă sau definiţia mea de film „bun” e un pic diferită.
 
Underworld, Underworld Evolution sunt filme bune, pe care le apreciez. Stiu ca seamana a filme facute cu buget mic, in orase de prin Europa de E sau S-E, mereu in peisaj intunecat.
Van Helsing si Transporter 2 mi se par cam trase de par, dar intra totusi in categoria filmelor pe care sa le vezi.
Charlie's Angels este un film care ma amuza la maxim, savurez fiecare clipa a lui. Mi se pare foarte bine realizat ca punere in scena, scenariu, efecte.
Mai imi place si manga. :biggrin:

PS: eu vorbesc de regula serios, si pe forumuri, si in afara lor.
 
Underworld mi s-a părut chiar un film bun pentru categoria lui (asta gândind la rece), deşi genul în sine este foarte limitat şi nu mă poate face decât să mă uit foarte des la timp, aşteptând cu sufletul la gură să se termine. :biggrin:

N-am văzut partea a doua, probabil o s-o fac într-un moment de plictiseală.
 
Se pare ca Hollywood-ului nu i-a luat mult să profite de recentul curent anti-gaming şi a produs încă un rebut... ăăăă adica film, despre asta. Stay Alive trailer
After the mysterious brutal death of an old friend, a group of teenagers find themselves in possession of Stay Alive, a next generation horror survival videogame based on the spine-chilling true story of a 17th century noblewoman known as “The Blood Countess.”


De partea cealaltă, A Scanner Darkly mă face fericit în locuri ascunse. Foarte fericit. :biggrin:
 
Last edited:
Chaos (imdb.com: 2005, Action / Crime / Drama / Thriller) este un film de care nu am auzit nimic deci ma asteptam la alt film standard de la hollywood. Vazand capurile de afis Jason Statham (The Transporter), Ryan Phillippe (Cruel Intentions), Wesley Snipes m-am decis sa-l vad. Fiind un film politist (si) de actiune care se bazeaza la fel de mult pe rasturnari de situatie ca si pe actiune mi-a "mancat" aproape doua ore, pe care nu le consider irosite. Celor carora le-a placut Cruel Intentions, Transporter si ... [inlocuiti cu un film bun cu Wesley Snipes] nu cred ca vor fi dezamagiti.

Asa surprize de la hollywood as dori tot timpul :smile:.
 
Back
Top