Filme, seriale, actori, popcorn

Rum Diary - nu stiu cum s-o spun mai scurt, dar dupa 20min. l-am sters. Imi place Depp, dar filmul asta nu are plot, nu are absolut nimic care sa te atraga.
John Carter - l-am vazut doar la calitate camera-din-cinema, dar vreau sa il mai vad. Mai ales printesa de pe Marte merita toate elogiile. In rest, e Tarzan, dar pe Marte. (cred, nu tin minte sa fi vazut un film cu Tarzan...)
Real Steel - daca vreti sa va faceti amanta sa planga si sa vi se ofere, sau vreti ca nevasta sa va faca un copil, vedeti filmul. In rest, box cu roboti.
Horrible Bosses - primeste un HELL YEAH de la mine. O comedie foarte buna, cu Colin Farrell & Kevin Spacey belea, cu Jennifer Aniston care arata si se simte foarte sexy. Iar Atmanand e absolut de nota 24+.
Hall Pass - alt film cu Owen Wilson. O comedie ok, daca nu ai altceva de vazut.
Am revazut Avatar pe plasma(42GT30). Nu pot decat sa zic ca filmul asta ar tb. sa fie testul standard pentru orice tv. Culorile si lumea prezentate sunt absolut superbe, animalele au o coloratura unica, iar noaptea e o placere sa campezi in Pandora. (dpdv al luminozitatii ambientale, ca nu supravietuiesti, e altceva).
 
Yes, yes.... Mirific! Alt tip indestructibil care sare sa ajute o fetita inocenta. Cat dramatism! Cata actiune!
Apropo de actiune.... Check this out! :biggrin:
 
Last edited by a moderator:
Nu pot sa cred ca uitati de Mirror mirror si Battleship. As zice ca o sa fie niste filme bune din cele prognozate sa apara in 2012.
Am vazut Drive - un film ciudat. Nu stiu daca cineva o sa il gaseasca interesant. Mai bun de urmarit decat asta este Drive Angry pentru simplul fapt ca are 2 femei goale in el la un moment dat. (primul film nu arata nici macar un picior de femeie mai sus de genunchi).
Provoc oamenii luminati sa-mi spuna ce inteleg din filmul Bellflower. E un film foarte ciudat, pe care totusi nu pot sa-l pun la categoria timp pierdut. Cred ca a fost facut cu banii lui Evan Glodell.
 
Tocmai am vazut Battleship. Am plecat de acasa cu asteptari de SciFi geek si am ramas putin dezamagit, filmul fiind mai mult bazat pe actiune. Per ansamblu interesant, presarat cu momente comice, clisee si actiune din plin.
Totusi, piticul din mine nu poate trece peste cateva chestii marca Hollywood:
- extraterestrii vin chipurile din sistemul solar, surpriza, surpriza... Gliese 581, sistem aflat la ~ 20 de ani lumina. Cum a ajuns semnalul trimis pana acolo intr-un interval de numai de cativa ani numai Mama Omida stie.
- tot aratau portavionul ala "in linia intai" cand toata lmea stie ca orice portavion sta bine ascuns in spatele unor escorte.

Desi e Rihanna in distributie, contributia ei la filmul asta a fost zero. Mai bine se rezuma la cantat si la pozat popoul

Daca aveti vre-o 2 ore de pierdut, atunci merita sa-l vizionati.

 
Last edited by a moderator:
Văzut Avengers (la cine), nu merită bănuții biletul.

Să detaliez: îmi place mult universul Marvell și n-am așteptări neapărat artistice sau de fel de la un film de genul ăstuia. Problema cu The Avengers e că e lung și ne-epic. În afară de ultimele vreo 20' (unde îmi încleștasem mîinile în brațele scaunului și fusesem crispat de adrenalină) care sînt foarte reușite din perspectiva așteptărilor mele (adică pocneală epică între bine și rău), am reușit să adorm de trei ori și să dorm efectiv minute bune.

Recomandarea mea e să-l vedeți acasă, pe un ecran mare și cu sunet 5.1/7.1, cît mai confortabil.
 
Primele 3/4 au suficient tech/Scarlet Johanson/Iron Man/Thor to make it worth it the cinema :biggrin:
 
Back
Top