Filme, seriale, actori, popcorn

Am vazut Rango o singura data. Dar a fost indeajuns sa imi placa. :biggrin:
Desen animat atipic i-as zice. Cu siguranta nu e pentru copii, sau cel putin pentru copiii sub 14 ani. Foarte ciudat insa ciudat in felul bun.
Voice acting-ul si animatia sunt excelente.
 
Not to be outdone de către Marvel și al lor The Avengers (2012), Warner Bros. vrea să scoată Justice League prin 2013. Ceea ce e foarte amuzant, avînd în vedere că Marvel pregătește publicul de vreo doi ani cu Iron Man și viitoarele Captain America: The First Avenger (2011) și Thor (2011), astfel că în Avengers se poate concentra pe acțiune și nu pe personaje, în timp ce Warner Bros. n-a scos nimic în sensul ăsta, trilogia Batman a lui Christopher Nolan fiind o serie de sine stătătoare, ca și viitorul Superman: The Man of Steel (2012) al lui Zack Snyder, iar viitorul serial Wonder Woman pare o glumă proastă*. Warner vrea în schimb să rebooteze Batman imediat după ce termină Nolan al treilea film special pentru Justice League, ceea ce iarăși e extrem de amuzant.

Se mai lucrează la The Wolverine (2012), tot cu Hugh Jackman, care nu mă interesează absolut deloc, X-Men: First Class (2011), care mă interesează oarecum, și Hansel and Gretel: Witch Hunters (2012), un concept interesant acțiune/horror în stilul Supernatural, care din păcate o să sugă, fiind produs de Will Ferrell. Păcat, eram interesat s-o văd pe Gemma Arterton în haine de piele. :smile:

*) Nu le-a dat prin cap să scoată o serie animată, deci o să fie distracție maximă s-o vezi p-aia cum aleargă pe tocuri de 10, se împiedică în bici, îi ies țîțele din costum, îi intră părul în ochi, etc. Nu le-a dat prin cap nici să-i refacă costumul ca pentru 2011, cum a făcut Marvel cu Captain America, deci o să fie lol-1940 red, white and blue style. Nu apucă sezonul 2, mark my words.
 
Battle: Los Angeles (2011)

Cu Aaron Eckhart. M-am săturat de pușcași marini, camaraderie de 2 lei, alieni care nu nimeresc ținta de la 10 metri și Michelle Rodriguez în rol de dur. Plus că e ripoff 1:1 de War of the Worlds și are o coloană sonoră fără nici o legătură cu ce se întîmplă. Plus că s-au inventat demult modalități de a marca o țintă pentru air strike altfel decît ținînd red dot pe ea: e suficient să te uiți la Black Hawk Down ca să vezi cum.

Fuck off.

Gunfight at the O.K. Corral (1957)

Cu Burt Lancaster și Kirk Douglas. Mda. Ce diferență cînd vezi filmele astea unul după altul, începînd cu coloana sonoră și terminînd cu personajele. Cel mai mult m-a surprins cît de multe chestii au putut să facă în 2 ore - scene de acțiune, subplot cu prietenia dintre protagoniști, subplot cu relațiile amoroase pentru fiecare, dezvoltat fufele din said relații, subplot cu relația lui Wyatt cu frații lui, etc.

Fuck on.
 
Referitor la Battle: Los Angeles ai uitat de faza în care Aliens trag cu trei rachete odată ca să nimerească o ţintă :biggrin: (asta am observat din trailer, n-am vizionat filmul încă)
 
Dap, Battle: Los Angeles e slabut. De fapt, am vazut si Limitless, Sacrifice (2011), The Mechanic, si inca ceva, dar nu imi mai aduc aminte :biggrin:. Frate, toate filmele de asa-zisa actiune sunt facute ca pentru retarzi... Parca Limitless e ceva mai deosebit. Noroc cu doua seriale pe care le-am descoperit recent, din pacate miniserii: Rubicon, un serial despre o agentie de informatii din State si Over There, o clona mult mai reusita de Generation Kill din punctul meu de vedere :smile:. Pot mentiona si coloanele sonore la cele doua seriale ca fiind foarte reusite.
 
