Filme, seriale, actori, popcorn

Au fost mai multe amînări, niște probleme legate de drepturile de autor, inițial trebuia să fie regizat de Guillermo del Toro, ăsta s-a retras, Jackson a avut niște probleme de sănătate, din cîte știu, mă rog... Faza e că acum s-a făcut și casting, și au fost anunțate datele de lansare (cu 1 an mai tîrziu decît s-a vrut inițial). Plus că Jackson a dat niște filmări de pe platou, deci se lucrează...

Oricum, la ce buget se zvonește a avea, ar trebui să se ia destul de în serios.

http://www.thehobbitblog.com/
 
La un moment dat se gandeau renunte la a filma in Noua Zeelanda. S-au razgandit cand au facut greve neo zeelandezi. :biggrin:
 
Sucker Punch (2011). Nu-s pasionat de școlărițe în fustițe (honestly), dar filmul are ceva care te tulbură. Nu, nu-s fustițele :biggrin: De văzut, dar la mișto, cu prieteni la o alună/floricică și (multe) beri.
 
Te tulbura acolo-jos? Si pe tine (eu m-am uitat doar la trailer)? Wow! Du-te si te cauta. :biggrin:
 
+1. Zack Snyder ftw.
Iniţial am crezut că e pt sectorul adolescent feminin... Şi tot din cauza trailerului. Nu prea e. Mai degrabă e thriller pt publicul de vârsta respectivă. PG13 e cam... permisiv.
 
L-am vazut acum ceva vreme si tot ce pot sa spun e ca banii ii recuperez candva dar alea 2 ore niciodata. :smile:

Can't quite put my finger on it dar ceva suge raaaau la filmul ala si, din pacate, nu e vorba de donșoare :biggrin:. Cliseele mi-au sarit in ochi in mod particular. Ideea e interesanta dar nu e cea mai fericita realizare.
 
Clişeele sunt on purpose. But to each his own. Cu mizeriile apărute în ultimul timp, ăsta mi s-a părut decent.
Tot decent mi s-a părut şi Paul.
 
Sorry mate, dar nu sunt atat de impresionat de noul sezon. Ok, primul episod din noul sezon... Marauder trebuia să apară în sezonul 16 (parcă), iar Jeremy Clarkson se excita mult prea des în ultima vreme (BMW seria şi Jaguar E-Type). Oare să fi rămas fără idei?
 
Nu a fost un episod extraordinar, dar inca e un show foarte bun, mai bun decat alte emisiuni (cu specific auto sau de divertisment).
 
Back
Top