Filme, seriale, actori, popcorn

A-mbătrânit, mes amis! O să vedeți și voi cum e să te uiți mai atent în oglindă, mai de-aproape, și parcă să nu te mai recunoști. Mai ales dacă nu sunteți de-alde Narcis, care stă toată ziua cu ochii beliți în oglindă. Stați să ajungeți/treceți de 40... :hihi:

PS: și-apoi, unii îmbătrânesc mai frumos, alții mai urât... bine, sunt zeci de topuri, am dat doar 2 exemple.
 
OMG it's for real!
On April 10, 2013, the Syfy Channel announced its plans to develop a TV miniseries based on Childhood's End.[31] On September 3, 2014, Syfy announced that Childhood's End had been greenlit for six one-hour episodes, for a 2015 airing. The series will be written by Matthew Graham, directed by Nick Hurran, and produced by Akiva Goldsman and Mike DeLuca.[32] On October 24, 2014, it was announced that Charles Dance would play Karellen.[33] On November 21, 2014, it was announced that Mike Vogel will play 'Ricky' Stormgren. who in the adaptation will be a blue-collar Midwestern farmer, but will still be humanity's sole representative to the Overlords.[34] Ashley Zukerman will play 'Jake' Greggson, who is still a production designer whose children are psychic, while Osy Ikhile will play a character named Milo. Filming is set to begin in Melbourne in December, 2014.[35]
Also, până la o serie bazată pe "Fundaţia" - deocamdată în stadiul de zvon - avem Westworld (TV series) :kul:
 
Interstellar (2014) - Boring... Cand, de plictiseala, chiar si Matt Damon iti fura racheta ca sa plece acasa cu ea, clar ca ar trebui sa te intrebi daca merita sa mai rulezi filmul in cinematografe...
 
Oricum ai trage concluziile, atunci cand Matt Damon (omul caruia pana si Darth Vader i-ar imprumuta distrugatorul stelar fara sa intrebe pentru ce ii trebuie) iti fura racheta ca sa se termine filmul mai repede, ceva este in neregula cu scenariul...
 
Big Driver (2014)

Adaptare dupa Stephen King. O scriitoare de romane politiste este batuta si violata de un sofer mare de camion. In loc sa reclame la politie, scriitoarea se intoarce si ii ia omului familia la rand. Maica-sii ii infige un cutit in burta, fratelui doua gloante in frunte iar soferului ii infige o scandura cu doua cuie in cap. Asta da film. De la cap la coada suficient suspans, singe, fara povesti nemuritoare de dragoste. Merita vazut.
 
The Equalizer (2014)

Denzel Washinton, un tip retras din CIA, care lucreaza la un magazin de bricolaje, se supara si incepe sa elimine mafia ruseasca. La sfarsit foloseste foarte multe unelte cu imaginatie, chiar da unuia in cap o gaura cu o bormasina. Film marfa de vazut for fun, mult mai multi morti si singe decat in Saving private Ryan :smile: .
 
Fury (2014)

In sfarsit un film care a reuseste sa iasa din anonimat. Este cel mai prost film de razboi si cel mai prost film cu Brad Pitt facut vreodata, si este teribil de greu sa poti obtine asta. Comparativ cu el, Rambo 3 este un film "psihologic, romantic si plin de incarcatura poetica, care se remarca prin jocul deosebit al actorilor" :smile: :biggrin: .
 
Mersi, nu stiam de el, acum l-am gasit si l-am pornit :smile: Vad ca nici Adobe Flash n-a mai suportat porcaria aia cu Brad Pitt si "had crashed" :smile: ,
 
Vazut din necesitate Hobbit - Part III - The Battle of the Five Armies. Facut pe genunchi din motive de "trebuia sa-l scoatem ca sa ne facem planul", animatie cat cuprinde, se termina in coada de peste desi a fost anuntat drept ultimul din serie. Spanac.
 
Ignora subtitrarile. Sterge-le. Foloseste subtitrari in engleza daca nu intelegi ce mormaie unii sau vezi filmul cu sonorul la un nivel jos, dar niste subtitrari proaste in romana pot strica placerea de a vedea un film decent.

Tocmai am vazut The fault in our stars . E un film decent, chiar daca subiectul nu e deloc atragator.
 
Ok. Am adunat de peste tot o lista cu SF-uri. Nu comentez de ce X e pe locul Y, dar as fi curios daca au fost sarite lucruri esentiale si de asemenea daca in 2014 / 2015 au aparut lucruri notabile. Lista fiind xls o puteti ordona voi dupa cum credeti.
 

Attachments

  • SF movies.zip
    4.4 KB · Views: 17
Bicentennial man, Cloud Atlas, Interstellar, Edge of Tomorrow, Ender's Game, Divergent, Equilibrium, Hunger Games, Idiocracy, Looper, Never let me go, Predestination, Real steel, Resident Evil, The fifth element, The man from Earth, The adjustment bureau, Total recall, si prostia aia cu trenul care merge incontinuu pe un pamant inghetat si nu stiu cum se numeste.

LE. Snowpiercer.
 
Back
Top