Filme, seriale, actori, popcorn

Mai bine te joci God of War, Kratos ajunge în Infern de parcă și-a uitat portofelul de fiecare dată (©Yahtzee@zeropunctuation), este singura chestie în care se folosește mitologia greacă pentru a crea ceva cu adevărat epic din ultimii ani.
 
Soul Kitchen (2009)

Un film german bun și ușurel, trebuie văzut cu subtitrare pentru nevorbitorii de germană. Un proprietar al unui restaurant dosnic trece printr-o grămadă de peripeții, rupt între dorința de a fi cu prietena ce se mută în China și cea de a avea grijă de restaurant. Pare complet orb față de oportunitățile pentru restaurant pe care norocul i le scoate în cale, fiind obsedat de dificultățile relației la distanță. Totul se termină cu bine într-un mod ce aproape sfidează posibilul. Sunt multe faze amuzante, fețele noi de pe ecran sunt proaspete și joacă credibil (mă gândesc doar cum au fost audițiile pentru rolul mamei cap de familie, care dă cu pumnul în masă și urlă la toți :biggrin:). Recomand.
 
Reviews preliminare la Prometheus
...
Doesn't sound good :mda:

That's because it isn't good. Tocmai ce m-am intors de la cinema unde am vazut Prometheus. Efectiv m-am plictisit vizionand filmul, iar daca nu eram "in gasca" as fi plecat de la jumatatea lui. Toate secventele de actiune din film se pot vedea bine mersi in trailer. Nu tu actiune, nu tu scenariu, nu tu suspans, nimic...
 
In ton cu altu': la ce va mai duceti la cinema la filme proaste, doar ca sa finantati urmatorul film catastrofal si niste producatori si regizori ratati sa isi frece mainile "i-am fraierit si de data asta!"?
 
Eu o să mă duc la Prometheus la cinema, poate mi-a scăpat ceva. Nu poate fi chiar atât de prost. Plus că este posibil să prind o reducere pe puncte și să iau biletul moca :biggrin:

Regizarea n-a avut nicio treabă cu faptul că scenaristul a fost co-scriitor (nici măcar scriitorul principal rofl) la Lost, care este o catastrofă absolută.
 
Mă, nu e nițel cam jalnică intriga? Altfel, sper să fie bun, că mai greu un horror/thriller care să te prindă. Adica pe mine. :biggrin:
 
Posibil. Oricum dacă nu era cu Hawke, nu-l puneam.


This shit needs to stop.
 
Last edited by a moderator:

Nu. Din același motiv pentru care nu poți să faci The Hangover 2.


Văd cadre cu gloanțe curgînd, bătăi filmate cu close-up și replici scurte și de efect. Foarte tare... pentru 1982. Pare The Raid pentru Occident, deci prost.
 
Last edited by a moderator:
Q: Deci Robocop intra intr-o cladire sa-o execute pe mama-drogatilor aflata la ultimul etaj si toata cladirea e plina de drogati care vor sa-l omoare. De ce nu demoleaza cladirea direct?
A: Pentru ca nu mai iese film de 2 ore.
 
Nu cred că te-ai prins :biggrin:

Wachowski mindfuck, dar mi se pare foarte greu de înglobat toată chestia aia în 2-3h de film, mai ales cu actualele audiențe care par că suferă de ADHD, deci va fi scurt și prost sau lung și nașpa.

Anyway, bitter mode off, să vedem rezultatele :biggrin:
 
Zaat nu poate să fie atît de rău, din moment ce The Amazing Spider-Man are aceeași intrigă.

Cloud Atlas trebuie să fi fost un coșmar de editat pentru trailere. :biggrin:

Real Steel (2011)
Cu Hugh Jackman. Pentru audiențele despre care vorbea Neo, e un film cu roboți care boxează. Pentru ăia care mai și înțeleg filme, e despre relația dintre un tată și fi-su pe care l-a abandonat. Recomand.

Ip Man (2008)
Cu Donnie Yen. Despre viața lui Ip Man, primul maestru de Wing Chun (și viitor mentor al lui Bruce Lee), înainte și în timpul războiului chino-japonez din 1937-1945. De asemenea recomand.

Lăsînd la o parte personaje, caracterizări, etc., care sînt destul de solide, filmul ăsta e încă o dovadă că regizorii occidentali trebuie să învețe cum se construiește și coregrafiază o scenă de luptă corp la corp - filmată clasic, și cu editări cît mai puține, ca să fucking văd și eu ce fac personajele. E adevărat că n-au actori de nivelul tehnic al lui Yen, dar asta nu scuză filmatul de la brîu în sus, cu cameră *shake* hand-held *shake some more*, cu cîte 80 de cadre pentru fiecare scenă (vezi Batman Begins, The Bourne Identity, lolTransformers, etc.).
 
Real Steel (2011)
Cu Hugh Jackman. Pentru audiențele despre care vorbea Neo, e un film cu roboți care boxează. Pentru ăia care mai și înțeleg filme, e despre relația dintre un tată și fi-su pe care l-a abandonat. Recomand.

L-am văzut și eu. Goddamn ninjas cutting onions. Recomand cu căldură, dacă filmul ăsta nu îți stimulează nici măcar puțin glandele lacrimale ai demisionat din rasa umană.
 
Zatôichi (2003)
Film japonez despre un spadasin orb care taie in stanga si in dreapta tot ce misca, dar nu asta e important.
Filmul este plin de momente "WTF?!", unele suficient de subtile incat nu te prinzi din prima. Te uiti la film si ceva te deranjeaza. Ceva nu-i in regula la scena pe care o vezi. Si apoi incepi sa ai o banuiala. "Aia chiar fac ceea ce cred eu ca fac??" Te mai uiti putin... "Da, chiar aia fac! :biggrin:" ...Moment in care te bufneste rasul.
 
Back
Top