Filme, seriale, actori, popcorn

Link-ul cu activitatea lui Boll era chiar in pagina data de tine, HabarNam. De-aia am zis ca e redundant.
In fine, pazea, ia uitati ce urmeaza:
Fear Effect (2008) (announced) (executive producer)
Postal (2007) (announced) (executive producer) (producer)
Far Cry (2006) (announced) (producer)
Ne-am dat dreq, vorba cuiva. Necunoscut de voi. :biggrin:
 
Parţial offtopic: pe 14 ianuarie a fost difuzat filmul Brazil pe Naţional TV, de la ora 22:00. Ceea ce mi s-a părut de-a dreptul îngreţoşător a fost promo-ul: "o comedie trăznită". WHAT?
Idioţii ăia de la Neanderthal TV ar trebui daţi în judecată pentru înşelăciune.
 
War, este o comedie. Mai mult ca sigur ca nu in sensul pe care l-a vrut NaţianalTeVe, dar eu cred ca este o comedie. De fapt o parodie. In sensul caragielean, parodiaza sistemul american si birocratia de la ora aceea.

Comedie traznita te duce cu gandul la "Tatal meu, extraterestrul".
 
Nu te poti astepta la nimic bun cand vine vorba de filme la televiziuni. Intreruperi multe si enervante, fragmente cenzurate ca sa se incadreze la intervalul orar de difuzare... Traduceri aiuristice, clasificari dupa ureche si prezentari/promo-uri asemenea sunt doar coacazele de pe tort.

The Wendell Baker Story - comedie romantica usoara, de vazut cu prietena/familia. Din pacate Owen Wilson are doar un sters rol secundar iar Eva Mendes nu apare dezbracata sumar.

The Three Burials of Melquiades Estrada - o poveste bine regizata (mi-a placut Tommy Lee Jones mai mult pentru regie decat pentru personajul sau din film), cu elemente de western si Memento.

The New World - departe de a fi doar un Pocahontas Reloaded cum m-as fi asteptat, un film in care povestea cade in plan secundar pentru ca eram prea fascinat de modul superb in care este spusa. Un fel de poetry in motion, cu o coloana sonora pe masura.
 
Last edited:
If only - Romantic, dragutel, pacat ca tema este rerepetata, are cam putine elemente originale, dar e usor de digerat.

Totusi singurul lucru care m-a daranjat este ca tanti Jennifer Love Hewitt s-a facut producatoare doar ca sa isi etaleze talentul de cantareata, care nu prea ar trebui sa aiba legatura cu actiunea filmului.
 
Originally posted by bausto
War, este o comedie. Mai mult ca sigur ca nu in sensul pe care l-a vrut NaţianalTeVe, dar eu cred ca este o comedie. De fapt o parodie. In sensul caragielean, parodiaza sistemul american si birocratia de la ora aceea.
Comedie my a$$. Este o distopie care devine tragică. Da, are elemente absurde, comice, chiar, dar overall este un film dramatic şi cu foarte multe "idei" subtile.
 
Am vazut si eu Serenity si de curiozitate am scos si seria Firefly. Mi-a placut. Va recomand. Orice serial anulat de o retea americana de genul Fox merita vazut.
 
Originally posted by Mistral
Am vazut si eu Serenity si de curiozitate am scos si seria Firefly. Mi-a placut. Va recomand. Orice serial anulat de o retea americana de genul Fox merita vazut.
Pe lângă subiect: cum ar fi Invader Zim? Nu e anulat de FOX, e anulat chiar de producători.
 
Ok, redenumit thread-ul pentru ca deja am observat ca lumea vrea sa vorbeasca despre filme, nu doar sa zica ce a mai vazut si mi se pare aiurea sa vad atatea posturi marcate "Offtopic".
Sper sa fie mai bine asa.
 
Poate şi mai bine era un split. Astfel cei care vor să spună ce film au mai văzut nu pică off-topic faţă de discuţia ce tocmai se purta pe seama unui regizor.
 
La 4400 m-am uitat si eu cu placere. Abia astept sa inceapa seria 3.

Cat despre lost, am auzit un zvon cum ca s-ar pregati 7 sezoane :eek:
 
With my last breath, I curse Zoidberg!!

Un serial de animatie mai putin cunoscut si raspandit in Romania, desenat de Matt Groening, creatorul fenomenului The Simpsons e Futurama(1999) (si un wiki extensiv construit de fani).