Din pacate si versiunea cealalta, Battle of Los Angeles, suge la fel de mult. Efecte jenant de nespeciale, actorii zici ca joaca in Sclava Izaura, coloana sonora nu are nici o treaba cu actiunea din film, e plin de clisee, iar efectele sonore paraca ar fi fost luate din jucarii chinezesti.
Per ansamblu, ilustreaza cel mai bine cum NU trebuie sa atare un film SF.
 
Over There, o clona mult mai reusita de Generation Kill din punctul meu de vedere :smile:.

N-am vazut serialul, sunt pasionat de war flicks, dar din pozele de pe IMDB vad ca uniformele oamenilor sunt mai curate decat hainele mele din dulap. Fuck's sake, you've just invaded Fuckbuttistan, it's a sandy country, you've been in your uniforms for the past several months, the're supposed to be filthy.

Mie mi-au placut Restrepo si Armadillo.
 
N-am vazut serialul, sunt pasionat de war flicks, dar din pozele de pe IMDB vad ca uniformele oamenilor sunt mai curate decat hainele mele din dulap. Fuck's sake, you've just invaded Fuckbuttistan, it's a sandy country, you've been in your uniforms for the past several months, the're supposed to be filthy.
Clar cand esti pasionat, poti observa lucrurile astea. :smile:
Cateva concluzii dupa ce l-am terminat de vazut, vs Generation Kill:
- personajele sunt mult mai bine caracterizate de-a lungul serialului
- actiunea exista in fiecare episod, nu e nimic de umplutura
- este mult mai violent, se apropie destul de mult de The Pacific
- este melodramatic, actiunea alterneaza des cu perioadele de introspectie, amintiri, simtiri, sunt luate in calcul si persoanele ramase "acasa" si legaturile dintre ele si personaje de pe front
- are putin umor vizibil, desi exista destula ironie in conversatii (e parca mai serios, la Generation Kill erau funny dialogurile dintre soldati)
- sunetul l-am ascultat exclusiv la casti (aici e posibil sa fiu putin subiectiv deoarece in general la casti se aud mult mai multe lucruri si mai precis decat la boxe de laptop), pot sa mentionez ca e foarte bine armonizata cu imaginile si mi-au placut inclusiv melodiile.

Bogdan, merci de titluri, ma uit cand voi mai avea timp.
 
Damages

Damages. L-am descoperit luni, am văzut cîte un episod pe seară pînă sîmbătă cînd am terminat sezonul întîi. Nu știu să vi-l descriu, dar ar trebui să vă prindă în 10' primul episod. Recomand foarte tare.
 
E bun. Scârbos uneori, foarte direct și brutal alteori, overall bun. Umor negru, englezesc.
 
Hanna (2011)
Rating mare pe IMDB, din cate scrie acolo este vorba de un film gen Bourne Trilogy, cu o pustoaica de 16 ani modificata genetic care omoara multa lume foarte rapid si intr-un mod foarte elegant si antrenant.
Scenariul scris pe genunchi, dialoguri de 3 lei (singura replica buna in film a fost cand Hanna a fost intrebata cu compasiune de ce a murit maica-sa si ea a spus 3 gloante, gen aia cu pneumonia, el era transpirat si glontul era rece), actiune slabuta, pustoaica aia nu prea omoara lume, nici macar nu ii umple prea bine de singe. In plus, dupa ce ii rupe gatul unei tipe o ia la fuga pe muzica tehno, moment in care te gandesti ca ai putea vedea foarte bine filmul si la radio.
Cate Blanchett face un rol cam jenant de agent dur si necrutator, Eric Bana are doar vreo 3 replici in tot filmul, si alea de cacao, iar Saoirse Ronan (Hanna) a scapat cam mult inalbitor pe baza de clor in sampon si nici ea nu vorbeste prea mult in film, insa macar mai impusca diverse persoane.
 
Back
Top