Filme, seriale, actori, popcorn

Neah... Pentru 27 de lei ca să închiriezi 3 DVD-uri și un al patrulea gratis nu merită bătaia de cap cu riscul piratării.
 
Eu am descoperit că în ultima vreme (cca 2 ani) mai orice DVD e ori unplayable, ori parţial playable într-o unitate optică de PC. Combinaţia unitate proastă (nu una anume, ci toate) + disc prost/zgâriat (nu unul anume, ci toate) e ucigătoare pentru vizionatul pe PC. Paradoxal, aceleaşi discuri par a funcţiona flawless într-un DVD Player standalone (go figure!). CUm eu n-am, nu mai închiriez. Deci, Marius, nici pentru ce voiai tu să faci nu se pretează :smile:
 
Felicitări, dar discurile sunt mai noi de doi ani, deci jumătate din problemă o să o ai. De doi ani am văzut eu problema, nu neapărat pe players mai noi de doi ani :smile:
Şi încă ceva: am eu impresia că un DVD-player standalone nu turează DVD-urile ca o unitate PC (nu ştiu, dau şi eu cu presupusul); aşa că e mai bine pregătită să le citească încet, dar bine dacă sunt zgâriate/strâmbe/ambele :smile:
Atenţie mare la planaritatea discului nowadays...
 
Eu am păţit ca DVD-RW să nu îmi citească unele dvd-uri pe Windows XP dar pe Windows 7 or mers fără probleme. E vorba de seria Brigada Diverse (Filmele Adevarul). Am un ASUS de vreo un an jumate. Nu ştiu exact modelul, e ceva cu Lightscribe 20x.
 
Din motive de neexplicat am văzut Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007). Cred că e primul pe care îl văd cap-coadă (dacă o mai fi fost vreunul - poate chiar ăsta?, a fost atît de bun încît l-am uitat) și mi s-a părut lung și plictisitor, cu efecte mediocre și scene de acțiune sforăitoare. Problema seriei, dpmdv, e că încearcă să construiască pe o idee mult prea copilăroasă, și oricît ar vrea să-l facă întunecat și să creeze tensiune, în momentul în care a scos ăla bagheta de dirijor și a început să recite rețete de prăjituri zburînd pe mătură, s-a tăiat tot. Poate am eu o problemă prin faptul că am trecut de 12 ani.

PS: N-am văzut colecție de actori mai respingători fizic ca ăștia nicăieri. Parcă i-ar fi luat pe toți din Scoția. :goofy:
 
Wow, nu credeam ca o sa scrie cineva atat de frumos toate gandurile mele despre Harry Potter. Am o singura mentiune insa, Hermione is hot :smile:.
 
Back
Top