Filme, seriale, actori, popcorn

Astea sînt mai distractive decît toată seria:



Bumblebee (2018) - Drăguț, ușor emoțional, competent făcut, cu scene de acțiune fluide, deci comparativ cu restul seriei - capodoperă. Cam 7/10.
 
Half in the bag gives me crippling depression.

OTOH, primul Resident Evil a fost chiar fain. Tensiunea era palpabilă și păstratul mostruleților în umbră a funcționat. Restul sunt doar zombie shooters generice.

Acum vreau să văd Bumblebee :frown:
 
Tocmai de-aia aș prefera ca acțiunea să se desfășoare mai mult pe plajă și mai puțin în stația de epurare.
 
Polar. O chestie asemanatoare cu John Wick. Daca-l iei ca film de popcorn merge de pierdut vremea.
Am vazut ca exista pe Netflix, asa ca am desfacut o sticla de Cabernet Sauvignon de Chile fix la timp sa vad inceputul: "undeva in Chile". Dupa care a urmat o imbecilitate de scenariu de mi-a stat vinul in gat.
 
Măcar nu are faze din alea cu "London, England" doar să nu confunzi cu London, Massachusetts.

Sau are? :biggrin:
 
Am mai facut o incercare cu filmul ala, cred ca recomandarea a fost facuta la misto, filmul e complet imbecil, fara nici un dubiu.
 
Tin Star. L-am inceput ieri pe la 4 dupa amiaza si l-am terminat pe la unu noaptea. Pur si simplu nu l-am putut lasa.
Azi incerc si sezonul doi.

E genul de serial care-ti place tare sau nu-ti place deloc.
Cu ocazia asta am aflat ca in Canada politia are ca masina in dotare un Prius ca al meu. :jump:

PS. Nu m-a deranjat nici aparitia episodica a doamnei de mai jos. :biggrin:

MV5BMjA5Njg3NDkxNV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDczMTgyODE@._V1_SY1000_SX750_AL_.jpg
 
Probabil pentru ca actiunea si subiectul sunt extraordinar de predictibile, deja dupa 15 minute cam stii ce urmeaza sa vezi, insa ideea ca SF este buna, realizarea buna. Film usor de vazut, popcorn. Cam la fel ca ultimul Mad Max, insa mai placut.
 
Ăla e SF serios sau doar arată chestii și nu încearcă să ofere explicații/reacții/efecte asupra societății șamd?

Că așa a fost și Nightflyers pentru mine:
je said:
Ah, yes, another thing labeled cyber punk and sci-fi which is neither cyber punk nor sci-fi. Maybe the horror is good? No, it is not.

Do avoid unless you'd like to waste time pondering what the show consistenly avoids pondering upon.

Cyber punk doesn't just mean stating "Earth is dying" then just leaving it at that. Sci-fi doesn't just mean "happens in space". Horror doesn't mean just "make everybody act dumb and stupid for absolutely no reason at all".

This show is simply trying to cobble together some ideas and hope nobody really bothers thinking when watching. It's similar to building a scrap paper car in a shed whilst sniffing the glue instead of using it for gluing stuff together and then asking a 3 year old to colour it and then advertise it for sale as an Aston Martin One77 at full retail price then make a surprised Pikachu face when people tell you you may be insane.

Proastă serie.
 
Mortal Engines e cotat prost pentru ca a macelarit povestea si personajele din carti ca sa creeze un young adult bullshit.
 
Totusi o gura de aer proaspat dupa ultimele "SF"-uri, porcariile acelea de adormit copii, dupa benzile desenate Marvel cu Captain America si Iron Man.
Mi s-a parut ca aduce nitel a Mad Max, dar si a City of Ember. Mad Max mi s-a parut mai slab, iar pe IMDB e cotat mai bine. City of Ember mi s-a parut mai bun, iar pe IMDB e cotat slab.
 
Ce e Science in filmele Marvel? SF nu inseamna "S or F", ca exista Fiction ca gen separat, fix pentru copiii care stau cu degetul (de la picior) in gura.
 
Pai cetateanul acela imbracat in fier si care trage cu rachete e clar stiinta, la fel ca atunci cand capitanul Kirk trage cu torpilele fotonice spre reactorul de dilitiu al unei nave klingoniene.
Ma rog, faptul ca e imbracat in fier nu e chiar stiinta, un material compozit usor ar fi fost cu mult mai adecvat, insa fierul este mai rentabil financiar pentru ca il poti valorifica la un centru de reciclare dupa ce inventezi un alt costum de fier.
 
Back
Top