Fata de Trippin the Rift, care se adreseaza geeksilor hardcore, cam de varsta mea asa, Futurama are un public mai larg; in primul rand nu e asa de risque, in al doilea rand soiul de umor e mult mai apropriat de stilul The Simpsons, culture-unfair, satiric, si uneori ascuns, dar pe alocuri genial. Satira si referintele sociale sunt ascunse sub un strat suprarealist, de soft-SF, care exploateaza uneori istorioare si teme SF familiare, de pe vremea lui Bradbury, intr-un mod care a reusit sa nu ma oboseasca.

La fel ca si The Simpsons, Futurama takes a whack pe seama oricui, oricand, si are referinte ascunse peste tot. Si, ca orice serial de animatie care se respecta, exista o voce geniala care se asociaza cu caracterele principale; daca la The Simpsons il aveam pe Castellaneta, iar in cazul Cow and Chicken si The Oblongs il aveam pe Charlie Adler, caracterele principale din Futurama au glasul veteranului Billy West.

Ca tot vorbeam de caractere, o adunatura mai ciudata si mai originala nu gasesti; in ordinea numerelor de pe tricou avem un ratat oarecare din secolul XX care se trezeste brusc in lumea secolului XXX, o cicloapa hot care graieste cu vocea lui Peggy Bundy (Katey Sagal), un robot alcoolic infractor si curvar, un mad scientist arhi-senil care-si cloneaza un copil dintr-un neg de pe fund, un birocrat rastafarian(!), nu in ultimul rand Zoidberg, pe care va las sa-l descoperiti singuri, si o gramada de caractere secundare, care sustin showul, de la Scruffy the Janitor, la capul lui Richard Nixon sau vestitul Lurr, de pe Omicron Persei 8(!!).

In my book, Futurama e unul dintre showurile alea must see, din care nu trebuie sa ratati vreun episod. Daca e sa luam The Simpsons ca etalon cu 10/10, atunci Futurama are mai putin impact cultural, dar - cred eu - mai multa profunzime si mi se pare mai placut, asa ca tot la 10/10 l-as cota.

Vestea proasta e ca serialul nu se mai produce, s-a terminat la sezonul 5. Vestea buna e ca umbla vorba (recenta) prin fandom ca se vor produce cateva filme Futurama, care vor fi scoase pe DVD anul asta. Eu personal voi avea grija sa nu le ratez.
 
"Good news, everyone...". :biggrin:

Sunt de acord. Futurama e un serial excelent. Cred că cel mai bun pe care l-am văzut până acum.

Nu prea am ce să adaug în plus faţă de ce a zis S., doar că nu înţeleg cum a putut să uite s-o prezinte şi pe Amy Wong ca şi caracter principal. E mai drăguţă ca Leela. :tongue:
 
Pentru fanii 4400, ceva asemanator este si Threshold, dar cu un twist :wink: Interesant, am vazut 12 episoade in 2 zile. Mama ei de sesiune.
 
Am vazut aseara Brokeback Mountain. Un film interesant, bine realizat si care e capabil sa-ti mentina interesul treaz pe parcursul a celor 2 ore cat ruleaza. Un 7/10 dupa parerea mea, cei de pe Imdb se pare ca i-au dat o nota mai mare 8/10. Merita vazut daca il aveti prin preajma.
 
Danny The Dog. Jet Li. Morgan Freeman. Extreme martial arts. Blood and gore. Cei de la imdb spun ca screenplay-ul a fost scris special pentru Jet Li de Luc Besson. Tot acolo ii dau si un 7.2 si toti reviewerii se dau entuziasmati de violenta din scenele de lupta. Tind sa fiu de acord cu ei. E unul din putinele filme pe care l-am vizionat de doua ori la rand, numai pentru a analiza "la rece" cat de bine sunt realizare bataile (si... tot ce pot sa zic e "WOW!"). In rest nimic special. Nu impresioneaza printr-o intriga complicata, atmosfera extraordinara sau ceva implicatii psihologice adanci, dar ca film de actiune isi merita banii. De vazut intr-o seara de duminica.

Mean Machine e un film unde se vorbeste cu accent englezesc si se joaca fotbal. Fotbal + engleji = winning combo, nu-i asa? Umor acceptabil (pentru un film a la UK), scenariu dragutel, acting bun si un meci de fotbal la final. In inchisoare. Comentariu aferent meciului e absafuckinglutely superb. Per total unul din filmele alea de la care nu astepti mare lucru, dar care reusesc sa te surprinda (in bine).
 
Back
Top